Gavau juodus UGG iš racko už 35 dolerius. Pas mane 7 dydis, keisčiau į 8 arba pirkciau 8. Savo neparduodu
QUOTE(Smilga* @ 2019 01 29, 21:01)
Merginos, neatkapstau - priminkit, TH is Macys dydziai didinti ar atitinka?
Kazkaip fiksavau kad didinti, kitaip nei is TH puslapio
Papildyta:
koki dydi reikia imti 80B europini devint?
Kazkaip fiksavau kad didinti, kitaip nei is TH puslapio
Papildyta:
koki dydi reikia imti 80B europini devint?
36B
QUOTE(spygliz @ 2019 01 29, 20:01)
vaikiski ziauriai didinti...
Vot nereikia. Mažinti ir labai.
O man TH vaikiski atitiko
QUOTE(spygliz @ 2019 01 29, 19:50)
XL anyta Zasytes kaip mano nori
Praasiiidedaa...! Kaip tai senei kur senis žvejys norus pildė..., kad neliktų prie nonamines geldos
Vis tik reikėtų dydžiu mažesnės ;(
perleidžiu šią striukę M dydis, seafomchar spalva
QUOTE(JMD @ 2019 01 29, 21:08)
nu blin man didinti pasitaike..
QUOTE(manouche @ 2019 01 29, 21:14)
Praasiiidedaa...! Kaip tai senei kur senis žvejys norus pildė..., kad neliktų prie nonamines geldos
kai ne pati moka ir prasideda...
QUOTE(spygliz @ 2019 01 29, 20:40)
Siusk i baze...
QUOTE(JMD @ 2019 01 29, 21:08)
Kiekvienas pagal savo standartus sprendžia
gavau kalną jcrew vaikams, nu ką aš žinau - kas čia sakė, kad jie kūdiems tinkami 7 dydžio šortai mano aštuonmetei nesilaiko suknelės irgi visos tokios ant išaugimo nors pagal ūgį ilgis kaip ir geras, ale plačios. Nu bet nieko, faini rūbai, susinešios.
Vyrui jcrew striukė L dydžio irgi puikiai, tai dar kart įsitikinau, kad jcrew vyr dydžių lentelė nemeluoja.
Ačiū komandai
QUOTE(Carlin @ 2019 01 29, 21:43)
Kiekvienas pagal savo standartus sprendžia
gavau kalną jcrew vaikams, nu ką aš žinau - kas čia sakė, kad jie kūdiems tinkami 7 dydžio šortai mano aštuonmetei nesilaiko suknelės irgi visos tokios ant išaugimo nors pagal ūgį ilgis kaip ir geras, ale plačios. Nu bet nieko, faini rūbai, susinešios.
Vyrui jcrew striukė L dydžio irgi puikiai, tai dar kart įsitikinau, kad jcrew vyr dydžių lentelė nemeluoja.
Ačiū komandai
Ačiū komandai
as tau sakiau gi sortu neimt
QUOTE(spygliz @ 2019 01 29, 21:47)
as tau sakiau gi sortu neimt
Nu bet nori vaikas šortų baigėsi gi suknelių era, nors dabar kur gavo vasarinės atrodo patiko
Bet reikia šortų vistiek
gal kam nors 32 Tall dzinsu https://www.jcrew.co...isFromSale=true ? arba keiciu i 31 kokius nors