Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ir labai dėkui už prekytes 4u.gif Sandrixxx 4u.gif
Viskas luks, visi vaikai patenkinti pirkiniais clap.gif
Tik mano liko striukė nepasimatuota. Labai graži, tikiuosi ir dydis tiks 4u.gif Vis nėr kada pasimatuoti, arba svečiai arba dar kas nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2019 01 05, 22:52)
Ir labai dėkui už prekytes  4u.gif  Sandrixxx  4u.gif
Viskas luks, visi vaikai patenkinti pirkiniais clap.gif
Tik mano liko striukė nepasimatuota. Labai graži, tikiuosi ir dydis tiks  4u.gif  Vis nėr kada pasimatuoti, arba svečiai arba dar kas nors  biggrin.gif

vyras biggrin.gif ?
Atsakyti
o aš Rudsak pernai beveik sulig keliais pirkau kai nuolaidos buvo, ir neprilipo jis man , kabo spintoje, gal reiks pardavinėt, man jis per šiltas
Atsakyti
QUOTE(rita1969 @ 2019 01 05, 21:57)
o aš Rudsak pernai beveik sulig keliais pirkau kai nuolaidos buvo, ir neprilipo jis man , kabo spintoje, gal reiks pardavinėt, man jis per šiltas

Tai jėga. Šilkinę palaidinę po apačia apsivilkai ir varai. Aš tai taip labai mėgstu. Xebra darbe +25 uždėję. Mirtis man. Aš savo kabe išjungiau viską velniop. Šildymo dar įjungus nebuvau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 05 sausio 2019 - 22:00
Odiniai ar versta oda?
https://www.nordstro...women?color=BLK
Atsakyti
kažkaip pripratau prie lengvučių paltų, sportlende nike nusipirkau, lengvas kaip pūkas, nesipukuoja, bet kur susukus pamest galiu, o prigaudžius ir ck ir RL visi pūkuoja, negaliu pakest kai nusirengi ir bėgi pūkus rinktis, Rudsak aišku nesipūkuoja, kokybė jau kita
Papildyta:
kažkaip pripratau prie lengvučių paltų, sportlende nike nusipirkau, lengvas kaip pūkas, nesipukuoja, bet kur susukus pamest galiu, o prigaudžius ir ck ir RL visi pūkuoja, negaliu pakest kai nusirengi ir bėgi pūkus rinktis, Rudsak aišku nesipūkuoja, kokybė jau kita
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 05, 22:54)

biggrin.gif vyras vakar, nes tik vakar pasiėmiau, šiandien svečiai, vaikai ir t.t. Mažiukas miega mūsų kambaryje, o norisi iš drabužinės pasiimti rūbus tinkamesnius, nes striukė labiau kaip švarkelis. Kad vaizdas iškarto geras būtų ax.gif

QUOTE(rita1969 @ 2019 01 05, 22:57)

Tai kad šilta man ir gaila, kad nepagavau. Užsimetei vieną drabužėlį lengvutį ir varai sau. Kaifas būtų ax.gif
Atsakyti
Turime laisvu moterisku juodu 6US
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 05, 21:23)

Linamog , jus zinove. Dabartiniai ugg pure atitinka dydy ?Nes seniau imdavom klasikiniu dydy mazesni? ax.gif
Atsakyti
mano ši ,man ji ilgesnė nei čia parodyta, kazkur čiut aukšciau kelių, parodau nes jau kelios parašete tai parodau
https://www.nordstro...?color=DO-BK-NT
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 05, 22:23)

Jei dar nieks nepriglaude, as imu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 05, 22:23)

Jei dar yra ir as noriu
Atsakyti