Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Zinau, kad jau buvo kalbeta apie tuos Landsend paltus, bet dabar nerandu. Jie i didesne ar mazesne puse?
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.vom
www.abercrombie.com - 15%
www.swarovski.com
www.joesnewbalanceoutlet.com
www.tenniswarehouse.com - 25%
www.karllagerfeld.com - 25%
www.victoriassecret.com
www.andrewmarc.com - 25%
www.venus.com
www.anntaylor.com - 40%
www.levis.com - 30%
www.hautelook.com
www.landsend.com - 10% Sale
www.jcrewfactory.com - 40%
www.lastcall.com - 150$ off 300$
www.sierra.com - 25%
www.yoox.com
www.walmart.com
www.32degrees.com
www.target.com
www.harney.com
www.loft.com - 40%
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.seekairun.com - 10%

PREKES MUSU GROZIUI

www.amway.com
www.vitacost.com - 19%
www.thebalm.com
www.fragranceshop.com - 30%
www.fragrancenet.com - 37%
www.naturessheabutter.com
www.walgreens.com
www.beautyencounter.com - 15%
www.bathandbodyworks.com - 20%

Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2019 10 05, 14:48)
tai išmečiau, bandžiau įdėti tik dėl to, kad į pirmą laišką atrašė,kad neina įdėt. Suprantu būtų viena prekė, kokia puslapio klaida ar pan, bet visos. Tiek visko gero man rodo yoox'e, bet nusipirkti nieko negaliu  unsure.gif

toks vaizdas, kad Yoox išėmė kai kurias prekes iš puslapio, nes ir man vakar taip buvo, nusiunčiau basutes ir nenupirko, pati bandžiau eiti per nuorodą , bet metė į bendrą puslapį, o pagal firmą iš vis nieko nerado, nors dream boxe ne vieną pora batu buvai isidėjus. Kitas dalykas, vakar buvau nemažai prisidėjus į dream boxe, tai ketviratadlio iš vis nėra, ne kad parduota, bet jų nėra dream boxe, tame tarpe ir minėtų basučių, kurių nenupirko,
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2019 10 06, 00:24)
toks vaizdas, kad Yoox išėmė kai kurias prekes iš puslapio, nes ir man vakar taip buvo, nusiunčiau basutes ir nenupirko, pati bandžiau eiti per nuorodą , bet metė į bendrą puslapį, o pagal firmą iš vis nieko nerado, nors dream boxe ne vieną pora batu buvai isidėjus. Kitas dalykas, vakar buvau nemažai prisidėjus į dream boxe, tai ketviratadlio iš vis nėra, ne kad parduota, bet jų nėra dream boxe, tame tarpe ir minėtų basučių, kurių nenupirko,

O man su mano preke iki pat mokėjimo leido eiti, nors Linamog net į krepšį nedejo 🙄
Papildyta:
QUOTE(rimule @ 2019 10 05, 22:41)
Zinau, kad jau buvo kalbeta apie tuos Landsend paltus, bet dabar nerandu. Jie i didesne ar mazesne puse?

I didesne. Pažiūrėkit tikslus dydžių išmatavimai yra šalia Size chart pdf lentelej
Atsakyti
Ar Columbia rūbai atitinka dydžių lentelę, ar yra didinti?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2019 10 06, 06:54)
Ar Columbia rūbai atitinka dydžių lentelę, ar yra didinti?

Man tai apskritai atrodo, kad jie mazinti lyginant su kt usa parduotuviu dydziais.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 10 06, 08:00)
Man tai apskritai atrodo, kad jie mazinti lyginant su kt usa parduotuviu dydziais.

Man taip pat. S dydžio striukės net neuzsegiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 10 06, 08:00)

QUOTE(spygliz @ 2019 10 06, 08:31)
Man taip pat. S dydžio striukės net neuzsegiau  unsure.gif

Ačiū 4u.gif Eisiu ką nors prekybos centre pasimatuoti ir nustatyti dydį
Atsakyti

Laba diena,
gal kažkas pirkote (https://www.32degree...=21794742009945)?

Kaip nešiojasi?

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Merginos,
ar perkat saules akinius internetu? Ar perkat brangius ir ar pataikot forma?
As esu iki siol 3 poras pirkusi, bet visi panasus aviatoriai, nes zinau kad man tokie tinka. Kainavo apie 30$, tai nebaisiai gaila butu, jei netiktu. Dabar vienus norde uz 50, kitus 100$ uzmaciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2019 10 06, 09:06)
Merginos,
ar perkat saules akinius internetu? Ar perkat brangius ir ar pataikot forma?
As esu iki siol 3 poras pirkusi, bet visi panasus aviatoriai, nes zinau kad man tokie tinka. Kainavo apie 30$, tai nebaisiai gaila butu, jei netiktu. Dabar vienus norde uz 50, kitus 100$ uzmaciau  unsure.gif

Perku. Netikusius mamai dovanoju biggrin.gif bet jei netinka man, jai tinka puikiai.
Atsakyti