Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gal kas iš Baltupių, Jeruzalės, Fabijoniškių galėtų mano siuntinuką prigriebti ax.gif Arba kur yra parkingas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 20, 22:22)
Na jau, na jau, storų blauzdų nematei:) Storablauzdės ir storakojės su džinsais tragiškai atrodo, va tokiai kaip man tai tik po suknelėm ir sijonais slėpt ir varpelio formos, tada visi sako-kokia tu plona, nes viršuje nedaug turiu, o va kai su kelnėm-siaubas:) Spygliau, tau ne tokie, o trumpesni sjonukai tiktų su figūryte savo.

nekudos nekudos.. vienintele vieta kur raumuo likes 😂🤣

QUOTE(Gervuoge @ 2019 01 20, 23:07)
aš aišku pagal save sprendžiu.man tas variantas, kur skara ir karvė pašonėj..

o spygliz tai tikrai nusišneka.arba kažkokios laibos coliukės fotkes kelia..gal dukros??  rolleyes.gif

😂🤣🤣🤣

QUOTE(sollo @ 2019 01 21, 00:24)
pradžioj tą patį pagalvojau, o kai susizgribau pozna batia 🤨

turiu pasikrovus kašikiuką, kaip reikia užtaikyt ant tokios big nuokainos 🤪

O Spygliz gera fotografė, mok gerą rakursą paimt užtai tokia liauna atrodo  biggrin.gif  mirksiukas.gif vsio, tiesa paaiškėjo, nebegirkit Spygliauz 😂  mirksiukas.gif  nors man buvo geriau kai buvo kūda kūda, nes dabar tenk konkūruot su ja, mano dydžio RL džiaksus pradejo pirkt 😅 😉

tu koki burta pakalbek kad bent iki kokio 27 dydzio pamazeciau 😂🤣 nesupyksiu

o man tinka trumpi sijonai kurie keliu nesiekia... baisiausi iki puses blauzdos
Papildyta:
Gana pliurpt, reik eit saskaitas apmoket biggrin.gif pastas uzlus 🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 21 sausio 2019 - 08:19
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 20, 23:22)
Na jau, na jau, storų blauzdų nematei:) Storablauzdės ir storakojės su džinsais tragiškai atrodo, va tokiai kaip man tai tik po suknelėm ir sijonais slėpt ir varpelio formos, tada visi sako-kokia tu plona, nes viršuje nedaug turiu, o va kai su kelnėm-siaubas:)

Pritariu 100 proc. Man kelnės ar džinsai netinka visai. Na, gal boyfriend džinsai. Su jais nekažką atrodau, bet jaučiuosi gan patogiai. Tik kad labai sunku pataikyti nusipirkti tinkamus nesimatavus su problematiška figūra ( + mano dar ir ūgis 160 cm).
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Auksuole @ 2019 01 21, 07:03)
Nesuprantu ar man vienai neveikia OLD NAVY? Atidaro, pradedu rinktis ir dėti į krepšelį ir išmeta:

You don't have permission to access "http://oldnavy.gap.com/" on this server.

Cookies pratrint reik.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 21, 08:59)
vartotojo įkelta nuotrauka
Cookies pratrint reik.

Žinau, suveikė tik incognito mode.

Turite gal kokią papildomą dar Old Navy nuolaidą?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 21, 07:47)
Su kita siunta galėčiau paimt. Atsiimt reiktų prie lidlo  biggrin.gif

Labai dėkui už pasiūlymą 4u.gif
Gal kita siunta bus savaitgalį ir pavyks pačiai pasiimti, nes ten striukė bus ir kitų šmutkių, tai sunku pėstute tokiam kiekiui, nebent su točka rolleyes.gif
O tai šį sekmadienį pražiopsojau vėlyvą vakarą, nes vaikai susirgo ir mažylis nuo rankų nenulipo unsure.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 21 sausio 2019 - 09:47
QUOTE(jolipa @ 2019 01 21, 10:38)
Perleidziu  skaiciukus Uniqlo 9-10dydzio pasiltintu kelniu, sviesiai pilkos spalvos pirktos uz 9.90dol
parasykite i a.z.

https://www.uniqlo.c...nts-409247.html

kada cia tokia kaina buvo blink.gif blink.gif gal kazkam netiko 11-12 dydis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 01 21, 10:39)
kada cia tokia kaina buvo  blink.gif  blink.gif  gal kazkam netiko 11-12 dydis 4u.gif

Buvo praeita savaite, keleta dienu, pasekite per nuoroda, pildo apie 14val. gal ir bus Jusu dydzio.
Atsakyti
Laba ryta,

Gal jau gavote kas Pendleton striukytes? Jei netiko pirkciau L ar XL dydzio.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2019 01 21, 09:00)
Turite gal kokią papildomą dar Old Navy nuolaidą?

Krepsy kainos galutines
Atsakyti
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2019 01 21, 10:44)
Laba ryta,

Gal jau gavote kas Pendleton striukytes? Jei netiko pirkciau L ar XL dydzio.

Gausiu Xl su 18 dienos Kauno siunta.. anyta tikisi kad tiks biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Apmokejau saskaitas, boze boze... Loren tu laikykis ten biggrin.gif
Atsakyti