Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2019 01 30, 11:13)
Patinka vaikams dabar tie visokie youtuberiai biggrin.gif  Anglų kalbą tai grynai per tuos visus youtuberius ko gero išmoko  biggrin.gif .Paskui pati pradėjo filmukus kurt,dabar turi virš 35 tūks sekėjų biggrin.gif

kaip fainai !! bigsmile.gif norim pamatyt.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vjolanta @ 2019 01 30, 07:28)
Sveikos, turiu rūpestį dėl vitamino D -padare kraujo tyrimą ir man, ir dukrai, ir rado jo trūkumą unsure.gif. Ką rekomenduotumėte ir suaugusiam, ir 10 m. vaikui? Labai ačiū už patarimus 4u.gif

Yra vienkartinės vit D ampulytes geriamos. 1 ampulytė lyg =1 sezono dozė. Pasitikslinkite pas šeimos daktarę. Esu pirkusi ir vartojusi, bet tikslų pavadinimą pamiršau.
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2019 01 30, 18:35)
kaip fainai !!  bigsmile.gif norim pamatyt.. wub.gif

Visiška savamokslė,vis žiūrėdavo ir pati pradėjo bandyti daryti, vaikų tarpe matyt populiaru visokie tokie filmukai biggrin.gif kanalas
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 01 30, 20:25)
Visiška savamokslė,vis žiūrėdavo ir pati pradėjo bandyti daryti, vaikų tarpe matyt populiaru visokie tokie filmukai  biggrin.gif  kanalas

gal piešia ? maniškė 13 metė labai gražiai piešia tokius anime, mangas. O kanalą irgi turėjo kai buvo mažesnė ir dar ponius piešė biggrin.gif
Atsakyti
Ar renkate ir ar yra dar nuolaida bergdorf goodman ?

QUOTE(Alexia @ 2019 01 30, 19:31)
gal piešia ? maniškė 13 metė labai gražiai piešia tokius anime, mangas. O kanalą irgi turėjo kai buvo mažesnė ir dar ponius piešė biggrin.gif

Taip,patinka jai piešti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2019 01 30, 20:24)
Yra vienkartinės vit D ampulytes geriamos. 1 ampulytė lyg =1 sezono dozė. Pasitikslinkite pas šeimos daktarę. Esu pirkusi ir vartojusi, bet tikslų pavadinimą pamiršau.

Tos ampulės su receptu ir paprastai skiriamos 3-4 mėnesiams, bet yra išimčių, kai gydytojai skiria naudoti pagal schemą ir daugiau.
Atsakyti
Nu pracekinau tai sunaus ninja jutuberis, nes fortnite plaka, o minecrfat zino ta, o geriausia šukuosenos abu mėlynom galvom😁😂 jis man rimtai nu kaip gerai atrodo gražu....😲 Jaučiu neišvengiamai bus dažoma
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 01 30, 19:42)
Nu pracekinau tai sunaus ninja jutuberis, nes fortnite plaka, o minecrfat zino ta, o geriausia šukuosenos abu mėlynom galvom😁😂 jis man rimtai nu kaip gerai atrodo gražu....😲 Jaučiu neišvengiamai bus dažoma

Ko čia keikiatės rolleyes.gif biggrin.gif

Panos, gal kuri Vilniuje perkat suluguni sūrį ir galit išduot tą vietą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 30, 18:10)

Turbut todel ir nesam

biggrin.gif ups
Sorry, kazkaip dukra uzprase, pamaciau .com ir nepatikrinau kad ne Usa ;)
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 01 30, 19:40)
Ar renkate ir ar yra dar nuolaida bergdorf goodman ?

Sveiki, kokia nuolaida turit omeny? hmm.gif
Atsakyti
Linamog,aš apie šią nuolaidą klausiu smile.gif

QUOTE(ciurlionis @ 2019 01 29, 16:32)
BERGDORFGOODMAN[/b][/color]
$200 nuo $1000 galioja ir ne tik kosmetikai!
Offer excludes: Amore Pacific, Balenciaga, Berluti, Brunello Cucinelli, Canada Goose, Celine, Chanel, Charvet, Christian Louboutin, Christian Dior, Dries van Noten, Dyson, Hermes, Gucci, Ktih, Loro Piana, Miu Miu, Prada, Prada Linea Rossa, Rimowa North America, Sulwhasoo, Valentino, Van Cleef & Arples.Limited time offer.
vartotojo įkelta nuotrauka
[color=blue]

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 01 30, 19:54)
Linamog,aš apie šią nuolaidą klausiu  smile.gif

Renkam, yra nuolaida.

Informuoju, kad BERGDORF GOODMAN pradejo skaiciuoti tax kosmetikai, parfumerijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 sausio 2019 - 20:10