Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Reiks kažką mąstyt man su ta kurke. Atsikniojus, vėjas puč, šalta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nemyliu kol kas. Reik kokią gumikę įvert nugaroj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 29 sausio 2019 - 13:35
QUOTE(Madam V @ 2019 01 29, 13:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rastafarinas" data-cid="72336831" data-time="1548750276"><div><p>organaza skirt - tiek su max off kai nuodavo, <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.jcrew.com/p/womens_category/skirts/aline/organza-skirt-in-heart-print/G8454?sale=true&isFromSale=true&color_name=black-hearts'>https://www.jcrew.com/p/womens_category/ski...me=black-hearts</a></p></div></blockquote><p></p><p>Daug kas pirkot šiuos sijonukus. Su 70-75 apimtim per juosmenį kokį pirkti?  4u.gif​ </p>

Sakot daug kas?
imčiau įprastą dydį. Jei mėgstat kad laisviau, pakritęs imu dydžiu didesnį. O 70 ar 75 tai jau nemažas skirtumas, kaip tokiam sijonui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 01 29, 13:36)
Sakot daug kas?
imčiau įprastą dydį. Jei mėgstat kad laisviau, pakritęs imu dydžiu didesnį. O 70 ar 75 tai jau nemažas skirtumas, kaip tokiam sijonui smile.gif

Man rodos tik kriisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 29, 13:38)
Man rodos tik kriisti  biggrin.gif

ir aš norėjau taip rašyt biggrin.gif
---
Man jis labai LABAI gržaus, bet neturiu kur juo puoštis. Kasdien dar ne ant tiek drąsi, bet jau žiūrėjau šnd jį žiūrėjau.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 01 29, 13:41)
ir aš norėjau taip rašyt biggrin.gif
---
Man jis labai LABAI gržaus, bet neturiu kur juo puoštis. Kasdien dar ne ant tiek drąsi, bet jau žiūrėjau šnd jį žiūrėjau....  smile.gif

Aš tą sijonuką matau ant aukštos lieknutės studenčiokės, po apačia bodiakas, aukštakulniai, tokia vėjavaikiška turi būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2019 01 29, 13:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dziuginta" data-cid="72336655" data-time="1548711891"><div><p>ačiū už RL sugaudytus grožius, na jie čia ir papildė tokiu neįprastu laiku, nereali komanda vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Kelintą valandą pildė?</p>

velai vakare
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 29, 14:34)
Reiks kažką mąstyt man su ta kurke. Atsikniojus, vėjas puč, šalta  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nemyliu kol kas. Reik kokią gumikę įvert nugaroj.

Aš vis dar nenusikasu jos pasiimti verysad.gif
Įtariu iškrisiu, kad platoka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 29, 14:34)
Reiks kažką mąstyt man su ta kurke. Atsikniojus, vėjas puč, šalta  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nemyliu kol kas. Reik kokią gumikę įvert nugaroj.

sakiau, kad modelis keistas biggrin.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2019 01 29, 14:41)

Man jis labai LABAI gržaus, bet neturiu kur juo puoštis. Kasdien dar ne ant tiek drąsi, bet jau žiūrėjau šnd jį žiūrėjau....  smile.gif

man tai jis iškart šią ponią primena biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 29, 13:42)
Aš tą sijonuką matau ant aukštos lieknutės studenčiokės, po apačia bodiakas, aukštakulniai, tokia vėjavaikiška turi būt  biggrin.gif

panašiai. studenčioke galima ir nebūt. biggrin.gif
Yra Nete kelios foto realiai. Kablą galima gal ir ne 10 cm dėt.
nebūt to blizgumo, nežinau... Labai jau dėmesį atkreipiantis sijonas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2019 01 29, 13:47)
[]
man tai jis iškart šią ponią primena  biggrin.gif
[]

Aha, primena šiek tiek smile.gif
Atsakyti
VS truksta 5$ iki free ship
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 01 29, 14:49)
panašiai. studenčioke galima ir nebūt.  biggrin.gif
Yra Nete kelios foto realiai. Kablą galima gal ir ne 10 cm dėt.
nebūt to blizgumo, nežinau... Labai jau dėmesį atkreipiantis sijonas  smile.gif

Papildyta:

Aha, primena šiek tiek smile.gif

neturi jos jokio blizgesio rolleyes.gif tongue.gif kadangi pavelavo ateit tai prateriojo proga but uzdetas, nu bet mazu bus kitos veseles ar kokia proga ir tikrai desiu ji, man jis valiukiskas toks ir isskirtinis ir zinom ne kasdien 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 29 sausio 2019 - 14:02
QUOTE(kriisti @ 2019 01 29, 14:01)
neturi jos jokio blizgesio  rolleyes.gif  tongue.gif kadangi pavelavo ateit tai prateriojo proga but uzdetas, nu bet mazu bus kitos veseles ar kokia proga ir tikrai desiu ji, man jis valiukiskas toks ir isskirtinis ir zinom ne kasdien  4u.gif

neturi? aš ebay mačiau realias fto, tai tas šifonas jo kaip ir turi (tokkio kaip kad kaspinas senų laikų turi, kurį 1 klasę ėjom smile.gif] - bent ten pagal foto taip atrodė
Atsakyti