[quote=spygliz,2019 10 02, 17:13]
Rapoja apie ta uz 27
laikrodziai, rankines, striukes, dieselio kalnas, net neturiu kaip parodyt kiek visko
[/quote
Moteriškas smalsumas, laikrodis ir rankinė kokie?
Parodyk kąąą..
[quote=gėlužė,2019 10 02, 17:07]
Rapoja apie ta uz 27
laikrodziai, rankines, striukes, dieselio kalnas, net neturiu kaip parodyt kiek visko
[/quote
Parodyk kąąą..
[/quote]
rankines emiau 3 MJ https://www.nordstro...bag?color=BLACK, laikrodzius diesel vyriskus, kita korso, nuoroda neveikia, neturiu kaip parodyt, dieselio tu pizaminiu kelniu emiau, kur dabar ikeltos, maikiu sortu, bearpaw visiems sunenams ir dukterecioms mamai ir anytai landsendo striukes
Rapoja apie ta uz 27
[/quote
Parodyk kąąą..
[/quote]
rankines emiau 3 MJ https://www.nordstro...bag?color=BLACK, laikrodzius diesel vyriskus, kita korso, nuoroda neveikia, neturiu kaip parodyt, dieselio tu pizaminiu kelniu emiau, kur dabar ikeltos, maikiu sortu, bearpaw visiems sunenams ir dukterecioms mamai ir anytai landsendo striukes
Super pirkiniai Aš kaip tik klausiau pašte šiandien apie šias rankines ar turi laisvą, deja:(....
Po 49 jos buvo, ar ne?
Jei pergalvotum dėl vienos pasiūlyk man
Po 49 jos buvo, ar ne?
QUOTE(gėlužė @ 2019 10 02, 17:18)
Super pirkiniai Aš kaip tik klausiau pašte šiandien apie šias rankines ar turi laisvą, deja:(....
Po 49 jos buvo, ar ne?
Po 49 jos buvo, ar ne?
53 lyg. zinok neturiu kaip persigalvot, jau priskirta gavejoms, nebent iki Kaledu kas nors dar panasaus islistu bet turesiu omeny jei ka. guli graziai supakuotos, neliestos, saugiai
QUOTE(spygliz @ 2019 10 02, 18:25)
53 lyg. zinok neturiu kaip persigalvot, jau priskirta gavejoms, nebent iki Kaledu kas nors dar panasaus islistu bet turesiu omeny jei ka. guli graziai supakuotos, neliestos, saugiai
Gaila, nagus gražiuos kad pražioplinau:(
Paimsiu jei pergalvotų kas
https://www.nordstro.....or=OPTIC WHIT
Papildyta:
tikrai dar bus kas nors
Papildyta:
QUOTE(gėlužė @ 2019 10 02, 17:29)
tikrai dar bus kas nors
QUOTE(juratela @ 2019 10 02, 15:39)
Paauglys užsiprašė maikutės, džemperio su įdomesniu piešiniu. Knisuosi bet nerandu nieko tinkamo, nes juk konkrečiai nenupiešė ko nori
Gal kas ką užmatysite, duokit žinią. Iš anksto DĖKOJU
Gal kas ką užmatysite, duokit žinią. Iš anksto DĖKOJU
Uniqlo pasidarykite
QUOTE(spygliz @ 2019 10 02, 16:41)
tai pirkit kokybiska medvilnini, tegul issirenka piesini ir uzdekit gi pilna tu tasku, kur aplikacijas deda. bus vienintelis ir unikalus. o nezinau kokio amziaus, gal crew ka turi, ten vaiku skyriuj idomesniu buna
Tai aš jam taip ir siūliau, kad perkam be nieko ir iekok paveiksliuko kurį užklijuoti galima, užlyginti netgi būna. Na bet padvejojo, kad gal. (vieno nepavyko nužiūrėto be nieko nupirkti kur mergaitės buvi nuorodą įkėlę) .
Deja, jcrew netiks. 178cm ūgis
RL, Landsend dar iš vaikiškų tinka XL, kitur tik vyrišką M perku.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2019 10 02, 17:44)
Uniqlo pasidarykite
Dėkui, čia dar nežiūrėjau
QUOTE(juratela @ 2019 10 02, 17:45)
Tai aš jam taip ir siūliau, kad perkam be nieko ir iekok paveiksliuko kurį užklijuoti galima, užlyginti netgi būna. Na bet padvejojo, kad gal. (vieno nepavyko nužiūrėto be nieko nupirkti kur mergaitės buvi nuorodą įkėlę) .
Papildyta:
Papildyta:
Ten labai kietų būna, ir su visokiais komiksų personažais, ir su Disnėjaus veikėjais, ir kokybė liuks.