Gal kas noretu keisti pendletona turiu L man reiktu M?parduodu 10 dydis labai svelnios kokybiskos https://www.jcrew.co...etch-wool/H3737
26 eur
Sveikos, turiu rūpestį dėl vitamino D -padare kraujo tyrimą ir man, ir dukrai, ir rado jo trūkumą . Ką rekomenduotumėte ir suaugusiam, ir 10 m. vaikui? Labai ačiū už patarimus
QUOTE(vjolanta @ 2019 01 30, 07:28)
Sveikos, turiu rūpestį dėl vitamino D -padare kraujo tyrimą ir man, ir dukrai, ir rado jo trūkumą . Ką rekomenduotumėte ir suaugusiam, ir 10 m. vaikui? Labai ačiū už patarimus
Nepykit, bet nueit tiesiog į vaistinę ir nusipirkt. O dozuotę tegu paskiria jūsų šeimos gyd, atsižvelgiant į jūsų stoką. Pavartosit kurį laiką, tada teks dar kartą pasitikrint.
QUOTE(JustArm @ 2019 01 30, 00:34)
Įv. miestų 580 siunta gauta ne visa - trūksta 1 dėžės. Todėl kai kam trūksta prekių, kaikurių išvis nėra
Gal mano UGG yra
Aciu uz siuntinuka Loren uz suruosima ir atidavima
Kazkaip netiko Crew groziai, dideli viskas Gal kas noretu
Naujas J. Crew merino vilnos tipis, dydis S (dydi atitinka), pazastukai 43 cm.
Nauja J. Crew megzta suknele, dydis XS, didinta. Pazastukai 48 cm, ilgis nuo petuko vidurio 86 cm.
Naujas J. Crew faux fur coat, dydis S. Pazastukai 50 cm, rankoves isorine siule 59 cm, ilgis nuo petuko vidurio 87 cm
Is seniau netikusiu
Naujas J. Crew dzemperis, dydis XS
Nauji Michael Kors kedukai, dydis 8 USA, vidpadis 25.2 cm, odiniai.
Naujos Ralph Lauren basutes, medziagines, siuvinetos. Dydis 7.5 usa, vidpadis 25 cm.
Nauja Victorias Secret liemenele. Spalva juoda, dydis 32B. Petneseles nusiima, yra pakietinimai.
Kazkaip netiko Crew groziai, dideli viskas Gal kas noretu
Naujas J. Crew merino vilnos tipis, dydis S (dydi atitinka), pazastukai 43 cm.
Nauja J. Crew megzta suknele, dydis XS, didinta. Pazastukai 48 cm, ilgis nuo petuko vidurio 86 cm.
Naujas J. Crew faux fur coat, dydis S. Pazastukai 50 cm, rankoves isorine siule 59 cm, ilgis nuo petuko vidurio 87 cm
Is seniau netikusiu
Naujas J. Crew dzemperis, dydis XS
Nauji Michael Kors kedukai, dydis 8 USA, vidpadis 25.2 cm, odiniai.
Naujos Ralph Lauren basutes, medziagines, siuvinetos. Dydis 7.5 usa, vidpadis 25 cm.
Nauja Victorias Secret liemenele. Spalva juoda, dydis 32B. Petneseles nusiima, yra pakietinimai.
aš vakar parsinešiau irgi Jcrew vaikišką lauknešėlį- tai pypec, vaikiui mano patiko tik treninginės kelnės su skeleto kojom....daugiau viską išbrokino.... sakiau, nešiosi ir viskas, nors sode, kaime.... bet gal pripras.. nes tokia taškyta maikė, tai man topas - tokia miela medžiagyte. O gal man pačiai bandyt į ją tilpti reikės vakare matuotis. Vakar iš tų nervų jau nepribrendo tokia mintis....
QUOTE(obuoline @ 2019 01 30, 10:17)
aš vakar parsinešiau irgi Jcrew vaikišką lauknešėlį- tai pypec, vaikiui mano patiko tik treninginės kelnės su skeleto kojom....daugiau viską išbrokino.... sakiau, nešiosi ir viskas, nors sode, kaime.... bet gal pripras.. nes tokia taškyta maikė, tai man topas - tokia miela medžiagyte. O gal man pačiai bandyt į ją tilpti reikės vakare matuotis. Vakar iš tų nervų jau nepribrendo tokia mintis....
As laukiu su kita kita siunta Kauno pareina crew😆 as ka vaikams rodziau jiems viskas patiko😁 mūsų skoniai kol kas sutampa.
Gal bandyt klaust tada kutam kartui kas patiktų 😚
O aš iš sūnaus vakar sulaukiau prašymo, sako galiu plaukus mėlynai nusidažyti 😲 jam 10 m. Pypiec galvoju pareina jau..... sutarem, kad vasarą kai bus atostogos, tikiuosi iki tol praeis ši mintis 😝