Aš tokio tipo uniqlo sijonus nešu siuvėjai, nes man irgi ilgis beryšio.
Aš tokio tipo uniqlo sijonus nešu siuvėjai, nes man irgi ilgis beryšio.
man irgi netinka tokio ilgio sijonai.. uzsirisi skara, karve salia ir vualia.. kaimiete
Kablus jau kokie 4 metai metus aveti, bet gal del sijono reikes bent vienus nusipirkti
O jei skaros neristum gal visai gerai butu
Zinokit, labai jis fainas. Ir taip gaila, nes per liemeni idealus, bet tas ilgis...
tai va, tas pats ir su suknute. dar tas kad per didelė galima būtų atleisti, bet ilgis verčia galvoti ką su ja daryti.
Karvės neimk
Tau tikrai tiktų, tik tu nepratus prie tokių
www.uniqlo.com/us/en/women-mickey-art-sweat-long-sleeve-dress-andy-warhol-414925.html?dwvar_414925_color=COL01&cgid=women-sale#start=121&cgid=women-sale Ši kokia faina Nebūtų tų mikių, tai pasiimčiau sau į baseiną važiuoti Labai ieškau tokios šiltesnės suknelės. Nusipirkau, tik panašią, trumpom rankovėm ir su kapinugara Pamatysit, įmeskit nuorodą. Čiupsiu
Turbut taip ir darysiu. Tik baisu, kad nesugadintu ir kritimas nepakistu
Oi kaip juokingai paraset
o mums per ilga, prie ūgio 173-175. tiesa, labai maloni, bet turbūt raudona L pardavinesim... mama dar pabandys kitom akim pažiūrėt. Jei būtų norinčių, rašykit AŽ.
O tai su mano 158 kaip būtų
Gal kas turite S pardavimui tokią suknytę? Sau pasimčiau:)
netinka. visi sako. storablauzdei kaip as tragiskai atrodo 🤐
<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.part.lt/perziura/8a1acf4b88891be9538edb71d97cbdd5954.jpg'></a></p></div></blockquote><p>o mums per ilga, prie ūgio 173-175. tiesa, labai maloni, bet turbūt raudona L pardavinesim... mama dar pabandys kitom akim pažiūrėt. Jei būtų norinčių, rašykit AŽ.</p>
As su 173cm xs turiu, bet man ilgis superinis. Taip ir norejau ilgesnes, kad batus ilgus uzdengtu. Zodziu, ko norejau - ta ir gavau