Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2019 01 20, 21:35)
koks gražus tas braškės sijonas...

nu tik aukštoms gražu toks modelis
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2019 01 20, 22:01)
nu tik aukštoms gražu toks modelis

Nea. Viskas nuo proporcijų priklauso- kokie batai ( tinka ir kablai, ir storapadžiai su raištukais), koks viršus derinamas, net kokia šukuosena.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 20, 23:04)
Nea. Viskas nuo proporcijų priklauso- kokie batai ( tinka ir kablai, ir storapadžiai su raištukais), koks viršus derinamas, net kokia šukuosena.

aš aišku pagal save sprendžiu.man tas variantas, kur skara ir karvė pašonėj..

o spygliz tai tikrai nusišneka.arba kažkokios laibos coliukės fotkes kelia..gal dukros?? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 20 sausio 2019 - 22:08

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.uniqlo.com
www.swarovski.com
www.loft.com - 57%
www.loftoutlet.com - 20%
www.uniformadvantage.com
www.victoriassecret.com
www.tedbaker.com
www.32degrees.com
www.talbots.com - 20%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.crazy8.com - 15%
www.shopjustice.com
www.disney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.skinstore.com - 22%
www.colourpop.com - $5 nuo $35
www.walgreens.com
www.fragrancshop.com - 30%
www.puritan.com - 25%
www.vitacost.com - 20%
www.gnc.com

Atsakyti
Gal kas iš vilniečių prekyčių važiuos ir mano vieną prekę prigriebtų? unsure.gif Būčiau labai dėlinga 4u.gif
Tinka visi rajonai šalia vakarinio aplinkelio (arčiau Bigo ar Biržiškos gimnazijos idealiausia) ir Santariškės (ryt poryt būsiu), Jeruzalė, Bajorai, Bukiškis, Klevinė(ir pan.)

Bais daug prirašiau, nes iki ten darbo metu nenusikasiu, o vakare nėr kam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 20, 23:21)
Tik vitacost a lia brando vitaminam ar visiem?

pradžioj tą patį pagalvojau, o kai susizgribau pozna batia 🤨
QUOTE(ciurlionis @ 2019 01 20, 23:37)
jau nebetaiko 35%,liko tik 20%

turiu pasikrovus kašikiuką, kaip reikia užtaikyt ant tokios big nuokainos 🤪

O Spygliz gera fotografė, mok gerą rakursą paimt užtai tokia liauna atrodo biggrin.gif mirksiukas.gif vsio, tiesa paaiškėjo, nebegirkit Spygliauz 😂 mirksiukas.gif nors man buvo geriau kai buvo kūda kūda, nes dabar tenk konkūruot su ja, mano dydžio RL džiaksus pradejo pirkt 😅 😉
Atsakyti
Kiek galioja australian gold priemonės nuo saulės? Rašo kad ilgai ir nėr ženklo, kad atidarius išmest. Aš juos vonios spintelėj laikau tai suabejojau ar dar geri nors rašo iki 2020 metų
Atsakyti
Jcrew Factory Slim-fit flex chino, deep redwood spalva, 34/32 dydis, 16 euru (jau Lietuvoje)

vartotojo įkelta nuotrauka

chino

Papildyta:

Children's place Girls long sleeve glitter butterfly print knit dress, XL (14) dydis, 7 eurai

Turim laisva Uniqlo Girls printed fleece jacket, 7-8 dydis, $9.90

Toddler Girl Carter's Glitter Flutter Sleeve Top, 4t dydis, 7 eurai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 21 sausio 2019 - 03:34
QUOTE(juratela @ 2019 01 20, 23:00)
Gal kas iš vilniečių prekyčių važiuos ir mano vieną prekę prigriebtų?  unsure.gif  Būčiau labai dėlinga  4u.gif
Tinka visi rajonai šalia vakarinio aplinkelio (arčiau Bigo ar Biržiškos gimnazijos idealiausia) ir Santariškės (ryt poryt būsiu), Jeruzalė, Bajorai, Bukiškis, Klevinė(ir pan.)

Bais daug prirašiau, nes iki ten darbo metu nenusikasiu, o vakare nėr kam verysad.gif

Su kita siunta galėčiau paimt. Atsiimt reiktų prie lidlo biggrin.gif
Atsakyti
Nesuprantu ar man vienai neveikia OLD NAVY? Atidaro, pradedu rinktis ir dėti į krepšelį ir išmeta:

You don't have permission to access "http://oldnavy.gap.com/" on this server.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2019 01 21, 07:03)
Nesuprantu ar man vienai neveikia OLD NAVY? Atidaro, pradedu rinktis ir dėti į krepšelį ir išmeta:

You don't have permission to access "http://oldnavy.gap.com/" on this server.

Man ir taip yra buve, bet kame reikalas nesupratau. Gal cookius reik pratrinti unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2019 01 21, 07:19)
Man ir taip yra buve, bet kame reikalas nesupratau. Gal cookius reik pratrinti  unsure.gif  4u.gif

Viską jau tryniau biggrin.gif
Atsakyti