Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2019 01 21, 19:33)
Pas abu visi sveiki, neburk 4u.gif  unsure.gif

Neburiu. Iš 27 vaikų klasėj vos 13. Šakės. Nemaniau kad tokia uodega.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 21, 19:40)
masiškai serga... nevaidinkit didvyrių, varykit pas šeimistus Tamiflu išsirašyt, nerizikuokit.

O jį gerti sveikam reikia ar pradėjus sirgt? Pas vaiką irgi pusė klasės ir mokytoja serga..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2019 01 21, 20:19)

O Jus randate informacija apie preke? Pvz oda ar zomsas? koks kailis? Niekur nerandu ar nemoku ieskot?
Atsakyti
https://www.6pm.com/...30/color/754262
Papildyta:
QUOTE(rytem @ 2019 01 21, 19:50)
O jį gerti sveikam reikia ar pradėjus sirgt? Pas vaiką irgi pusė klasės ir mokytoja serga..... verysad.gif

Pradejus sirgt- dukart per parą, po kontakto su sergančiu- profilaktikai kartą per parą.
Atsakyti
Ukmerge epidemija
Manasis darzelyje 4dieni iskrito prabuvo su 39 tris diebnas jau geriau tfu tfu
Bet as galiu parnesti bacilu nes mokykloj snargliyojantys ir kosejantys
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 21, 20:29)
Panikės, ar jūsų vaikų klasėse irgi toks baisinis sirgimas gripu? 👀👀👀

mūsų šeima per visas šventes jau prasirgo tikiuos antrų bangų nebūna. Brr tas viso kūno skausmas unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 21, 20:47)
Neburiu. Iš 27 vaikų klasėj vos 13. Šakės. Nemaniau kad tokia uodega.

Jetau pernai gripa apturejom nenoriu....su sunun atsikankinom...sesei nieko tik para prakarciavo vsio paskutinus vyras.....nu bet būsena jai visa laužo tempa 39.5 kas 2 val. Prakaituoji kai parsas....... tyliai tikiuosi, kad praslysim siais metais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 21 sausio 2019 - 20:06
QUOTE(kriisti @ 2019 01 21, 21:04)
Jetau pernai gripa apturejom nenoriu....su sunun atsikankinom...sesei nieko tik para prakarciavo vsio paskutinus vyras.....nu bet būsena jai visa laužo tempa 39.5 kas 2 val. Prakaituoji kai parsas....... tyliai tikiuosi, kad praslysim siais metais unsure.gif

jo jo ir dar nukritus tempai drebančiom kojom savaitė kokia
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2019 01 21, 20:21)
jo jo ir dar nukritus tempai drebančiom kojom savaitė kokia

Man labai širdį kalė. Ragai. Aš kol atsigavau, ilgai truko. Ir į sanatoriją važiavom. Nes labai blogai buvo.
Atsakyti
Tik nepasiskiepijau, nes darbe skiepydavaus nuo gripo ir šnai - po bele kiek metų prisiminiau kas yra tempa.. gripas tai gripas, ale komplikavosi į sinusitą cry.gif Ką ten man tas loras dabar darys angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 01 21, 20:04)

ir kod4l nepasiskiepijot?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 21, 20:26)
Tik nepasiskiepijau, nes darbe skiepydavaus nuo gripo ir šnai - po bele kiek metų prisiminiau kas yra tempa.. gripas tai gripas, ale komplikavosi į sinusitą  cry.gif Ką ten man tas loras dabar darys angel_sadangel.gif

Gardžių antijabotikų išrašys.
Atsakyti