Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(vvjuka @ 2019 10 07, 20:25)
as turiu dr.Martens 1461w 8 UK, 42EUR, 10 US su 27 cm koja geri, bet noreciau didesniu.

1460 galvoju imti 9 UK. Gal nebus labai dideli ax.gif  sitie tai unisex

Mano peda 27,5-27,8 cm Martensu turiu kelias poras skirtingu modeliu, visi usa 11 dydzio. Turiu vienus unisex tai jie platesni.
Dabar pasiltintus uzsake mergaites irgi 11 dydi. Nes panasius turiu nesiltintus tai jie maloniai laisvi, negaliu pakeat jei batas kazkur liecias ar jaucias kad bando spaust 🙂
Atsakyti
Ka reiskia toks virsus? ax.gif
Upper: Softy T, Patent Lamper
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2019 10 07, 19:35)
Mano peda 27,5-27,8 cm Martensu turiu kelias poras skirtingu modeliu, visi usa 11 dydzio. Turiu vienus unisex tai jie platesni.
Dabar pasiltintus uzsake mergaites irgi 11 dydi. Nes panasius turiu nesiltintus tai jie maloniai laisvi, negaliu pakeat jei batas kazkur liecias ar jaucias kad bando spaust 🙂

AS ir negaliu pakest, kai batas tik tik smile.gif Prisikentejau sovietiniais laikais, kai kisdavai koja i keliais dydziais mazesnius, kad tik importiniai butu smile.gif
Jei kada bus kokia super nuolaida vis tik pirksiu US10
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2019 10 07, 19:33)
Kažin su 39,5 dydžio koja koki dydį reiktų imti? Gal kas tokius turit? Keista man ta jų dydžio lentelė   hmm.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Serena zomšiniai su kailiu buvo pirmi mano martensai kažkada, ėmiau kaip visad usa 10 (uk 8)
Dydis tiko, į laisvesnę pusę, dar galima buvo stooorą kojinę apsimaut. Baisiai šilti batai . 2011-ais pirkau, radau laišką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 07 spalio 2019 - 19:43
QUOTE(spygliz @ 2019 10 07, 20:34)

Trumpi unsure.gif arba stori unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 07 spalio 2019 - 20:02

Sveiki, 

ar yra papildoma Gap factory nuolaida nuo raudonu sale kainu?

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 10 07, 20:42)
Serena zomšiniai su kailiu buvo pirmi mano martensai kažkada, ėmiau kaip visad usa 10 (uk 8)
Dydis tiko, į laisvesnę pusę, dar galima buvo stooorą kojinę apsimaut. Baisiai šilti batai . 2011-ais pirkau, radau laišką  biggrin.gif

Tai reiškia man reiktų imt 9 mastau.gif Tik baido tas baltas kailis, nelabi žiūrisi man jis, norėtųsi juodo vidaus.
O kažin yra šansų, kad per BF bus įmanoma tokius Martensus pagaut pigiau nei 101,5 dol? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 10 07, 19:35)
Aš tai net nežinau, kur juos LT parduoda  biggrin.gif  Palauksiu BF .

eavalyne arba wawa gyvai pasimatuot
https://www.eavalyne...2004-black.html wub.gif wub.gif

Atsakyti
Kaip gaila,kad perkam jau paskutinius dydžius gap'o verysad.gif( Gražių ten yra drabužių.
Sijonus turim,bliuskučių laukiam wub.gif biggrin.gif
Sijoną pirkau mėlyną mokyklai (nebūtinai,tinka ir kt deriny biggrin.gif ),o juodas visur,prie visko wub.gif
https://www.gap.com/...dp-page-content
Ir bliuzoniukas wub.gif https://www.gap.com/...dp-page-content

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 10 07, 20:51)
Trumpi  unsure.gif arba stori  unsure.gif

Nius nusiunčiau vienas pynutes  biggrin.gif lyg nestoras  biggrin.gif

Na man pasisekė, nes visi polo tikrai už crew ilgesni
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2019 10 07, 19:56)
Tai reiškia man reiktų imt 9  mastau.gif Tik baido tas baltas kailis, nelabi žiūrisi man jis, norėtųsi juodo vidaus.
O kažin yra šansų, kad per BF bus įmanoma tokius Martensus pagaut pigiau nei 101,5 dol?  ax.gif

Pascal juodo nabuko su juodu kailiu turiu, bet jie ne tokie šilti.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 10 07, 21:01)
Na man pasisekė, nes visi polo tikrai už crew ilgesni

Aš dabar pažiūrėjau, teko anuliuot. 22". Man trumpi. Atsisėdus nuoga nugara.
Atsakyti