ir as jau su gerybem , aciu komandai uz nupirkima ir padalinima
idomu bus isgirst nuomone apie UGG odinius , man kazkaip per kelti aptempta kur ta siule ir dukrai irgi , bet siaip faini ;)
QUOTE(spygliz @ 2019 01 28, 19:25)
vakar komentavo viena moteris, kad jos nuomone dydi atitinka ir labai kokybiska 😎
Šiandien ir lauke vakare išbandžiau Buvau su plonyčiu megztuku po apačia, tai šaltoka šiek tiek buvo Ir šiaip klubai platoki. Kapišonas ant akių nekrenta, gero dydžio. įdomu, kaip kitos vertina
čia apie raudoną Pedeltoną
QUOTE(JustArm @ 2019 01 28, 19:38)
Gauta įv. miestų 580 siunta. Panevėžietėms dalinimas numatomas rytoj vakare ( surašysiu žinutes dar ), per siuntas siųsiu rytoj, paštu tik ketvirtadienį
Man tinka visokios rytdienos siuntos
..
QUOTE(JMD @ 2019 01 28, 20:19)
Ko pridirbai, kad užkapstai?
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2019 01 28, 20:21)
nu tai ko čia maskatuoji koja,kas y ?
kiba prekytes pametė
Pendletonas didintas man platokas. Bet bus gerai jei jau mirsiu nuo šalčio galėsiu belekiek megztalų susivilkt. Kokybiškas. Tik kailis tas toks labai juokings pažėsiu gal jį galima velniop nulupt baisinis gėris sukišus rankas ten už papų. Taip švelnu švelnu spalva graži. Tamsi.
Kriu camo merino bomberis, tas su užtrauktuku. Šitas tikrai dydžiu didesnis, arba toks turi būt. Pirkau L, bet man platus bet žiauriai gražus. Myliu myliu myliu
Vaiko rūbai labai labai spalvingi, gražūs ir kokybiški. Tas su tuo bulium ant nugaros iš viso nerealus.
Ačiūūūūūūūū pirkėjom didžiulis, Linutei užu išsiuntimą ir naujai mergaitei už padalinimą. Labai fainą turėjom pasivaikščiojimą prieš miegelį. Ir lokacija baisiai dosni mano atžvilgiu
Kriu camo merino bomberis, tas su užtrauktuku. Šitas tikrai dydžiu didesnis, arba toks turi būt. Pirkau L, bet man platus bet žiauriai gražus. Myliu myliu myliu
Vaiko rūbai labai labai spalvingi, gražūs ir kokybiški. Tas su tuo bulium ant nugaros iš viso nerealus.
Ačiūūūūūūūū pirkėjom didžiulis, Linutei užu išsiuntimą ir naujai mergaitei už padalinimą. Labai fainą turėjom pasivaikščiojimą prieš miegelį. Ir lokacija baisiai dosni mano atžvilgiu