Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ten už nenormalius pinigus parduoda. Prašysiu pažįstamų RU kad nupirktų.

Tai puiku jeigu yra kas parveža. Aš 10ml aukcione laimėjau už 8eur, tai manau normaliai dar. O šiaip pažiūrėjus po kiek parduoda, tai dvigubai gaunasi.  :D 

Tu pradziai atomike nusipirk. O vdrug visai netiks/nepatiks.

Aš irgi taip darau, jau dabar prisipirkus tų atomikų, visi patinka ir nežinau kasdien su kuriais kvėpintis ir su vienais noriu ir su kitais.  :D O dar noriu Initio Oud For Greatness, iš pirmo karto sužavėjo, reiktų dar kartą pratestuot, jei vis dar patiks imt atomiką.  :D​ 

Atsakyti
Gal yra columbia.com papildoma nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2019 09 28, 12:30)
Gal yra columbia.com papildoma nuolaida?

jokio nerandu
Atsakyti
Gal galit Mergaites parekomenduoti kokius nors papildus atminciai gerinti, nelabai as tuo tikiu, bet reik nupirkt, gal veiks placebo principu, cia studentui biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2019 09 28, 12:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72509487" data-time="1569662064"><div><p>Ten už nenormalius pinigus parduoda. Prašysiu pažįstamų RU kad nupirktų.</p></div></blockquote><p></p><p>Tai puiku jeigu yra kas parveža. Aš 10ml aukcione laimėjau už 8eur, tai manau normaliai dar. O šiaip pažiūrėjus po kiek parduoda, tai dvigubai gaunasi.  biggrin.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72509490" data-time="1569662333"><div><p>Tu pradziai atomike nusipirk. O vdrug visai netiks/nepatiks.</p></div></blockquote><p>Aš irgi taip darau, jau dabar prisipirkus tų atomikų, visi patinka ir nežinau kasdien su kuriais kvėpintis ir su vienais noriu ir su kitais.  biggrin.gif O dar noriu Initio Oud For Greatness, iš pirmo karto sužavėjo, reiktų dar kartą pratestuot, jei vis dar patiks imt atomiką.  biggrin.gif​ </p>

Aš šiandien juo pasikvėpinau. Kvepiu medžiu, taip gerai wub.gif nors maniau toj drėgmėj bus nekažką.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2019 09 28, 12:18)
Tu pradziai atomike nusipirk. O vdrug visai netiks/nepatiks.

Jei už 45€ man nupirks, bet nepatiks, aš juos greit parduosiu. Nes pirkt 10ml už pusės butelio kainą aš nesiruošiu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 09 28, 11:45)
Aš šiandien juo pasikvėpinau. Kvepiu medžiu, taip gerai  wub.gif nors maniau toj drėgmėj bus nekažką.

O mane tokiu oru citrusai veža. Gal žinot, iš kur parsisųst Chanel Cristalle eau verte? Būt gerai iš usa.
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2019 09 28, 12:40)
Gal galit Mergaites parekomenduoti kokius nors papildus atminciai gerinti, nelabai as tuo tikiu, bet reik  nupirkt, gal veiks placebo principu, cia studentui  biggrin.gif  4u.gif

Omegos ir miegas biggrin.gif tegu išsimieg studenc ir atmintis sugrįš biggrin.gif
Atsakyti

Aš šiandien juo pasikvėpinau. Kvepiu medžiu, taip gerai wub.gifnors maniau toj drėgmėj bus nekažką.
Papildyta:
Jei už 45€ man nupirks, bet nepatiks, aš juos greit parduosiu. Nes pirkt 10ml už pusės butelio kainą aš nesiruošiu.

Kaip išsilaikymas?

Labai gera kaina. O FB mačiau dalina 10ml už 12eur. 

Atsakyti
Mergaites, o Urbanoutfite 50% tik kai kuriems šuzams taiko? O neturit kokio papildomo koduko kitiems? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2019 09 28, 12:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72509509" data-time="1569664127"><div><p>Aš šiandien juo pasikvėpinau. Kvepiu medžiu, taip gerai vartotojo įkelta nuotraukanors maniau toj drėgmėj bus nekažką.
Papildyta:
Jei už 45€ man nupirks, bet nepatiks, aš juos greit parduosiu. Nes pirkt 10ml už pusės butelio kainą aš nesiruošiu.</p></div></blockquote><p>Kaip išsilaikymas?</p><p></p><p>Labai gera kaina. O FB mačiau dalina 10ml už 12eur. </p>

O 75 ml kainuoja 45€. Nu ne biggrin.gif

Initio ant manęs laiko mirtinai. 1 papurškimas iki vakaro ir pati net užuodžiu. Bijojau, kad nebūtų jie kaip Kirke, kur šalia žmogaus net stovėt negali, nes dūsti kaip žuvis be vandens. Bet jie švelnesni ir ne taip muša muskusas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 28 rugsėjo 2019 - 11:59

O 75 ml kainuoja 45€. Nu ne biggrin.gif

Initio ant manęs laiko mirtinai. 1 papurškimas iki vakaro ir pati net užuodžiu. Bijojau, kad nebūtų jie kaip Kirke, kur šalia žmogaus net stovėt negali, nes dūsti kaip žuvis be vandens. Bet jie švelnesni ir ne taip muša muskusas.

Kai negali pigiau gauti, kas belieka. 

Nu faina, reikės dar kartą pratestuot ir jei ką, imt pabandymui. 

Atsakyti
koks čia dydis 4 Average ?
Atsakyti