Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Argija @ 2019 10 05, 15:42)
laba  4u.gif

ar man vienai nesiseka šiandien nieko nusipirkt iš yoox? nusiunčiau jau 7 prekes ir nei vienos merginoms nerodo  blink.gif  blink.gif
man rodo, į krepšelį dėti leidžia  hmm.gif  hmm.gif

o jei ismestumet is krepselio irgi nerodo? unsure.gif
Atsakyti
Kas sumokėjo ir neatsiėmė, bet galėtų atsiimti šiandien vakare, rašykit į el. paštą arba paskambinkit, sutarsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2019 10 05, 15:43)
o jei ismestumet is krepselio irgi nerodo?  unsure.gif

tai išmečiau, bandžiau įdėti tik dėl to, kad į pirmą laišką atrašė,kad neina įdėt. Suprantu būtų viena prekė, kokia puslapio klaida ar pan, bet visos. Tiek visko gero man rodo yoox'e, bet nusipirkti nieko negaliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2019 10 05, 15:43)
o jei ismestumet is krepselio irgi nerodo?  unsure.gif

Siandien is visu siustu YOOX prekiu kol kas yra tik trys, kurias isidejus leidzia nueiti iki mokejima, visas kitas parodo sold out huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzemuskinas @ 2019 10 05, 15:47)
Kas sumokėjo ir neatsiėmė, bet galėtų atsiimti šiandien vakare, rašykit į el. paštą arba paskambinkit, sutarsim 4u.gif

Kalbu apie 576 ir 577 ax.gif 578 dar negavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2019 10 05, 16:42)
laba  4u.gif

ar man vienai nesiseka šiandien nieko nusipirkt iš yoox? nusiunčiau jau 7 prekes ir nei vienos merginoms nerodo  blink.gif  blink.gif

ką daryt? visko reikia  biggrin.gif

Ir man tas pats su dzinsais ax.gif
Atsakyti
RL 30%, nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2019 10 05, 15:42)
laba  4u.gif

ką daryt? visko reikia  biggrin.gif

Su mano preke tas pats verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzemuskinas @ 2019 10 05, 16:59)
Kalbu apie 576 ir 577  ax.gif  578 dar negavau unsure.gif

578 kauno siunta sumoketa, bet pakvietimo tai negavus unsure.gif ten tik puma kedai sunui rolleyes.gif

Oii laukiat, na tikekimes greit bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 05 spalio 2019 - 16:02
QUOTE(linamog @ 2019 10 05, 16:42)
Krepsy galit pasitikrinti su kodu SHOPNOW, ar jusiskei galioja  ax.gif

Negalioja verysad.gif
Atsakyti
Jei Landsend 8 dydžio paltas kaip tik, Moschino greičiausiai 10 reiktų? Patarkit kas rolleyes.gif
Atsakyti
Zodziu, taip. YOOX papokstavo, tai visoms, kuriu prekiu neleido pirkt dienos pradzioj, surasiau laiskus, nes dabar leidzia pirkt praktiskai viska. Uzmeskit aki i el.pastus, kam aktualu.
Atsakyti