Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Oi laukiam mes ir kitu miestu:) noretusi daugiau info apie pendletona ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2019 01 28, 17:46)
spygliz, nerimsti biggrin.gif

😂🤣😋😎 kuo arciau siunta, tuo labiau protas kvaista 🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 28 sausio 2019 - 17:37
QUOTE(JMD @ 2019 01 28, 17:14)
Joa. Nepakvietė tavęs į žiburėlį?  biggrin.gif

Nea unsure.gif
Nors viska apmokejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lila @ 2019 01 28, 18:06)
Nea unsure.gif

Gal jemeilas š mala.

Einu valgyt ir skambinsiu dalintojai. Galvoju kiek tų tarbų pasijamt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 28, 18:15)
Einu valgyt ir skambinsiu dalintojai. Galvoju kiek tų tarbų pasijamt  biggrin.gif

rogutes, o ne tarbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 28, 17:37)
😂🤣😋😎 kuo arciau siunta, tuo labiau protas kvaista 🤣

Man irgi sirdele virpa biggrin.gif Bandau tvardytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 28 sausio 2019 - 18:22
QUOTE(JMD @ 2019 01 28, 18:15)
Gal jemeilas š mala.

Nemanau, viska patikrinau biggrin.gif
Na lauksim...
Atsakyti
QUOTE(Lila @ 2019 01 28, 18:06)
Nea unsure.gif

Aš irgi taip maniau biggrin.gif Paskui pradėjau skaičiuot, vieną sąskaitą tik pagal paiešką išmetė, matyt kai gavau, telefone pažiūrėjau ir ką nors ne taip sutapšnojau, paslėpiau į kokį poskyrį gmeile biggrin.gif žodžiu, vasario 1 pamokėta, o sausio 18- ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 28 sausio 2019 - 18:28
QUOTE(rapoja @ 2019 01 28, 18:21)
rogutes, o ne tarbas  biggrin.gif

Geležiakas nenukastas, ten vos pratipent gali, rogutės nikak. Vilksiu ant kupros biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 28, 18:27)
Aš irgi taip maniau  biggrin.gif Paskui pradėjau skaičiuot, vieną sąskaitą tik pagal paiešką išmetė, matyt kai gavau, telefone pažiūrėjau ir ką nors ne taip sutapšnojau, paslėpiau į kokį poskyrį gmeile  biggrin.gif  žodžiu, vasario 1 pamokėta, o sausio 18- ne  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Bet tai kai čiotkai, apačioj kabakas yr. Nusileidžiam iš dalintojos ir opa atšvenčiam neotxodia ot kassy biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 28, 18:30)
Geležiakas nenukastas, ten vos pratipent gali, rogutės nikak. Vilksiu ant kupros  biggrin.gif
Papildyta:

Bet tai kai čiotkai, apačioj kabakas yr. Nusileidžiam iš dalintojos ir opa atšvenčiam neotxodia ot kassy  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Reiks kada laikus paderint ir pašvęst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 28, 18:31)
Reiks kada laikus paderint ir pašvęst  biggrin.gif

Aha bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 28, 18:27)
Aš irgi taip maniau  biggrin.gif Paskui pradėjau skaičiuot, vieną sąskaitą tik pagal paiešką išmetė, matyt kai gavau, telefone pažiūrėjau ir ką nors ne taip sutapšnojau, paslėpiau į kokį poskyrį gmeile  biggrin.gif  žodžiu, vasario 1 pamokėta, o sausio 18- ne  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Panašiai ir man buvo. Neseniai tarp visų reklamų netyčia aptikau ir Linutės laišką, gautą sausio 1 d. blink.gif
Atsakyti