Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(marrrrgo @ 2019 01 19, 20:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72327830" data-time="1547917611"><div><p><span>Kam aktualu, 50% kodas nowellsclothiers.com vis dar galioja</span></p></div></blockquote><p>...gaila,kad jie nepildo 😢</p>

Pildo.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 01 19, 15:44)
vyras Lt nusipirko ibuprofeno, kai sužinojau kiek sumokejo, tai plaukai pasišiaušė biggrin.gif reik ir man biggrin.gif

man asmwniskai veiksmingas tik receptinis ibuprofenas

QUOTE(evvva @ 2019 01 19, 20:05)
pries savaite kokia buvo ir kitu spalvos Pajar , pati zvalgiausi  .

Siandien buvau Gooses issimatuot , atsijamu savo zodzius  ,kad nepatogios . Nezinau kokius as modelius pries keleta metu matavausi , bet su jais tada  tikrai kaip kosmonautas buvau , nepatogu ,negrazu ir ne mano . Siandien  Rossclair  slim fit ir Shelburne mid  kaip nulietos  wub.gif Klausiau del dedo morozo spalvos , tai sake net ziemai neprasidejus ispirktos buvo spalvos ;))) Pagrinde juodos likusios .

net neturejo jie raudonu goosiu siemet. sake pries 2 metus uzsiveze buvo, vos ispardave. lietuviai nemegsta ryskiu.. tik navy ir juodas perka.

nowells idomus. gali teigt kad kodas negalioja, bet tikrini ir 2 savaites dar taiko 🤗
Papildyta:
Rosclair parka nereali 😍♥️
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 19 sausio 2019 - 20:22

Pildo.
...o gal zinote kada? (nes vakar ir siandien nepapilde)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marrrrgo: 19 sausio 2019 - 20:25
QUOTE(marrrrgo @ 2019 01 19, 21:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72327858" data-time="1547921200"><div><p>Pildo.</p></div></blockquote><p>...o gal zinote kada?</p>

viena kart 18 val papilde, kita 24 val.. nieko konkretaus, nebutinai kasdien...
Atsakyti

viena kart 18 val papilde, kita 24 val.. nieko konkretaus, nebutinai kasdien...

aciu 😊

Atsakyti
Beje ispeju pirkusias Gooses... kai gausit neissigaskit kad plonos, per kokia savaite issikedena pukai ir jos pasipucia ir siluma pasidaro gerokai didesne. buna suspaustos siunciant ar sandeliuojant turi prasikedent ;)
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 19, 20:27)
Beje ispeju pirkusias Gooses... kai gausit neissigaskit kad plonos, per kokia savaite issikedena pukai ir jos pasipucia ir siluma pasidaro gerokai didesne. buna suspaustos siunciant ar sandeliuojant turi prasikedent ;)

Manai, pirko kas nors dar? biggrin.gif
Atsakyti

Manai, pirko kas nors dar? biggrin.gif

Kur perkat Gooses?

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 19, 21:21)
man asmwniskai veiksmingas tik receptinis ibuprofenas
net neturejo jie raudonu goosiu siemet. sake pries 2 metus uzsiveze buvo, vos ispardave. lietuviai nemegsta ryskiu.. tik navy ir juodas perka.

nowells idomus. gali teigt kad kodas negalioja, bet tikrini ir 2 savaites dar taiko 🤗
Papildyta:
Rosclair parka  nereali 😍♥️
vartotojo įkelta nuotrauka

O kur jas Lt pasimatuot ir pačiupinėt ? ;)
Atsakyti
QUOTE(pupaa @ 2019 01 19, 20:47)
O kur jas Lt pasimatuot ir pačiupinėt ? ;)

OZE
Atsakyti

Ir Europoj

OZE

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 19, 20:37)
Manai, pirko kas nors dar?  biggrin.gif

Pirko, pirko ax.gif
Atsakyti