Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(manouche @ 2019 01 28, 21:59)
dėl rankovių sutinku, nors ir nelaikau savęs ilgaranke. Bet mankietai gelbsti padėtį kažkiek. Dar man viršutinės dalies pamušalas patiko, tos spalvos ir paltinė medžiaga wub.gif.

O aš galvoju ar ta paletoninė medžiaga nelipins prie savęs ir nekels aukštyn megztinių.
Atsakyti
Ačiū komandai už sugaudytas gėrybes ir naujajai kantriajai dalintojai unsure.gif biggrin.gif

Siūlom, kas netiko:
J.crew 16 dydis 15€
vartotojo įkelta nuotrauka

J.crew 16 dydis 15€

J.crew 14 dydis

J.crew neoninė 14 dydis

Gap 16 dydis 25€

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 27, 07:33)
Negaleciau but dalintoja... Neatiduociau nieko tiesiog  biggrin.gif nu, nebent kas labai nepatiktu  biggrin.gif

QUOTE(Pasaulė @ 2019 01 28, 11:32)
Ir vis einam į tuliką, iš kurio grįžtam vis su nauju outfit'u. lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif

QUOTE(esute @ 2019 01 28, 12:42)
Ačiū mergaites už siuntinuka.

QUOTE(evvva @ 2019 01 28, 12:54)
ir as jau su gerybem    bigsmile.gif  , aciu  komandai uz nupirkima ir padalinima 

QUOTE(JMD @ 2019 01 28, 13:43)
Ačiūūūūūūūū

QUOTE(manouche @ 2019 01 28, 14:28)
Ačiū už prekes 4u.gif

QUOTE(Gervuoge @ 2019 01 28, 15:12)
Ačiū komandai už sugaudytas gėrybes ir naujajai kantriajai dalintojai  unsure.gif  biggrin.gif

aciu jums, smagu ir labai idomu skaityti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Renkasi RL su 40%, netrukus desiu
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2019 01 28, 23:12)
Siūlom, kas netiko:

Netiko dydziai?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 28, 23:25)
Netiko dydziai?

taip smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, areinu su pagalbos sauksmu. Pameciau snd kazkur savo swarovski bella, patys mylimiausi mano auskarai. Gal turit kuri viena, sidabrines spalvos bella, ir galetumet parduoti? Parasykit az ,jei kas turit . 😖😞
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 28 sausio 2019 - 22:28
Ačiū už siuntinukus 4u.gif viskas tiko ir patiko bigsmile.gif ši suknelė tinkama turinčioms platesnius klubus, su gan stipriu linkiu pasiūta biggrin.gif

QUOTE(evvva @ 2019 01 28, 20:54)
ir as jau su gerybem    bigsmile.gif  , aciu  komandai uz nupirkima ir padalinima  4u.gif
idomu bus isgirst nuomone apie UGG odinius  , man kazkaip per kelti aptempta kur ta siule ir dukrai irgi  , bet siaip faini ;)

nešioju europinį 38, amerikietišką 7,5. Pirkau UGG 7, nes buvo nurodyta, kad imti į mažesnę pusę, jei dydis pusinis. Mano keltis standartinė, nusipirktas dydis tiko smile.gif

Šiaip atrodo geriau nei foto parduotuvės, tokie smulkesni ax.gif
Papildyta:
Pamiršau pagirti naują dalinimo vietą wub.gif ploja.gif Labai smagu, kad nebereikės važiuoti į miesto pakraštį bigsmile.gif
Atsakyti
belk perkate?
Atsakyti

Kaunas dar nesidalina siuntos?...dukra UGG labai laukia:)

Atsakyti

J.crew 14 dydis PARDUOTA

Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2019 01 28, 22:32)
Ačiū už siuntinukus  4u.gif viskas tiko ir patiko  bigsmile.gif  ši suknelė tinkama turinčioms platesnius klubus, su gan stipriu linkiu pasiūta  biggrin.gif
nešioju europinį 38, amerikietišką 7,5. Pirkau UGG 7, nes buvo nurodyta, kad imti į mažesnę pusę, jei dydis pusinis. Mano keltis standartinė, nusipirktas dydis tiko  smile.gif

Šiaip atrodo geriau nei foto parduotuvės, tokie smulkesni  ax.gif
Papildyta:
Pamiršau pagirti naują dalinimo vietą  wub.gif  ploja.gif  Labai smagu, kad nebereikės važiuoti į miesto pakraštį  bigsmile.gif

Dalinimo laikas irgi žiauriai gers. Gali spakainiai po visų darbų, vakare neskubant nupėdint.
Atsakyti