Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2019 01 20, 21:07)
netinka. visi sako. storablauzdei kaip as tragiskai atrodo 🤐

Trini kažką, jei tau džinsai, kurie man spaudžia blauzdas-tau nespaudžia, tai nefiga tu ne storablauzdė. Simuliantė.
Atsakyti
QUOTE(kristinkaa @ 2019 01 20, 21:07)
As su 173cm xs turiu, bet man ilgis superinis. Taip ir norejau ilgesnes, kad batus ilgus uzdengtu. Zodziu, ko norejau - ta ir gavau  wub.gif

Su tokiu ugiu super turetu buti ir suknèle, ir sijonas, bet man su 164 cm nekazka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkaa @ 2019 01 20, 21:07)
As su 173cm xs turiu, bet man ilgis superinis. Taip ir norejau ilgesnes, kad batus ilgus uzdengtu. Zodziu, ko norejau - ta ir gavau  wub.gif

man su ūgiu 166 ir ilgais batais be kablų, visai tas ilgis geras
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2019 01 20, 17:53)

Tik vitacost a lia brando vitaminam ar visiem?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 20, 22:07)

Na jau, na jau, storų blauzdų nematei:) Storablauzdės ir storakojės su džinsais tragiškai atrodo, va tokiai kaip man tai tik po suknelėm ir sijonais slėpt ir varpelio formos, tada visi sako-kokia tu plona, nes viršuje nedaug turiu, o va kai su kelnėm-siaubas:) Spygliau, tau ne tokie, o trumpesni sjonukai tiktų su figūryte savo.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 20, 22:07)

tada jūs ne savo nuotraukas čia keliat blink.gif
Atsakyti

O tai su mano 158 kaip būtų  :oh:   :cray:

Gal Jums būtų tiesiog ilga suknute :)

As su 173cm xs turiu, bet man ilgis superinis. Taip ir norejau ilgesnes, kad batus ilgus uzdengtu. Zodziu, ko norejau - ta ir gavau wub.gif

Matyt viskas dar ir nuo dydžio priklauso. L mums tiesiog gerokai per didelis dydis :) mažesnio dydžio gal ir ilgis būtų superinis. 

Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2019 01 20, 22:29)
As del ilgio pabijojau ir turbut gerai, kad neuzsisakiau, nes iki puses blauzdu turbut butu buvus. O taip gaila, nes faina suknyte. Surizikavau si Uniqlo sijona uzsisakyti, tai ilgis netinka man su zemu ugiu, nors pats sijonas tobulas. Tai jei neparduosiu turbut nesiu siuvejai, kad trumpintu, nes labai puikus sijonukas su vilnele  4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka

4u.gif

O kokia nuoroda to sijono? ;)
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 20, 21:21)
Tik vitacost a lia brando vitaminam ar visiem?

jau nebetaiko 35%,liko tik 20%
Atsakyti
QUOTE(erdnixxx @ 2019 01 20, 21:36)
O kokia nuoroda to sijono? ;)

https://www.uniqlo.c...irt-412597.html

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2019 01 20, 21:37)
jau nebetaiko 35%,liko tik 20%

O velnias frusty.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 20, 22:22)
Na jau, na jau, storų blauzdų nematei:) Storablauzdės ir storakojės su džinsais tragiškai atrodo, va tokiai kaip man tai tik po suknelėm ir sijonais slėpt ir varpelio formos, tada visi sako-kokia tu plona, nes viršuje nedaug turiu, o va kai su kelnėm-siaubas:) Spygliau, tau ne tokie, o trumpesni sjonukai tiktų su figūryte savo.

Va va, mane irgi gelbėja tik sijonai ir suknelės ax.gif Gerai, kad dabar daug grožių galima rast visų figūrų tipams bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 sausio 2019 - 21:53