Gal kas iš Baltupių, Jeruzalės, Fabijoniškių galėtų mano siuntinuką prigriebti Arba kur yra parkingas
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 20, 22:22)
Na jau, na jau, storų blauzdų nematei:) Storablauzdės ir storakojės su džinsais tragiškai atrodo, va tokiai kaip man tai tik po suknelėm ir sijonais slėpt ir varpelio formos, tada visi sako-kokia tu plona, nes viršuje nedaug turiu, o va kai su kelnėm-siaubas:) Spygliau, tau ne tokie, o trumpesni sjonukai tiktų su figūryte savo.
nekudos nekudos.. vienintele vieta kur raumuo likes 😂🤣
QUOTE(Gervuoge @ 2019 01 20, 23:07)
aš aišku pagal save sprendžiu.man tas variantas, kur skara ir karvė pašonėj..
o spygliz tai tikrai nusišneka.arba kažkokios laibos coliukės fotkes kelia..gal dukros??
o spygliz tai tikrai nusišneka.arba kažkokios laibos coliukės fotkes kelia..gal dukros??
😂🤣🤣🤣
QUOTE(sollo @ 2019 01 21, 00:24)
pradžioj tą patį pagalvojau, o kai susizgribau pozna batia 🤨
turiu pasikrovus kašikiuką, kaip reikia užtaikyt ant tokios big nuokainos 🤪
O Spygliz gera fotografė, mok gerą rakursą paimt užtai tokia liauna atrodo vsio, tiesa paaiškėjo, nebegirkit Spygliauz 😂 nors man buvo geriau kai buvo kūda kūda, nes dabar tenk konkūruot su ja, mano dydžio RL džiaksus pradejo pirkt 😅 😉
turiu pasikrovus kašikiuką, kaip reikia užtaikyt ant tokios big nuokainos 🤪
O Spygliz gera fotografė, mok gerą rakursą paimt užtai tokia liauna atrodo vsio, tiesa paaiškėjo, nebegirkit Spygliauz 😂 nors man buvo geriau kai buvo kūda kūda, nes dabar tenk konkūruot su ja, mano dydžio RL džiaksus pradejo pirkt 😅 😉
tu koki burta pakalbek kad bent iki kokio 27 dydzio pamazeciau 😂🤣 nesupyksiu
o man tinka trumpi sijonai kurie keliu nesiekia... baisiausi iki puses blauzdos
Papildyta:
Gana pliurpt, reik eit saskaitas apmoket pastas uzlus 🤣
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 20, 23:22)
Na jau, na jau, storų blauzdų nematei:) Storablauzdės ir storakojės su džinsais tragiškai atrodo, va tokiai kaip man tai tik po suknelėm ir sijonais slėpt ir varpelio formos, tada visi sako-kokia tu plona, nes viršuje nedaug turiu, o va kai su kelnėm-siaubas:)
Pritariu 100 proc. Man kelnės ar džinsai netinka visai. Na, gal boyfriend džinsai. Su jais nekažką atrodau, bet jaučiuosi gan patogiai. Tik kad labai sunku pataikyti nusipirkti tinkamus nesimatavus su problematiška figūra ( + mano dar ir ūgis 160 cm).
QUOTE(Auksuole @ 2019 01 21, 07:03)
Nesuprantu ar man vienai neveikia OLD NAVY? Atidaro, pradedu rinktis ir dėti į krepšelį ir išmeta:
You don't have permission to access "http://oldnavy.gap.com/" on this server.
You don't have permission to access "http://oldnavy.gap.com/" on this server.
Cookies pratrint reik.
QUOTE(linamog @ 2019 01 21, 08:59)
Žinau, suveikė tik incognito mode.
Turite gal kokią papildomą dar Old Navy nuolaidą?
QUOTE(JMD @ 2019 01 21, 07:47)
Su kita siunta galėčiau paimt. Atsiimt reiktų prie lidlo
Labai dėkui už pasiūlymą
Gal kita siunta bus savaitgalį ir pavyks pačiai pasiimti, nes ten striukė bus ir kitų šmutkių, tai sunku pėstute tokiam kiekiui, nebent su točka
O tai šį sekmadienį pražiopsojau vėlyvą vakarą, nes vaikai susirgo ir mažylis nuo rankų nenulipo
QUOTE(jolipa @ 2019 01 21, 10:38)
Perleidziu skaiciukus Uniqlo 9-10dydzio pasiltintu kelniu, sviesiai pilkos spalvos pirktos uz 9.90dol
parasykite i a.z.
https://www.uniqlo.c...nts-409247.html
parasykite i a.z.
https://www.uniqlo.c...nts-409247.html
kada cia tokia kaina buvo gal kazkam netiko 11-12 dydis
QUOTE(kriisti @ 2019 01 21, 10:39)
kada cia tokia kaina buvo gal kazkam netiko 11-12 dydis
Buvo praeita savaite, keleta dienu, pasekite per nuoroda, pildo apie 14val. gal ir bus Jusu dydzio.
QUOTE(Auksuole @ 2019 01 21, 09:00)
Turite gal kokią papildomą dar Old Navy nuolaidą?
Krepsy kainos galutines
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2019 01 21, 10:44)
Laba ryta,
Gal jau gavote kas Pendleton striukytes? Jei netiko pirkciau L ar XL dydzio.
Gal jau gavote kas Pendleton striukytes? Jei netiko pirkciau L ar XL dydzio.
Gausiu Xl su 18 dienos Kauno siunta.. anyta tikisi kad tiks
Papildyta:
Apmokejau saskaitas, boze boze... Loren tu laikykis ten