QUOTE(ericute @ 2019 09 26, 09:39)
Merginos,kas galvojate apie Landsend palta ir Tall dydi,tai siulau toki pirkti tik tada jei ugis bent 186cm kokie. Mano ugis 182 ir man Tall per ilgas. Jis man iki ciurnu yra. Labai silta su juo,bet ne itin patogu vairuoti,laiptais lipti ir pan. Ir siiap jauciuosi,kaip su vakarine sukne
Keista. As su 178 nesioju tall m. Man iki trumpu aulinuku virsaus dar pora cm lieka. Tokiu kaip pvz palladium. Man komfortiskas ilgis, tik sonus prasegu kiek, zingsniai platus.
Papildyta:
QUOTE(gėlužė @ 2019 09 26, 09:36)
Laba,
dėl Landsend palto, pardavinėjau pusmetį raudoną M niekam nereikėjo:)) Man su 110 klubais tempė per plačiąją, krūtinė mano iki 90 kažkur ok buvo. Šiaip jis tolygus daugiau, bet labai gražus, lengvas, matosi kokybiškas daiktas.
Mergaitės, kas paugliukes turite, ką žiemą ant pėdkelnių aunate? Galvojau megstus lenginsus imti, ale gal jau nesidės:)
dėl Landsend palto, pardavinėjau pusmetį raudoną M niekam nereikėjo:)) Man su 110 klubais tempė per plačiąją, krūtinė mano iki 90 kažkur ok buvo. Šiaip jis tolygus daugiau, bet labai gražus, lengvas, matosi kokybiškas daiktas.
Mergaitės, kas paugliukes turite, ką žiemą ant pėdkelnių aunate? Galvojau megstus lenginsus imti, ale gal jau nesidės:)
M ar S?
I tall m 110 tilptu.