JCREW nuolaida turime jau tik 30%
QUOTE(Argija @ 2019 09 26, 09:15)
ten kažkaip kitaip dydžiai suskirstyti nei įprastai. S rašo 6-8 US, nors dažniausiai S būna 4-6US
DKNY pirkau 4US dydį, man pats tas. Darbe esu, tai pamatuoti nelabai yra kaip
DKNY pirkau 4US dydį, man pats tas. Darbe esu, tai pamatuoti nelabai yra kaip
Landsende reikia žiūrėti į tuos skaičius skliausteliuose, tada viskas gerai būna.
QUOTE(Kriziukas @ 2019 09 26, 10:49)
ir vis galvoju, tai kaip jos kažką sugraibo, kaip dirba elementarius namų darbus? ar nedirba?????
O man visad tik viena mintis - kaip jos tūlike susitvarko užpakalio reikalus su tais smailiais ilgais galais
QUOTE(RIJADA @ 2019 09 26, 13:34)
O man visad tik viena mintis - kaip jos tūlike susitvarko užpakalio reikalus su tais smailiais ilgais galais
man šita mintis irgi dažnai kyla pamačius tokius nagus, tik nedrįsau rašyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 09 26, 12:44)
Keista. As su 178 nesioju tall m. Man iki trumpu aulinuku virsaus dar pora cm lieka. Tokiu kaip pvz palladium. Man komfortiskas ilgis, tik sonus prasegu kiek, zingsniai platus.
Papildyta:
M ar S?
I tall m 110 tilptu.
Papildyta:
M ar S?
I tall m 110 tilptu.
Pas mane Tall L, gal del to🤔bet siaip man tikrai ziauriai ilgas miegmaisiukas mano
QUOTE(gėlužė @ 2019 09 26, 10:36)
Laba,
dėl Landsend palto, pardavinėjau pusmetį raudoną M niekam nereikėjo:)) Man su 110 klubais tempė per plačiąją, krūtinė mano iki 90 kažkur ok buvo. Šiaip jis tolygus daugiau, bet labai gražus, lengvas, matosi kokybiškas daiktas.
Mergaitės, kas paugliukes turite, ką žiemą ant pėdkelnių aunate? Galvojau megstus lenginsus imti, ale gal jau nesidės:)
dėl Landsend palto, pardavinėjau pusmetį raudoną M niekam nereikėjo:)) Man su 110 klubais tempė per plačiąją, krūtinė mano iki 90 kažkur ok buvo. Šiaip jis tolygus daugiau, bet labai gražus, lengvas, matosi kokybiškas daiktas.
Mergaitės, kas paugliukes turite, ką žiemą ant pėdkelnių aunate? Galvojau megstus lenginsus imti, ale gal jau nesidės:)
maniškė nieko nesideda.perku storesnes pėdkelnes.
tikiuosi kad šiais metais su šiltais crew batais ir crew parka nesušals
Merginos,
gal kas norit mainyt tokia berniukišką striuke: turiu 14 ( man 164 ūgiui puikiai tinka) mėlyna :
https://www.jcrew.co...ame=harbor-view
mainyciau i 12 dydį.
Nereali, bet dar ilgai laukt
( Vilnius)
Merginos o jei jau apie parkas tiek mąstom...
- Gal kuri ilgą, bet ploną, lengvą striukę turit parduot? Gali ir nenauja būti.
Kažkas tokio, bet gali būti ir kokono formos, r oversized.
Ne trumpesnę nei 110 cm ilgio ir ne juodą [idealu pilka, navy, raudona, ruda-smėlio]. Gali būt ilgesnė.
M dydis (klubai apie 100-101 cm, bet laisvos noriu).
- Gal kuri ilgą, bet ploną, lengvą striukę turit parduot? Gali ir nenauja būti.
Kažkas tokio, bet gali būti ir kokono formos, r oversized.
Ne trumpesnę nei 110 cm ilgio ir ne juodą [idealu pilka, navy, raudona, ruda-smėlio]. Gali būt ilgesnė.
M dydis (klubai apie 100-101 cm, bet laisvos noriu).
Natūralūs pūkai. Dėl medžiagos nepakomentuosiu, nes dar nenešiojau.
aciu Trolemole.
taip, sintetiniu puku buna, del to ir klausiu, nes raso Power Down Hyper Dry, pagalvojau, kad cia ir sintetiniam pritinka.
del dregmes aprasyme, kuri skaityti moku, nieko neparasyta, ir tureta landsend pukine, buvo ta kuri lasui uzkritus iskart igeria ir dar plemu palieka.
QUOTE(ciurlionis @ 2019 09 26, 12:24)
JCREW nuolaida turime jau tik 30%
Ot kokie, kai kurpinių įmetė
O gal kas šį galite pakomentuoti? Man trumpo reikia labai labai!