Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2019 01 21, 21:07)
Va tos dalies tai neįkirtau visai  unsure.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif vairuoyojų darbo laiko reglamentas numato 45 h laiko savaitgalinį poilsį biggrin.gif tai aš kaip tas vairas po to dvi paras parpiau kaip kūdikis biggrin.gif
Atsakyti
paaiškinimas:vairas - vairuotojas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 01 21, 22:09)
Eik tik,kokia dar narkozė  biggrin.gif Man anksčiau kaip tik sloga,taip sinusitai,taip praplovimas būdavo.Nemalonu,bet tikrai nėra skausminga.Greitai ten viską padaro,nebijok  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Aš šiais metais pirmąkart gyvenime nuo gripo pasiskiepijau  rolleyes.gif

Man irgi patiko narkozė biggrin.gif Nors kai paguldė, patalpa bele kokio dydžio, žliumbt iš baimės pradėjau, bet buvo įdomu, kad bac, jau atsibudai kaip niekur nieko bigsmile.gif

O kai jums sinusitai - tai galva plyšta? Man tai dar plius tempa antra savaite, bet čia dzin, palyginus su galvos plyšimu unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2019 01 21, 21:09)
Reiktu gal ir man narkozes nuotaikai labai jau pilnatis darbe jauciasi o dar sako menulio uztemimas tai is vis zopa dar pogripinis 5mecio jautrumo periodas kai grizai is darbo ir sedi prie jo

Man kažkaip labai darbinga šiandien. Ir šiaip yr noras ditbt biggrin.gif man bendradarbis sakė kad užtemimas saulės vyksta liūto ženkle. Kažkaip ten 2 savaites sunku turėtų būt biggrin.gif bet nieko aš tame nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 21, 19:52)
sinusito prisipumpuot dirbtinai- neįmanoma  ax.gif tiesiog neefektyvus plovimas buvo, gal neužteko vien jo, gal netinkamai plovėt, bet pompa tikrai niekuo dėta  biggrin.gif

gal, nesiginčysiu smile.gif
nuo to plovimo ir ausis užguldavo. Ai ir šiaip nemalonus dalykas. Kai pasakiau savo daktarei, liepė mest tą pompą velniop, tad ir paklausiau biggrin.gif

Atsakyti
Kaip su Australia Luxe dydziais? Turbut priklauso ir nuo modelio ,bet bendrais bruozais - ar atitinka Ugg dydzius? Jei klasikiniai Ugg 7 kaip tik,tai AL irgi imt 7? Ziurineju situs
https://www.nordstro...otie?color=SAND

Ar Sieroj yra papildoma nuolaida ne clearansui??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krystiana: 21 sausio 2019 - 21:20
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 21, 21:13)
Man irgi patiko narkozė biggrin.gif Nors kai paguldė, patalpa bele kokio dydžio, žliumbt iš baimės pradėjau, bet buvo įdomu, kad bac, jau atsibudai kaip niekur nieko  bigsmile.gif

O kai jums sinusitai - tai galva plyšta? Man tai dar plius tempa antra savaite, bet čia dzin, palyginus su galvos plyšimu unsure.gif

Man temperatūros nebūdavo.Skaudėdavo,ypač pasilenkus.Kaktą pastuksendavau su krumpliais ir toks skausmelis nueidavo unsure.gif Bet ,kad labai plyštų,tai nea,nebūdavo.Bet aš jau pati lėkdavau ,kad tik praplautų,nes na kam kankintis.Praplauna ir iš karto dingsta tas skausmas.Nebijok tikrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 21 sausio 2019 - 21:21
https://www.nordstro...?color=CHESTNUT
Atsakyti

Merginos, kas pirkot juodus UGG po 35dol is nordstromrack 10 arba 11 dydi ir bus didelis, pasiulykit man. Turesiu 9 dydi, bet manau bus mazi ax.gif
ugg-BLK-Classic-Short-Puretm-Lined-Boot.

10 dydi ir aš paimčiau

Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2019 01 21, 21:15)
gal, nesiginčysiu smile.gif
nuo to plovimo ir ausis užguldavo. Ai ir šiaip nemalonus dalykas. Kai pasakiau savo daktarei, liepė mest tą pompą velniop, tad ir paklausiau biggrin.gif

Šiaip ir iš saujos vanduo+druska labai neblogai praplaut visas bacilas.Ir profilaktiškai,grįžus iš miesto ar iš kt rolleyes.gif Nereik nė pompų smile.gif
Atsakyti
Mergaites,

Ar kas turite juoda jcrew cocoon arba chateau parka?
Ar labai traukia visoki s... ?

Rapoja, Gal atradai kokius gerus leggingus vietoj loft?
Loft tik vaikiski dydzius, M nera net 🤣🤣🤣

Aciu.
Atsakyti
Paskubėkit ieškot pirkt kas norit būt madingos vienos pirmųjų džinsai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LOCKETS @ 2019 01 21, 21:32)
Rapoja, Gal atradai kokius gerus leggingus vietoj loft?
Loft tik vaikiski dydzius, M nera net 🤣🤣🤣

Toooooookių gerų neradau kol kas unsure.gif biggrin.gif Gerai,kad atsargų turėjau,bet kas bus ,kai paskutines sunešiosiu unsure.gif
Atsakyti