Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2019 01 24, 21:36)
O tai kame problema? Neįmanoma siuntimo gaut?

kažkaip labai nemegstu prašinėt ☺ ir amžinybę turbūt truktų kol prieičiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 01 24, 19:39)
Vitacoste 120 kaps. 14 dol su trupučiu

Taip, bet aš kaip minėjau už 120 11.98 mokėjau, tai biški pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2019 01 24, 19:44)
kažkaip labai nemegstu prašinėt ☺ ir amžinybę turbūt truktų kol prieičiau  unsure.gif

O tai kas tau sakė, kad magneto išvis reik? Kodėl tas neišrašo? Šiaip tyrimus skiria tie, kam atsakymai kažką sako. O savityra ir savidiagnostika - akligatvis. Kur paskui dėsi atsakymą? Magnetas negydo.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 24, 20:41)
Briedas kažkoks. Su siuntimu teoriškai, jei privati įstaiga sudarius sutartį su Ligonių kasa- nuoliaditia priklauso.

Kartais ta nuolaidite 100 proc. biggrin.gif buvau petį išsisukus, nuėjau pas traumatologą į NorthWay, davė siuntimą MRT, tiksliau pats NorthWay užrašė į Affidea, kadangi jie turi sutartis su ligonių kasomis, o aš turėjau siuntimą, sumokėjau tik už vienkartinius rūbus 15€ ir įrašą į usb 4€. Nuvykau praktiškai po savaitės nuo siuntimo ir tai tik todėl, kad dar rinkausi kuo patogesnį laiką.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 01 24, 20:01)
Taip, bet aš kaip minėjau už 120 11.98 mokėjau, tai biški pigiau smile.gif

Ai jei už abu buteliukus ,tai tada jo drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2019 01 24, 20:22)
taip.ji oversize.  wub.gif

o kokį dydį užsakėt ?
aš tai prašoviau su striukėm šiais metais. Galvoju ar man šią dar kartą M užsakinėt ar moxę su nuolaida M gaudyt. Nes ta L bukvaliai man didelė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 24 sausio 2019 - 20:15
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 24, 22:01)
O tai kas tau sakė, kad magneto išvis reik? Kodėl tas neišrašo? Šiaip tyrimus skiria tie, kam atsakymai kažką sako. O savityra ir savidiagnostika - akligatvis. Kur paskui dėsi atsakymą? Magnetas negydo.

pas osteopatą lankaus 😉 keičiau pagaliau šeim. gydytoją po daug metų, tas ir yra, kad dažniausiai savityra tenka užsiiminet, nes gydytojai(ne visi) tingi judet ir pasidomet plačiau ☺ Nešiu visiems kam tik įmanoma 🤪
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 24 sausio 2019 - 20:18
QUOTE(Alexia @ 2019 01 24, 21:13)
o kokį dydį užsakėt ?
aš tai prašoviau su striukėm šiais metais. Galvoju ar man šią dar kartą M užsakinėt ar moxę su nuolaida M gaudyt. Nes ta L bukvaliai man didelė.

galėčiau nešioti L. bet kai nėr didelio ūgio, gal tas oversize ir šiaip sau žiūrisi
tai užsakiau M. ir nežinau, ar bus gerai.
Ta striukė man netiko, nes žalia spalva ir rudas kailis. Noriu juodos su baltu kailiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 24 sausio 2019 - 20:21
QUOTE(sollo @ 2019 01 24, 20:17)
pas osteopatą lankaus 😉 keičiau pagaliau šeim. gydytoją po daug metų, tas ir yra, kad dažniausiai savityra tenka užsiiminet, nes  gydytojai(ne visi) tingi judet ir pasidomet plačiau  ☺ Nešiu visiems kam tik įmanoma 🤪

O tai Kaune normalių fizioterapeutų neliko? Ar tau visoki -patai arčiau dūšios? unsure.gif
Ai, ką aš čia įrodysiu, kiekviens savo galvą turim 4u.gif
Atsakyti

Patarkit, kokį dydį pirkti iš boys skyriaus

Nešiotų S dydžio moteris  :D  kad nebūtų aptempta

https://www.ralphlau...colorname=BasicGrey&webcat=Kids#prefn1=SaleFlag&prefn2=Size_group&srule=price-low-to-high&sz=30&start=1&prefv1=Sale&prefv2=Boys%25208-20&cgid=kids

Atsakyti

Reikia, minkštos juodos odos nedidelės kuprinės. Labai labai  :wub:​  Įkelkit, jeigu kas pamatysit. Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2019 01 24, 20:27)
<p>Reikia, minkštos juodos odos nedidelės kuprinės. Labai labai  wub.gif​  Įkelkit, jeigu kas pamatysit. Ačiū  4u.gif​ </p>

https://www.nordstro.....olor=BLACK 01
Papildyta:
o iš čia kuprinės nepatinka? https://www.coachout...-bags-backpacks ryt eilinis seilas prasideda.
Atsakyti