Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sollo @ 2019 09 30, 18:23)
ne nu, kai kartais pasakysi Tu 😂 Franke pigesne  bigsmile.gif labai puikios kriaukles nuo seno, vieną turiu smėlio spalvos virš 10 metų, puikiai atrodo iki šiol 👍 poilsiautojams sudėjus matines, liux laikosi net nėr ko lygint su tikrai pigesnėm  mirksiukas.gif

Nu brangiausia iš pigesnių 😁 beje, nelygink prieš 10 m pirktų ir prieš kokius 5. Kokybė suprastėjo juodai, kaip bebūtų gaila arba neaišku koki š pas mus veza
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 30 rugsėjo 2019 - 17:30

turiu loaferius - kieti, nepatogus, nors grazus biggrin.gif... daugiau nepirkciau po tokios patirties... dydi atitiko bent jau maniskiai 4u.gif

Kokybe gera, dydziai kosmosas, vieni atitiko, kiti mazinti, treti didinti, patogumas siaip sau.
Ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitilda: 30 rugsėjo 2019 - 17:34

Aš irgi kiek bandžiau, su ace išvaliau.

Jei pirkot pigesne, pvz Franke, tai greičiausiai ne kažką ir padarysit, ko pas anyta bute neisbandem. Nieks nepadėjo..

Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2019 09 30, 18:23)
ne nu, kai kartais pasakysi Tu 😂 Franke pigesne  bigsmile.gif labai puikios kriaukles nuo seno, vieną turiu smėlio spalvos virš 10 metų, puikiai atrodo iki šiol 👍 poilsiautojams sudėjus matines, liux laikosi net nėr ko lygint su tikrai pigesnėm  mirksiukas.gif

sollo, dar pasitikslinam ar apie keramika ar apie akmens mase kalbam?
Atsakyti
NB 11,5 d - 15dol

https://www.nordstro.....or=METALLIC S
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 09 30, 20:17)
sollo, dar pasitikslinam ar apie keramika ar apie akmens mase kalbam?

akmenį akmenį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2019 09 30, 19:47)
akmenį akmenį  tongue.gif

Nu tai va ir sakau, kad akmuo prastesnis ir pigesnis už keramika. Aš jau jėga atsveiciu jei priemonės neima, bet ten jau amen buvo... Keramikinės gal geresnes, bet ir kaina triguba.
Atsakyti
aš ir sakau... geriau išvis be kriauklės... nei tau indus plaut, nei kriauklę šveist.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 09 30, 20:30)
aš ir sakau... geriau išvis be kriauklės... nei tau indus plaut, nei kriauklę šveist.

Aš indaplove tam naudoju 🤣 kriauklė metalinė, bet norėčiau keramikinės ar vientisos su stalvirsiu lietos, kaip Carlin wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 09 30, 20:39)
Aš indaplove tam naudoju 🤣 kriauklė metalinė, bet norėčiau keramikinės ar vientisos su stalvirsiu lietos, kaip Carlin  wub.gif

Bet ją be galo reikia saugoti, boom ir sudūžta unsure.gif
Atsakyti
Merginos,o jums finishlain atsidaro? Man kažkokią klaidą meta,kiek bebandyčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 09 30, 20:58)
Merginos,o jums finishlain atsidaro? Man kažkokią klaidą meta,kiek bebandyčiau unsure.gif

Gal adresą su rašybos klaida vedat? biggrin.gif Man atidaro. https://www.finishline.com/
Atsakyti