Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Laba, ar Vilniuje tyluma? Nebus starto pasiimti gėrių?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 25, 19:32)

Merginos gal apie dydzius ka nors zinot? turiu seniena tommy tokia persiuta, daugiau nieko.Landsendo xs turiu.
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2019 01 25, 19:59)
Kaip jus ta vit c.duriates? Oniona i kojine ir miegot:)

biggrin.gif
Reik jam česnakų girliandą gal pakabyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 25, 19:47)
Ką reik daryt kad nečiaudėt??? Ar čia uodegos pradžia? Kojas kaitnau, taiso tepalu ištryniau, arbata su medais išgerta. VitC įdurtas, žuvtaukiai irgi.  biggrin.gif ryt vaikui varžybos reik kad būtų naujas  biggrin.gif

Nosį išsiplaut profilaktiškai sūriu vandenium, įkalt nakčiai priešalerginių , pvz tavegilio, bo slogos ir čiauduliai turi bais didelį alerginį komponentą. Ir neleist nosiai užsikimšt jei bandys.
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2019 01 25, 20:12)
Merginos gal apie dydzius ka nors zinot? turiu seniena tommy tokia persiuta, daugiau nieko.Landsendo xs turiu.

Pravalas. Kiek siunčiau tiek gražinau. Th psl pirktos visiškai nedidintos.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 25, 20:15)
Nosį išsiplaut profilaktiškai sūriu vandenium, įkalt nakčiai priešalerginių , pvz tavegilio, bo slogos ir čiauduliai turi bais didelį alerginį komponentą. Ir neleist nosiai užsikimšt jei bandys.

Velnias, kad tam spygliui mažam neišplausiu aš to nosiaus. O tavegilio gera idėja. Točnai. Einu įdursiu jam dar priešalerginių. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 25, 20:17)
Pravalas. Kiek siunčiau tiek gražinau. Th psl pirktos visiškai nedidintos.
Papildyta:

Velnias, kad tam spygliui mažam neišplausiu aš to nosiaus. O tavegilio gera idėja. Točnai. Einu įdursiu jam dar priešalerginių. Ačiū.

Tai įlašink sūraus vandens su pipete ar švirkštuku, nors po pora ml, tada liepk pūst.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 25, 20:20)
Tai įlašink sūraus vandens su pipete ar švirkštuku, nors po pora ml, tada liepk pūst.

Done. Tik tegu pabando man susirgt. Priplosiu biggrin.gif jau ir ant ausų pastovėjau biggrin.gif
Atsakyti
As ka tik kaliausi su savuoju pusti noses nenori tai paemiau juros vamdens tas irgi jam.siaubas jokio kompromiso atsikalbineja neklauso gavo per jega o jau rekimo atrodo kad kiaule skerdziama
Kukciojo gal 10 min paskui niekaip nesusitariam.del nosies
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2019 01 25, 20:36)
As ka tik kaliausi su savuoju pusti noses nenori tai paemiau juros vamdens tas irgi jam.siaubas jokio kompromiso atsikalbineja neklauso gavo per jega o jau rekimo atrodo kad kiaule skerdziama
Kukciojo gal 10 min paskui niekaip nesusitariam.del nosies

Vaikams nosies plovimas tikras siaubas, bet as ir plaunu be jokiu ceremoniju. Ir tikrai pastebiu teigiama poveiki. 8 m dukra jau pati issiplauna, tai vienas rekiantis beliko biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2019 01 25, 20:44)
Vaikams nosies plovimas tikras siaubas, bet as ir plaunu be jokiu ceremoniju. Ir tikrai pastebiu teigiama poveiki. 8 m dukra jau pati issiplauna, tai vienas rekiantis beliko  biggrin.gif  4u.gif

Mano gi bernas jau didelis dramblys. Bliauna kaip veršis. Šakės. Negaliu pakęst. Kai jau tikrai yra kur bliaut tai tvardosi, o dabar gi paplūdęs ašarom iš nosies burbulai tik ajn rolleyes.gif karoče biggrin.gif
sakė kai bus jam 18, jis mane ves biggrin.gif biggrin.gif pasakiau kad nesiženysiu su juo tokiu bliuviu, tai iš viso puolė į isteriką biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif oi blyn negaliu, mes žvengiam iki ašarų. Tas ant rimto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 25, 20:57)
Mano gi bernas jau didelis dramblys. Bliauna kaip veršis. Šakės. Negaliu pakęst. Kai jau tikrai yra kur bliaut tai tvardosi, o dabar gi paplūdęs ašarom iš nosies burbulai  tik ajn rolleyes.gif karoče  biggrin.gif
sakė kai bus jam 18, jis mane ves  biggrin.gif  biggrin.gif  pasakiau kad nesiženysiu su juo tokiu bliuviu, tai iš viso puolė į isteriką  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif oi blyn negaliu, mes žvengiam iki ašarų. Tas ant rimto  biggrin.gif

Smurglinas jaunamartis biggrin.gif
Kad bliaun- gerai, nosis plaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 25, 21:47)
Ką reik daryt kad nečiaudėt??? Ar čia uodegos pradžia? Kojas kaitnau, taiso tepalu ištryniau, arbata su medais išgerta. VitC įdurtas, žuvtaukiai irgi.  biggrin.gif ryt vaikui varžybos reik kad būtų naujas  biggrin.gif

kai tik pajuntu pareinant slogą, nosies landas gerai išvaksuoju tikru ūkišku muilu, padet 👍 o šiaip dažnai prieš virusus vaksuojames Samahano tepalu 😉
Atsakyti