Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

[quote=Carlin,2019 01 19, 12:48]
Šita striukė gyvai kokia nereali wub.gif ir realiai ilgesnė.
Carlin o kaip su dydziais ir dar kazkas sake kad siules kreivai nusiutos
Atsakyti

Labas rytas. Nerealus grozis lauke. Pagaliau lauke tikra žiema su saulute  :wub:  

Klausimas ne apie žiemą: kur perkate namų kvapus su lazdelėmis? Žvakės netinka. Reikia ofise  :4u: Pirkdavau duarance. Bet labai jau brungu  :rolleyes: Pasidalinkit patirtimi, please  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 01 19, 12:02)
Ne mano ūgio biggrin.gif draugė turi, ji už mane gerokai aukštesnė. Tai tikrai virš 170, gal koks 174-176.

Man kaifas buvo gruodį, dabar jau nebe toks kaifas, nes kasam po 2 kartus per dieną  biggrin.gif

Varau ir aš, patikėk, kitaip vartų kiemo neatidaryčiau biggrin.gif vaikas mano tuo užsiima dažniausiai biggrin.gif jam labai patink, tai mes neprieštaraujam biggrin.gif jis sau tvirtovę palei tvorą satato, tai nuvalo švariai biggrin.gif

Ta striukė mano mamikei patink. Tim ji kaip visada - aaaai, labai trumpa, uodega šal. Tai va, pasakysiu, kad netrumpa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Madam V @ 2019 01 19, 12:04)
<p>Labas rytas. Nerealus grozis lauke. Pagaliau lauke tikra žiema su saulute  wub.gif  </p><p>Klausimas ne apie žiemą: kur perkate namų kvapus su lazdelėmis? Žvakės netinka. Reikia ofise  4u.gif Pirkdavau duarance. Bet labai jau brungu  rolleyes.gif Pasidalinkit patirtimi, please  4u.gif​ </p>

Pylimo gatvėj saulės nėr. Kas nupypinot mano saulę? unsure.gif
Atsakyti

Pylimo gatvėj saulės nėr. Kas nupypinot mano saulę? unsure.gif

Gyvenat Pylimo gatvėj? O jeeee  :wub: Mano dukra jūsų kaimynė  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2019 01 19, 13:03)
Carlin o kaip su dydziais ir dar kazkas sake kad siules kreivai nusiutos

Siūlių tikrai netikrinau biggrin.gif draugė XS turi, paprastai XS arba S nešioja.

QUOTE(JMD @ 2019 01 19, 13:06)
Varau ir aš, patikėk, kitaip vartų kiemo neatidaryčiau  biggrin.gif vaikas mano tuo užsiima dažniausiai  biggrin.gif jam labai patink, tai mes neprieštaraujam  biggrin.gif jis sau tvirtovę palei tvorą satato, tai nuvalo švariai  biggrin.gif

Ta striukė mano mamikei patink. Tim ji kaip visada - aaaai, labai trumpa, uodega šal. Tai va, pasakysiu, kad netrumpa  biggrin.gif

Mano vaikai urvus pasidarę biggrin.gif bet su tiek sniego tai galėčiau ir kokį daugiabutį jiems pastatyt. Jau nebežinau kur dėt nukasta, įvažiavimas kaip į apkasus biggrin.gif

Nu ji tikrai uodegą dengia biggrin.gif net sijono trumpo vos vos tik lenda iš priekio. Iš galo uždengtas.
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2019 01 19, 07:00)

QUOTE(Carlin @ 2019 01 19, 13:48)
Šita striukė gyvai kokia nereali  wub.gif  ir realiai ilgesnė.

QUOTE(JMD @ 2019 01 19, 14:06)
Ta striukė mano mamikei patink. Tim ji kaip visada - aaaai, labai trumpa, uodega šal. Tai va, pasakysiu, kad netrumpa  biggrin.gif

Nuo ankstyvo ryto į šią striukę žiūriu, bet bijau, kad rankovės bus ilgos su mano 160 cm ūgiu. Kažin kaip ten su rankovėm?
Merginos, junkitės prie hanes, yra nuolaidų.
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2019 01 19, 12:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72327516" data-time="1547892393"><div><p>Pylimo gatvėj saulės nėr. Kas nupypinot mano saulę? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Gyvenat Pylimo gatvėj? O jeeee  wub.gif Mano dukra jūsų kaimynė  4u.gif​ </p>

Nea, mes čia sportuojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2019 01 19, 12:04)
<p>Labas rytas. Nerealus grozis lauke. Pagaliau lauke tikra žiema su saulute  wub.gif  </p><p>Klausimas ne apie žiemą: kur perkate namų kvapus su lazdelėmis? Žvakės netinka. Reikia ofise  4u.gif Pirkdavau duarance. Bet labai jau brungu  rolleyes.gif Pasidalinkit patirtimi, please  4u.gif​ </p>

As turiu si kvapa is krispo. Man patinka, bet irgi nepigu
https://krispo.lt/lo...vapu-difuzorius
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2019 01 19, 14:04)

Kokybės negaliu komentuoti, nes nesu pirkusi.Gal kas išbandė gali pakomentuoti?
https://www.brandsal...matines-prekes/
Atsakyti
Tkmaxx buvo parks kvapu imesta buteliukai nedideli bet labai intesnyviai kvepia ir kaina 6.99
Reikia ten pasekti man labiausiai patiko lemongrass mint
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2019 01 19, 12:15)
Kokybės negaliu komentuoti, nes nesu pirkusi.Gal kas išbandė gali pakomentuoti?
https://www.brandsal...matines-prekes/

Man rodos čia tie kur VCUP 1 aukšte. Jei tie patys - tada labai skanūs kai kurie. Tiksliai labai nepamenu bet rodos man juodas patiko ir mėlynas labiausiai.

Panos, gal kas namie oro sausintuvus naudojat? Elektrinio man reikia.
Atsakyti

As turiu si kvapa is krispo. Man patinka, bet irgi nepigu
https://krispo.lt/lo...vapu-difuzorius

Pabandykit Rituals , Black oud , kaina su siuo kvapu tikrai nesipyksta.. ir laaaabai kvepia. Dar kainos kiek mazesnes yra Max Benjamin.  Kiek bandziusi kvapu islaikymas tikrai liuks.

Atsakyti