Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2019 01 28, 21:15)
Ajoštvaiklioš kokia kurkė  bigsmile.gif šviesoforinsi nuo santarų iki lazdynų  bigsmile.gif

Sakai, tavęs visam miestui apšviest neužteks? Dalinam teritoriją? biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už prekes 4u.gif
Pendleton striukė man asmeniškai labai faina. Kadangi ne pirmas šios firmos drabužis, tai ir tikėjausi kad S bus į laisvesnę pusę. Man tai patinka kad dar flysas storesnis po apačia pasivelka.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 28, 21:16)
Sakai, tavęs visam miestui apšviest neužteks? Dalinam teritoriją?  biggrin.gif

Dalinam biggrin.gif bet šūds, nešvieč pendletonas biggrin.gif tumsus jis toks.
Atsakyti
Kaip linksma jus abi skaityti, kad ir kokia s diena bebutu jus ja man pralinksminot:)
Atsakyti
Aciu, linamog 4u.gif
As tuos emiau. Prie gooses samanines derinsiu
https://www.urbanout...mp;type=REGULAR
Atsakyti
Aš tai žinau kodėėė pendletoną pigiai išmetė ax.gif - ba kailę knopkes neprisiseg prie kapišono :lol lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 28, 21:39)
Aš tai žinau kodėėė pendletoną pigiai išmetė  ax.gif - ba kailę knopkes neprisiseg prie kapišono :lol  lotuliukas.gif

Paklejuok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 28, 21:39)
Aš tai žinau kodėėė pendletoną pigiai išmetė  ax.gif - ba kailę knopkes neprisiseg prie kapišono :lol  lotuliukas.gif

expertė biggrin.gif - ten ir netur prisisegti, ten prisisega ta dalis, kuri lieka nusegus kailį, kad dailiau būtų smile.gif.
bet tai kaip man patink, kad nėr tų screčččų visokių, net vidinėj kišenėj wub.gif.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 28, 21:38)
Aciu, linamog 4u.gif
As tuos emiau. Prie gooses samanines derinsiu
https://www.urbanout...mp;type=REGULAR

faini kokie. tik kažin kaip tos šponkės su metaliukais laiko, ar neišlaksto unsure.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 28 sausio 2019 - 21:47
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 28, 21:38)
Aciu, linamog 4u.gif

4u.gif

Dedu RL, renkasi naujas URBAN OUTFITTERS su 50% sale ir free ship
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2019 01 28, 21:46)
expertė biggrin.gif - ten ir netur prisisegti, ten prisisega ta dalis, kuri lieka nusegus kailį, kad dailiau būtų smile.gif.
bet tai kaip man patink, kad nėr tų screčččų visokių, net vidinėj kišenėj wub.gif.
Papildyta:

faini kokie. tik kažin kaip tos šponkės su metaliukais laiko, ar neišlaksto unsure.gif.

Man tie guzdikai baisiai cool wub.gif ir šiaip, nėra sunki. Tik pasakysiu, kad rankovės tai tikrai ne iki kelių. Tokios tiktik.
Atsakyti

Kaip linksma jus abi skaityti, kad ir kokia s diena bebutu jus ja man pralinksminot:)

Tai jau tikrai  :4u:  Taip nuotaiką Gafsa ir JMD pataiso! Šaunuolės  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 28, 21:50)
Man tie guzdikai baisiai cool  wub.gif ir šiaip, nėra sunki. Tik pasakysiu, kad rankovės tai tikrai ne iki kelių. Tokios tiktik.

dėl rankovių sutinku, nors ir nelaikau savęs ilgaranke. Bet mankietai gelbsti padėtį kažkiek. Dar man viršutinės dalies pamušalas patiko, tos spalvos ir paltinė medžiaga wub.gif.
Atsakyti