Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 21, 20:26)
Tik nepasiskiepijau, nes darbe skiepydavaus nuo gripo ir šnai - po bele kiek metų prisiminiau kas yra tempa.. gripas tai gripas, ale komplikavosi į sinusitą  cry.gif Ką ten man tas loras dabar darys angel_sadangel.gif

Nu gal pradžiai vaistų duos biggrin.gif bet, jei ką- sinusų plovimas nėra baisiausia iš procedūrų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2019 01 21, 20:32)
Gardžių antijabotikų išrašys.

su dekongestantais saldžiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 21, 20:35)
Nu gal pradžiai vaistų duos  biggrin.gif bet, jei ką- sinusų plovimas nėra baisiausia iš procedūrų  4u.gif
Papildyta:

su dekongestantais saldžiais  biggrin.gif

Susiklijuos šniarviai nuo saldžiųųųų biggrin.gif

Mano bendradarbis plauna nosį. Susiverčia tokį duršlioką specialų vandens su druska. Afigiet. Man baisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 21, 20:38)
Susiklijuos šniarviai nuo saldžiųųųų  biggrin.gif

Mano bendradarbis plauna nosį. Susiverčia tokį duršlioką specialų vandens su druska. Afigiet. Man baisu  biggrin.gif

Aš irgi plaunu biggrin.gif svarbiausia profilaktikos priemonė nuo visokių sinusitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 21, 19:40)
Aš irgi plaunu  biggrin.gif svarbiausia profilaktikos priemonė nuo visokių sinusitų  biggrin.gif

dar žiūrint kaip plausi. Parsivežiau kažkada iš užusienio a la pompą, na, taip vadinosi. Prisipili vandens su soda/druska ir pumpuoji į nosį. Sesė labai gyrė. O aš prisipumpavau ir sinusitą sėkmingai biggrin.gif
Daugiau net nežiūriu į tą pusę.
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2019 01 21, 20:47)
dar žiūrint kaip plausi. Parsivežiau kažkada iš užusienio a la pompą, na, taip vadinosi. Prisipili vandens su soda/druska ir pumpuoji į nosį. Sesė labai gyrė. O aš prisipumpavau ir sinusitą sėkmingai biggrin.gif
Daugiau net nežiūriu į tą pusę.

sinusito prisipumpuot dirbtinai- neįmanoma ax.gif tiesiog neefektyvus plovimas buvo, gal neužteko vien jo, gal netinkamai plovėt, bet pompa tikrai niekuo dėta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 01 21, 21:31)
ir kod4l nepasiskiepijot?

Pirma kart taip iskritom, o antra baisu, nes kai uosvis pasiskiepijo nuo gripo ne gan, kad baisi reakcija buvo susirgo issyk ir kiekvienais metais serga, sako kas proto but dave, o sake nesirgsiu..uz tai bijau.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 21, 21:32)
Gardžių antijabotikų išrašys.

Jau ne, nes ką tik (ta pačią dieną, kai susirgau) paskutinę tabletką antibų antro kurso surijau. Nes pirmi nesuveikė. Nuo pūlinės anginos. Prieš tai žandikaulio buvo uždegimas, dar operacija.. čia viskas per pora mėnesių biggrin.gif O kas bus senatvėj? blink.gif

QUOTE(Gafsa @ 2019 01 21, 21:35)
Nu gal pradžiai vaistų duos  biggrin.gif bet, jei ką- sinusų plovimas nėra baisiausia iš procedūrų  4u.gif

Tikiuos, su pilna narkoze. Aš myžnė visiška.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 21, 20:53)
Jau ne, nes ką tik (ta pačią dieną, kai susirgau) paskutinę tabletką antibų antro kurso surijau. Nes pirmi nesuveikė. Nuo pūlinės anginos. Prieš tai žandikaulio buvo uždegimas, dar operacija.. čia viskas per pora mėnesių biggrin.gif O kas bus senatvėj?  blink.gif

Dėl tokio š-Ū--o nieks narkozės netaško tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 21, 20:55)
Dėl tokio š-Ū--o nieks narkozės netaško  tongue.gif

Narkozė yr gerai!!! Penktadienį gavau, tada kaip vairas pasidariau 45 h savaitgalinį ir šiand kai uoga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dar labai nuotaika gera buvo penktadienį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 21, 20:59)
Narkozė yr gerai!!! Penktadienį gavau, tada kaip vairas pasidariau 45 h savaitgalinį ir šiand kai uoga  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif dar labai nuotaika gera buvo penktadienį  biggrin.gif

Va tos dalies tai neįkirtau visai unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 21, 20:53)

Eik tik,kokia dar narkozė biggrin.gif Man anksčiau kaip tik sloga,taip sinusitai,taip praplovimas būdavo.Nemalonu,bet tikrai nėra skausminga.Greitai ten viską padaro,nebijok mirksiukas.gif biggrin.gif

Aš šiais metais pirmąkart gyvenime nuo gripo pasiskiepijau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 21, 20:59)
Narkozė yr gerai!!! Penktadienį gavau, tada kaip vairas pasidariau 45 h savaitgalinį ir šiand kai uoga  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif dar labai nuotaika gera buvo penktadienį  biggrin.gif

Reiktu gal ir man narkozes nuotaikai labai jau pilnatis darbe jauciasi o dar sako menulio uztemimas tai is vis zopa dar pogripinis 5mecio jautrumo periodas kai grizai is darbo ir sedi prie jo
Atsakyti