Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos,
mergaite ka naudojat pajuodusiam paakiam ? angel_sadangel.gif zinau, stresas, nedamiegojimas savo duoda, bet gal turit kokiu stebuklingu patarimu ? ax.gif hmm.gif 4u.gif
Atsakyti
Neseku temos... gal yra ziniu apie ivariu miestu 579 dezute sausio 11 issiuntimo ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 01 23, 09:44)
baisus arimas,kad yra laiko snapą sm kaišiot  4u.gif  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif

svieto lygintoja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nonono @ 2019 01 23, 09:10)
Issiima pakietinimas raso. Bet pas kriu kaip pastebejau ploni tie pakietinimai, bent jau man su maza krutine ju truksta. Gal nemadinga biggrin.gif Ne taip kaip pas VS,- uzsidedi maudoma ir normalus (.)(.) atrodo. Gaila kad nebegamina, geri maudomai buvo..
Papildyta:

Jau tik 50% nuolaida kriu duoda. Tai ramiai ir vyras gales miegot dabar biggrin.gif

jergau pas vs baisi armatura. jau ko ko o to man nereik, nes atrodyciau kaip su kibirais po kaklu pakabytais. pamenu lifcika pirkau, tai lupau lauk tas paduskas. suprantu kur a, b dydziai tu padusku reik tam dekolte. nu bet kokiem velniam prigruda i d as nesuprantu ir nesuprasiu.
Atsakyti

bet tai bjaurumas žmogaus-perskaito ir užuot parašius 'taip' arba 'ne' būtinai paburbuliuoja biggrin.gifgalima nesuprasti,galima nepamatyti rolleyes.gif

:4u:  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 23, 10:01)
Galesi pas mane pasidet... as nauja spinta turiu, diiiidele  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(manouche @ 2019 01 23, 11:13)
Tai gal kuri trumpo torso norit tokio maudomo JCrew ? Fainas, bet mano tas torsas tikrai ilgesnis, nors ūgis 168 cm tik. Tad trumpesniu torsu kokiam 36 euro dydžiui su 75A krūtine jis labai fainai žiūrėtųsi.. Duokit žinią AŽ, jei kuri sugalvosit, brangiai neprašysiu. P.S. ant savęs nefotkinsiu tongue.gif.

Manouche saziningiausia pardaveja ever sutikta biggrin.gif biggrin.gif nepardavei man sito maudomo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai nebuc tilpus is ilgio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2019 01 23, 11:10)
Ne taip kaip pas VS,- uzsidedi maudoma ir normalus (.)(.) atrodo. Gaila kad nebegamina, geri maudomai buvo..

Gal kas atrado be VS kokia firma maudomu, kur tie PUSH dyyyydeli buvo? Truksta man ju irgi labai huh.gif . Noretusi atsinaujint.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 23, 10:46)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Manouche saziningiausia pardaveja ever sutikta  biggrin.gif  biggrin.gif  nepardavei man sito maudomo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tikrai nebuc tilpus is ilgio  tongue.gif

aš neturiu tikslo parduot kad prakišt, žmogui turi tikt. O labai jau norėjai, kad net Gafsai teko įtikinėt kad mažas/trumpas tau bus biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2019 01 23, 12:03)
aš neturiu tikslo parduot kad prakišt, žmogui turi tikt. O labai jau norėjai, kad net Gafsai teko įtikinėt kad mažas/trumpas tau bus biggrin.gif.

ja ja...skundziaus Gafsai, kad neparduodi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ar siuo metu yra kokios nuolaidos kosmetikai?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2019 01 23, 10:17)
Sveikos,
mergaite ka naudojat pajuodusiam paakiam ? angel_sadangel.gif zinau, stresas, nedamiegojimas savo duoda, bet gal turit kokiu stebuklingu patarimu ? ax.gif  hmm.gif  4u.gif

Tamsus paakiai dazniausiai genetiskai nulemti. Tiesiog naudokit drekikli, paakiams skirta ir naturaliai atrodanti maskuokli.
https://www.sephora....ing-pen-P218431
https://tartecosmeti.../...lse&start=1 man tie patinka labai
Atsakyti
QUOTE(M.u.n.i. @ 2019 01 23, 11:18)
Ar siuo metu yra kokios nuolaidos kosmetikai??  4u.gif

Skinstore 20-25%, priklausomai nuo prekes.
Atsakyti
Idomus 6 dydzio batai
https://www.nordstro...tie?color=BLACK
Atsakyti