Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Turiu krepsy 8,5 dydzio odiniu sportbaciu su avikailiu
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 19, 16:58)
Priimsiu. Einu nusnūsiu grožio miegelio ir vakare papirkt galėsim. Vieną kartą ta vaistinė mane ištrenkė. Tada pirko Loram, nu bet aš nepasiduosiu. Šį kartą pirksiu pati dar kartą.  biggrin.gif

Reik tu paciu vaistu, gal galetumete primt?
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2019 01 19, 12:04)
kur perkate namų kvapus su lazdelėmis? Žvakės netinka. Reikia ofise  4u.gif Pirkdavau duarance. Bet labai jau brungu  rolleyes.gif Pasidalinkit patirtimi, please  4u.gif​ </p>

Zara geri
Atsakyti
tikrai zara geri, gavau dovanų labai kvepia, pati nisipirkau moters pasaulio parodoj krispo mokėjau dvigubai, bet net peprilygsta
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2019 01 19, 17:28)

QUOTE(rita1969 @ 2019 01 19, 17:31)
tikrai zara geri, gavau dovanų labai kvepia, pati nisipirkau moters pasaulio parodoj krispo mokėjau dvigubai, bet net peprilygsta

Prieštarauju biggrin.gif
Atsakyti
gavau dovanų kalėdoms oriental light, nu kaip kvepia 100ml, padejus namuose pirmo aukšto san.mazge , duris atidarau jaučiasi visame pirmo aukšto foje, o krispo nors ir 500 ml. kvapas puikus bet nesklinda taip kaip zaros
Atsakyti
Gal būtų norinčių prie HM prisijungti? 4u.gif
https://www2.hm.com/en_us/index.html
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2019 01 19, 13:04)
<p>Labas rytas. Nerealus grozis lauke. Pagaliau lauke tikra žiema su saulute  wub.gif  </p><p>Klausimas ne apie žiemą: kur perkate namų kvapus su lazdelėmis? Žvakės netinka. Reikia ofise  4u.gif Pirkdavau duarance. Bet labai jau brungu  rolleyes.gif Pasidalinkit patirtimi, please  4u.gif​ </p>

man tinka tik durance balta arbata, kiti erzina, galvą įsiskausta arba neradau dar savo kvapo.
Atsakyti

Parduodu uniqlo sijoną ,L dydi , bordo spalva , 23e.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 18, 18:54)
Panikės, tai ar ėjot kuri Antonijos uostyt? Palikot man lašą?  biggrin.gif

Siandien kvepiu wub.gif Kvapas labai labai wub.gif
, issipurskiau kaifavau kokis pusvalandis ir ta pati dainele man kaip ir su Black Puredistance , visai nejauciu . MB siulo valentinkei padovanot sake jam labiau Antonio patinka nei Black ant manes , bet dar apmastimuose .Gal uzteks ir atomiko pazaist, zinau kas turi ;)

Tiesa, JMD , sakei pudros nori , zinok salciams man sie nerealus yra
https://www.fragrant...Queen-3227.html
tik ziema jais purskiuosi grynai kai saltukas ,sniegas, saule , kaifuoju . wub.gif Jau kokia 5 ziema purskiuosi butelaiciu , nepabosta .
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2019 01 19, 18:06)
Siandien kvepiu  wub.gif Kvapas  labai labai    wub.gif
, issipurskiau kaifavau kokis pusvalandis ir ta pati dainele man kaip ir su Black Puredistance , visai nejauciu . MB siulo valentinkei padovanot sake jam labiau Antonio patinka nei Black ant manes , bet  dar apmastimuose .Gal uzteks ir atomiko pazaist, zinau kas turi ;)

Tiesa, JMD , sakei pudros nori , zinok salciams man sie nerealus yra
https://www.fragrant...Queen-3227.html
tik ziema jais purskiuosi  grynai kai saltukas ,sniegas, saule , kaifuoju .  wub.gif  Jau kokia 5 ziema  purskiuosi  butelaiciu , nepabosta .

Oi žinok ne. Man iš JHAG tik midnight oud ir anyway toleruojami. Kiti man nea unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2019 01 19, 18:05)
Parduodu uniqlo sijoną ,L dydi , bordo spalva , 23e.
vartotojo įkelta nuotrauka

kas netiko? unsure.gif
Atsakyti