Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Madam V @ 2019 01 20, 19:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="enura" data-cid="72328600" data-time="1548006487"><div><p>Gal kas noretumet keistis? ax.gif  Turiu M dydzio pilkos spalvos. Reiktu S dydzio. Spalva galetu buti ir kita  4u.gif</p></div></blockquote><p></p><p>Kiek daug didinta? Vienu dydžiu ar dviem?</p>

Nešioju XS-S, turiu XS kaip tik...ji megzta, tempiasi pakankamai
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 20, 19:59)
Gerai kad pasakei, jau islipau  biggrin.gif

Nu, pasiutai, šaltam vandeny biggrin.gif bet kas pasakytų, kad jau visai... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti

Kiek daug didinta? Vienu dydžiu ar dviem?
Sakyciau kokiu dydziu. Be to dar priklauso kokio aptemptumo norima. Jeigu aptemptesnes tai ir 1,5 dydzio gal :hmm:   Man nesiojant didesni S ,  si M kabo laisva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 20 sausio 2019 - 20:04
labai laukiu H&M uzsakymu,renkame iki 30% nuolaidos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 20 sausio 2019 - 20:40

As gavau sia uniqlo suknute nu nereali wub.gifuzsidejus net nesinori nusirengti svelni, nekanda, silta patogi, man su 171 cm ilgesne nei manekenei nu zodziu nustebino uniqlo mane. Nesioju mazesni M tai S puikiai tiko nes i didesnia puse sios.
8a1acf4b88891be9538edb71d97cbdd5954.jpg

o mums per ilga, prie ūgio 173-175. tiesa, labai maloni, bet turbūt raudona L pardavinesim... mama dar pabandys kitom akim pažiūrėt. Jei būtų norinčių, rašykit AŽ.

Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2019 01 20, 20:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="babilone" data-cid="72328533" data-time="1548004174"><div><p>As gavau sia uniqlo suknute nu nereali vartotojo įkelta nuotraukauzsidejus net nesinori nusirengti svelni, nekanda, silta patogi, man su 171 cm ilgesne nei manekenei nu zodziu nustebino uniqlo mane. Nesioju mazesni M tai S puikiai tiko nes i didesnia puse sios.
<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.part.lt/perziura/8a1acf4b88891be9538edb71d97cbdd5954.jpg'>vartotojo įkelta nuotrauka</a></p></div></blockquote><p>o mums per ilga, prie ūgio 173-175. tiesa, labai maloni, bet turbūt raudona L pardavinesim... mama dar pabandys kitom akim pažiūrėt. Jei būtų norinčių, rašykit AŽ.</p>

Kokia kaina?
Atsakyti

o mums per ilga, prie ūgio 173-175. tiesa, labai maloni, bet turbūt raudona L pardavinesim... mama dar pabandys kitom akim pažiūrėt. Jei būtų norinčių, rašykit AŽ.

O kelios bandėt į suknelę tilpt? lotuliukas.gif atsiprašau, man vis į akis krenta kokia nesąmonė, durnas juokas suėmė biggrin.gif
Atsakyti
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="babilone" data-cid="72328533" data-time="1548004174"><div><p>As gavau sia uniqlo suknute nu nereali vartotojo įkelta nuotraukauzsidejus net nesinori nusirengti svelni, nekanda, silta patogi, man su 171 cm ilgesne nei manekenei nu zodziu nustebino uniqlo mane. Nesioju mazesni M tai S puikiai tiko nes i didesnia puse sios.
<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.part.lt/perziura/8a1acf4b88891be9538edb71d97cbdd5954.jpg'>vartotojo įkelta nuotrauka</a></p></div></blockquote><p>o mums per ilga, prie ūgio 173-175. tiesa, labai maloni, bet turbūt raudona L pardavinesim... mama dar pabandys kitom akim pažiūrėt. Jei būtų norinčių, rašykit AŽ.</p>

As del ilgio pabijojau ir turbut gerai, kad neuzsisakiau, nes iki puses blauzdu turbut butu buvus. O taip gaila, nes faina suknyte. Surizikavau si Uniqlo sijona uzsisakyti, tai ilgis netinka man su zemu ugiu, nors pats sijonas tobulas. Tai jei neparduosiu turbut nesiu siuvejai, kad trumpintu, nes labai puikus sijonukas su vilnele 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka

4u.gif
Atsakyti

Kokia kaina?

40eur

O kelios bandėt į suknelę tilpt? lotuliukas.gifatsiprašau, man vis į akis krenta kokia nesąmonė, durnas juokas suėmė biggrin.gif

šiaip pirkau mamai, bet prisimatavau ir aš. nes laabai malioni, taip norėtųsi pasilikti, bet labai toks ilgis netinkamas, man per didelė stipriai o mamai ant klubų negražiai nugulę tos klostės. 

Atsakyti
koks gražus tas braškės sijonas...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 20, 20:35)
koks gražus tas braškės sijonas...

Zinokit, labai jis fainas. Ir taip gaila, nes per liemeni idealus, bet tas ilgis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2019 01 20, 20:38)
Zinokit, labai jis fainas. Ir taip gaila, nes per liemeni idealus, bet tas ilgis...  4u.gif

Sutinku, reik arba ūgio, arba kablų ax.gif
Atsakyti