Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rastafarinas @ 2019 01 25, 10:29)
Labas rytas su spurgom!!! smile.gif
---

Merginos, gal kuri galite prakomenduoti gera ir ne brnagininką / ne plėšiką ortodontą / -tę Kaune? Domina kas labiau dirba su plokštelėmis [vaikams], ne breketais.

Jei turėtumėt kuo pasidalinti, būsiu labai dėkinga. Kad neteršti temos galima AZ [nebent norėtumėte paviešinti, aš nieko prieš smile.gif].

Iš anksto dėkoju,

Mano abu vaikai nešioja plokšteles. Lankomes pas Arbačiauskienę Kalniečių poliklinikoje, dirba ji ir privačiai, BMP. Neturių jokių blogų atsiliepimų - viskas labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 25, 10:33)
Bet tada jos skanios tikkol karštos, paskui apsivemt nuo tų sušalusių taukų galima.

Nu nežinau unsure.gif man ten jokių taukų nesijaučia. Net mano vegetarė mama, valgydama net nesuprato, ant ko jos virtos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 01 25, 08:00)
Bet kokios geros ten spurgos!!! Aš visada kai būnu Kaune, einu ten sukirsti spurgytę vieną kitą  biggrin.gif

As dar ir namo prigriebiu, man tinka ir vakarykstes biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:  Couch outlet reikia registruotis? Nerodo kainų  :hmm: Bandysiu dairytis kuprinės  :)​  Kaip jų kokybė? 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2019 01 25, 10:39)
<p>Labas rytas  4u.gif  Couch outlet reikia registruotis? Nerodo kainų  hmm.gif Bandysiu dairytis kuprinės  smile.gif​  Kaip jų kokybė? </p>

Sveiki, taip, reikia registruotis
Atsakyti
QUOTE(ingi @ 2019 01 25, 10:15)
<p>Sveikos,
</p><p>Polo RL 7-16 girls XL, ar tiktų mamai S nešiojančiai?</p><p>Gal pirkot, turit, ar ne per trumpa visur kame  biggrin.gif </p>

jau rašė, kad xs tik ir labai trumpos, nebent modelis ilgesnis suknios pvz
Atsakyti
Dedu RL su 40%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 25 sausio 2019 - 11:26
Kokia situacija su yoox.com? daug trūksta?
Kai neparašo "užsakymą gavome", tai imi abejoti ar iš viso tas laiškas nuėjo biggrin.gif
Atsakyti

Ar siunta Kaune nusimato šiandien?  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 25, 11:49)

Koks geras wub.gif wub.gif
O įdomu medžiaga tokia pati kaip school blazer? Nes aną navy spalvos turiu, labai traukia visokius pūkus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2019 01 25, 10:59)
Kokia situacija su yoox.com? daug trūksta?
Kai neparašo "užsakymą gavome", tai imi abejoti ar iš viso tas laiškas nuėjo  biggrin.gif

Sveiki, 26$ truksta
Atsakyti
Sveiki, gal Kaune siunitnukai sveiciasi? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti