Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2019 01 26, 13:49)
Aš supratau, kad koks 90% mėgsta vaikščiot persitėškusios, nes kai paskaitai, visos iš visko krenta.  Bet matyt tai įpročio dalykas. Aš organiškai nekenčiu būt įstrigus, kita turbūt organiškai mėgsta apsitempt  biggrin.gif

Arba tiesiog priprato. Musu amziaus grupes, ta prasme jau ne jaunimas, bet dar ne senimas, nemaza dalis varo is iprocio kaip jaunystej paprate biggrin.gif pries koki 10 metu gi tikrai mada silueto visiskai kitokia buvo, vien siauri sijonai, siauros suknes, ilemenuoti paltai biggrin.gif O daba is principo viskas kitaip, i paauglius paziurekit- ar daug rasit apsitempusiu nuo galvos iki uodegos? tiesiog kitoks siluetas aktualus, ir nereik trint, kad oj, man netinka... tiesiog tingi galvot, derint, varo is papratimo kaip v sorok piatom ir gerai biggrin.gif uztai yra rizika atrodyt kaip laiko masina netycia atgrybavus is praeities biggrin.gif

Kaip vaikis?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 26, 14:18)
Arba tiesiog priprato. Musu amziaus grupes, ta prasme jau ne jaunimas, bet dar ne senimas, nemaza dalis varo is iprocio kaip jaunystej paprate  biggrin.gif pries koki 10 metu gi tikrai mada silueto visiskai kitokia buvo, vien siauri sijonai, siauros suknes, ilemenuoti paltai  biggrin.gif O daba is principo viskas kitaip, i paauglius paziurekit- ar daug rasit apsitempusiu nuo galvos iki uodegos? tiesiog kitoks siluetas aktualus, ir nereik trint, kad oj, man netinka... tiesiog tingi galvot, derint, varo is papratimo kaip v sorok piatom ir gerai biggrin.gif uztai yra rizika atrodyt kaip laiko masina netycia atgrybavus is praeities  biggrin.gif

Kaip vaikis?

Tu supranti, perku kokiom 5 moterom ir savo vaikui. Labai retai diedui, nes jam sunku dėl dydžių. Nu iš mūsų 5 na nei viena negriūnam, nekrentam ir pan. Na ok, tikrai būna rūbų kurie didesni, kiti mažesni, bet tokio masinio iškritimo iš rūbų per jau keliolika metų na neteko patirti. Tai kažkaip keistai man tie pasisakymai skamba kažkaip rolleyes.gif

Vaikas šūdinai. Žinai, aš gal kvailai padariau, kad leidau į tas varžybas. Slogos, kuri bėgtų nėra, bet vaikas baltas kaip popierius ir be sveikatos. Rungtynės šūdas, matėsi kad jam sunku fiziškai, nes juodai sveikatos nėra. Tempos nėra, bet grįžo ir iš karto ant lovos išsiskleidė. Nuotaika nesugedo, nes abejas laimėjo, bet turiu įtarimą, kad būsiu meškos paslaugą padarius. Tai va. Kažkaip be ryšio.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 26, 14:25)
Tu supranti, perku kokiom 5 moterom ir savo vaikui. Labai retai diedui, nes jam sunku dėl dydžių. Nu iš mūsų 5 na nei viena negriūnam, nekrentam ir pan. Na ok, tikrai būna rūbų kurie didesni, kiti mažesni, bet tokio masinio iškritimo iš rūbų per jau keliolika metų na neteko patirti. Tai kažkaip keistai man tie pasisakymai skamba kažkaip  rolleyes.gif

Vaikas šūdinai. Žinai, aš gal kvailai padariau, kad leidau į tas varžybas. Slogos, kuri bėgtų nėra, bet vaikas baltas kaip popierius ir be sveikatos. Rungtynės šūdas, matėsi kad jam sunku fiziškai, nes juodai sveikatos nėra. Tempos nėra, bet grįžo ir iš karto ant lovos išsiskleidė. Nuotaika nesugedo, nes abejas laimėjo, bet turiu įtarimą, kad būsiu meškos paslaugą padarius. Tai va. Kažkaip be ryšio.

O pas mane aplinkoj perka cia keliolika draugiu-pazistamu, ir dar kelios bendradarbes, skirtingo ugio, svorio amziaus, sau, vaikams... nu bliamba, bun problemu del per trumpu, per ilgu kelniu, pasitaiko kad neuzsisega, ar laisva, bet tas procentas toks nezymus biggrin.gif Man kartas atrodo, kad mes kitoj Lietuvoj gyvenam biggrin.gif

Duok pamiegot... po kaldra...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 26, 14:29)
O pas mane aplinkoj perka cia keliolika draugiu-pazistamu, ir dar kelios bendradarbes, skirtingo ugio, svorio amziaus, sau, vaikams... nu bliamba, bun problemu del per trumpu, per ilgu kelniu, pasitaiko kad neuzsisega, ar laisva, bet tas procentas toks nezymus  biggrin.gif Man kartas atrodo, kad mes kitoj Lietuvoj gyvenam  biggrin.gif

Duok pamiegot... po kaldra...

Tai jau susinešėm pataliukus prieš teliką biggrin.gif leidžiu pažiūrėt kelis multikus ir bus pietukai. Abudu snausim biggrin.gif pavalgyt pavalgė. Tai gal dar ne paskutinioji biggrin.gif o šiaip manau ir viruso gavo kažkokio ir pavargo paskutinę savaitę. Nors ketvirtadienį nešė iš būrelio darbą savo plikom rankom. Su pirštinėm nesučiupino, tai plikom. Lauke -14. Kol iki trūlo nuėjo, tada trūlike, tada kol grįžo, mama sakė rankų nejautė. Penktadienį ėmė čiaudėt.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 26, 14:35)
Tai jau susinešėm pataliukus prieš teliką  biggrin.gif leidžiu pažiūrėt kelis multikus ir bus pietukai. Abudu snausim  biggrin.gif pavalgyt pavalgė. Tai gal dar ne paskutinioji  biggrin.gif o šiaip manau ir viruso gavo kažkokio ir pavargo paskutinę savaitę. Nors ketvirtadienį nešė iš būrelio darbą savo plikom rankom. Su pirštinėm nesučiupino, tai plikom. Lauke -14. Kol iki trūlo nuėjo, tada trūlike, tada kol grįžo, mama sakė rankų nejautė. Penktadienį ėmė čiaudėt.

Reik patogesniu pirstiniu...
Atsakyti
https://www.lordandt...p;bmUID=my1irkw
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2019 01 26, 12:13)
Ar renkat is Jcrew Factory clearance skyriaus su maximalia nuolaida?

taip
Atsakyti
Kaip jums šie? Antra diena žiūriu į juos, bijau, kad sunkūs nebūtų.
https://www.lordandt...RECENTLY_VIEWED
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 26, 15:54)

Man tai nerealus... Dzin svoris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 26, 16:54)

Labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 26, 15:54)

Mano skoniui meh...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 26 sausio 2019 - 16:29
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 26, 16:03)
Man tai nerealus... Dzin svoris biggrin.gif

O man striošni unsure.gif
Papildyta:
Gal nieko toks. Kaži nesusivelia jie kaip "adijalai "

https://www.madewell...t...k=7&start=1
Atsakyti