Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gėlužė @ 2019 01 05, 20:58)
Sakai, nu gal..Jo, vyras sakė, kad bent uždirbtum kažką tiek prie telefo laiko praleisdama:) O dukra šiandien išvis išrėžė, kam tau tos supermamos nuolat, jei tu nesuper mama:(

Oho šakėsss unsure.gif Supermamos tai net ne mamoms labai reikalingos victory.gif Bet su kokia mintim taip buvo pasakyta,tai nežinau huh.gif O vyras lai neaiškina dry.gif Kažkaip susimokė prieš tave namiškiai 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
Gėluže,kaip tau patiko landsend paltas ?
Atsakyti

Blyn dbr pagalvojau kas yr lietuviški dydžiai.

Žiauriai geras atsakymas, tinkantis čia  :yahoo: Aš gal po keleto metų to paties paklausiu savęs. Tada paprastesnis gal klausimas. Esu pagal usa xs standartas. Gal kas žino, kokį pirkti armani exchange? Ačiū už visus atsakymus. Ir linksmus taip pat  :D  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 05, 18:46)
Žiauriniai. Labai faina striukė. Ir žiauriai gerai, kad ji ne susiuvinėta kaip kirminas  wub.gif svarbu atsiųstų.

Tikrai faina. Net aš neatsilaikiau, nors sakiau jau nieko nereikia biggrin.gif Bet kad tokio ilgio neturiu ir dar raudonos neturiu, o labai graži spalva ir dar tokia kaina, tai kur čia atsilaikysi bigsmile.gif
Atsakyti
Carlin, vis norėjau paklaust ar įtiko vyrui kvepalai biggrin.gif
Atsakyti

Gėluže   Koks palto ilgis? Nors pagal savo ūgį kažkaip paaiškinkit, kad nesitrukdyti matuojant. Būsiu labaaai dėkinga :wub:​ Nepirkau, nes pabijojau, jog su mano 158 žeme vilksis. Laukiu striukės. Bet to ilgo palto vis dar noriu  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam V: 05 sausio 2019 - 21:30
QUOTE(JMD @ 2019 01 05, 22:25)
Carlin, vis norėjau paklaust ar įtiko vyrui kvepalai  biggrin.gif

Nu taip įdomiai biggrin.gif uostė uostė, bet kadangi man jie labai labai wub.gif tai sakė ir jam tada geri biggrin.gif
Ir mergos mano užskaitė wub.gif
Ačiū tau už rekomendaciją!
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 01 05, 21:31)
Nu taip įdomiai  biggrin.gif  uostė uostė, bet kadangi man jie labai labai  wub.gif  tai sakė ir jam tada geri biggrin.gif
Ir mergos mano užskaitė  wub.gif
Ačiū tau už rekomendaciją!

Maniškis įkirto psychodelinę lovą ir aš numiriau wub.gif jau kai gerai ant jojo kvepia kosTmosas blink.gif
Atsakyti
Landsend paltas labai fainas, žinoma gal to kailio ir nereikėtų. Jis nėra toks storas, sunkus. Lengvas, na ir ilgas tikrai. Tik va, man per klubus vos vos didesnio norisi. Gal kas m regular turi, bet kurios spalvos tik ne juodą.
Mano ūgis 1,71 tai iki pusės blauzdų, ilgas pakankamai.
Aš į savo rudsak paltą m neįlendu:((
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 05, 21:38)
Landsend paltas labai fainas, žinoma gal to kailio ir nereikėtų. Jis nėra toks storas, sunkus. Lengvas, na ir ilgas tikrai. Tik va, man per klubus vos vos didesnio norisi. Gal kas m regular turi, bet kurios spalvos tik ne juodą.

Geluze i az brukstejau
Atsakyti
Pikta ant jcrew. Gaudau švarką, tai kai nuolaida yra, jie kainas užkėlę unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 05, 22:38)

O man taip ir nepasisekė Rudsak sau pagauti. Užtat mamai XL pernai kalėdom nuroviau. Fantastiška striukė (čia apie trumpą aš)
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 05, 21:38)

Kaili tikrai lengva nuimt, man siuvykloj moment pasalino. Iskart ir ismetem biggrin.gif
Jis tikrai nestoras, bet absol neperpuciamas. Ar cia as senstu, ar jis tikrai siltesnis nei daugybe kitų uz panasia kaina, bandytu per gyvenima biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū parekomendavusioms Zyle pūkų nurinktuvą. 4u.gif Superinis daiktas. thumbup.gif Bet tik vieną megztuką spėjau atnaujinti - teko pajungti krautis. biggrin.gif
Atsakyti