Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2019 09 30, 20:30)
aš ir sakau... geriau išvis be kriauklės... nei tau indus plaut, nei kriauklę šveist.

biggrin.gif

Tiek kriauklę virtuvėje, tiek praustuvą vonioje rinkomės klijuojamą iš apačios. Jokių kraštelių, bortelių, padėklų ar panašių nesąmonių kur kaupiasi purvas ir kalkės biggrin.gif ir atrodo estetiškai, labai rekomenduoju, kam šiuo metu pasirinkimo metas ax.gif

teko labai seniai su šviesiai kremine, greičiausiai akmens masės gyventi nuomojam bute, tai visa plėtėmėta greitai likdavo. Valydavom su tokia priemone iš drogo nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 09 30, 21:30)
aš ir sakau... geriau išvis be kriauklės... nei tau indus plaut, nei kriauklę šveist.

nu... ir aš sakau.... ir nevalgyt visai biggrin.gif

a tai yooxas niekaip nesusirenka? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 30 rugsėjo 2019 - 21:16

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.abercrombiekids.com - 30%
www.finishline.com
www.swarovski.com
www.bloomingdales.com - 25%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 20%
www.karllagerfeld.com - 25%
www.samsonite.com - 30%
www.victoriassecret.com
www.andrewmarc.com
www.venus.com
www.2xu.com - 40%
www.yoox.com
www.hautelook.com
www.landsend.com - 30% Sale
www.jcrewfactory.com - 50%
www.neimanmarcus.com - 30%
www.lineapelle.com - 85%
www.32degrees.com
www.uniqlo.com
www.harney.com
www.belk.com
www.ae.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.seekairun.com - 10%

PREKES MUSU GROZIUI

www.amway.com
www.puritan.com - 10$ nuo 35$
www.vitacost.com - 19%
www.thebalm.com
www.fragranceshop.com - 30%
www.fragrancenet.com - 37%
www.naturessheabutter.com
www.walgreens.com - 20%
www.beautyencounter.com - 15%
www.pharmapacks.com
www.bathandbodyworks.com - 20%

Atsakyti
Gal kas turite perleisti Bearpaw batuku 5 dydzio bet kokios splavos po $12 🤔🤔
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 09 30, 20:58)
Bet ją be galo reikia saugoti, boom ir sudūžta unsure.gif

Ką reikia saugot? Lietą su stalviršiu ar keramikinę?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 10 01, 08:55)
Ką reikia saugot? Lietą su stalviršiu ar keramikinę?

kur daretes lieta su stalvirsiu 4u.gifhttp://artstone.lt/v...ve/#prettyPhoto cia va lieta isvien, dzieve kep graz wub.gif wub.gif bet turbut kosmosas kaina unsure.gif ir va man idomu ar praktiska, nes pas mane virtuvei ne del vaizdo smile.gif) gaminu taskaus drabstaus, idomu, kaip kokiu burokeliu ar sulciu isigerimai ar visai nejautru rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 01 spalio 2019 - 07:02
QUOTE(Argija @ 2019 09 30, 21:38)

Tiek kriauklę virtuvėje, tiek praustuvą vonioje rinkomės klijuojamą iš apačios. Jokių kraštelių, bortelių, padėklų ar panašių nesąmonių kur kaupiasi purvas ir kalkės  biggrin.gif ir atrodo estetiškai, labai rekomenduoju, kam šiuo metu pasirinkimo metas  ax.gif

Tai ir išliejus kriauklę kartu su stalviršiu jokių kraštelių ar bortelių. Ir klijuoti nieko nereikia, pas mus stalviršis kartu su kriaukle ir palange išlietas, lygu, gražu, patogu valyt.
Atsakyti

Mergaitės, kaip columbija moteriškų striukių/paltukų dydžiai ? atitinka daug maž ?

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 10 01, 07:59)
kur daretes lieta su stalvirsiu  4u.gifhttp://artstone.lt/v...ve/#prettyPhoto cia va lieta isvien, dzieve kep graz  wub.gif  wub.gif  bet turbut kosmosas kaina unsure.gif ir va man idomu ar praktiska, nes pas mane virtuvei ne del vaizdo smile.gif) gaminu taskaus drabstaus, idomu, kaip kokiu burokeliu ar sulciu isigerimai ar visai nejautru rolleyes.gif

Man Gforma darė. Kaina žiūrint su kuo lyginti, jei su paprastu stalviršiu lyginti tai brangiau, jei su natūraliu akmeniu, pigiau.
Pas mus virtuvės stalviršis, palangė ir kriauklė lieta, taip pat virtuvės sala lieta iš dviejų šonu ir viršaus. Beveik kaip šitoje nuotraukoje
vartotojo įkelta nuotrauka
ir stalviršis baltas biggrin.gif tai pavalyti reikia, bet nėra kažkas baisaus labai. Paprastą stalviršį reikia saugoti nuo vandens, drėgmės ir pan., o čia jis tikrai atsparus tam.

Gaminu ir aš daug, morkos, burokėliai aišku padažo, bet išvalai ir viskas. Bute turėjau paprastą stalviršį, tai man jį sunkiau buvo prižiūrėti, nei šį. Aišku kriauklė, kadangi balta, tai greičiau užsineša, bet atradus priemones ir su ja problemų nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 01 spalio 2019 - 07:16

Carlin, kuo ir kaip valot šitus baltus stalviršus? 

man lyg braižosi pvz su Cif.

Ačiū!

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 10 01, 09:14)
Man Gforma darė. Kaina žiūrint su kuo lyginti, jei su paprastu stalviršiu lyginti tai brangiau, jei su natūraliu akmeniu, pigiau.
Pas mus virtuvės stalviršis, palangė ir kriauklė lieta, taip pat virtuvės sala lieta iš dviejų šonu ir viršaus. Beveik kaip šitoje nuotraukoje

ir stalviršis baltas biggrin.gif tai pavalyti reikia, bet nėra kažkas baisaus labai. Paprastą stalviršį reikia saugoti nuo vandens, drėgmės ir pan., o čia jis tikrai atsparus tam.

Gaminu ir aš daug, morkos, burokėliai aišku padažo, bet išvalai ir viskas. Bute turėjau paprastą stalviršį, tai man jį sunkiau buvo prižiūrėti, nei šį. Aišku kriauklė, kadangi balta, tai greičiau užsineša, bet atradus priemones ir su ja problemų nėra.

dekui reikes pasidomet, matau jei ir Kaune smile.gif man aktualu kad praktiska butu, pa smane nedidele virtuve 9 kv, ir eis palei viena siena tik....reikes dometis, nes man patinka kai islieta ir kraiukle vientisa taip, o jei valosi gerai super, svrbiausia, kad isslydus kokia daiktui jis neskyla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2019 09 30, 13:11)

Gal kas esat pirkę iš šios parduotuvės striukes? Kaip kokybė? Būtent šios plonos ar ir žiemai tinkamos?
Atsakyti