Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ericute @ 2019 09 26, 09:39)
Merginos,kas galvojate apie Landsend palta ir Tall dydi,tai siulau toki pirkti tik tada jei ugis bent 186cm kokie. Mano ugis 182 ir man Tall per ilgas. Jis man iki ciurnu yra. Labai silta su juo,bet ne itin patogu vairuoti,laiptais lipti ir pan. Ir siiap jauciuosi,kaip su vakarine sukne biggrin.gif

Keista. As su 178 nesioju tall m. Man iki trumpu aulinuku virsaus dar pora cm lieka. Tokiu kaip pvz palladium. Man komfortiskas ilgis, tik sonus prasegu kiek, zingsniai platus.
Papildyta:
QUOTE(gėlužė @ 2019 09 26, 09:36)
Laba,
dėl Landsend palto, pardavinėjau pusmetį raudoną M niekam nereikėjo:)) Man su 110 klubais tempė per plačiąją, krūtinė mano iki 90 kažkur ok buvo. Šiaip jis tolygus daugiau, bet labai gražus, lengvas, matosi kokybiškas daiktas.

Mergaitės, kas paugliukes turite, ką žiemą ant pėdkelnių aunate? Galvojau megstus lenginsus imti, ale gal jau nesidės:)

M ar S?
I tall m 110 tilptu.
Atsakyti
JUSTICE

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

apie landsend ilgaji palta, daug diskutuojate, o i klausima ne veina neatsakote  :hmm:

ar jis su naturaliais pukais ar sintetiniais?

kokia jo isorine medziaga, ar labai tokia skista, kur dregme pereina kiaurai ar tokia, kuri atlaiko rimtesne slabdriba??

Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2019 09 26, 11:42)
O kuo tas paltas toks geras, kad visos taip masiškai perkate?

As pvz ieskojau siltos ilgos striukes. Tai sios kaina 119 dol. Kitos man patinkancios kainuoja NUO 200 dol. Mano pasirinkima leme tai kad striuke ilga, silta, su daug reviews (kad pataikyti su dydziu is pirmo karto ir nereiktu perpardavinet) ir gera kaina, netrenkianti skausmingai per kisene 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 09 26, 13:44)
Keista. As su 178 nesioju tall m. Man iki trumpu aulinuku virsaus dar pora cm lieka. Tokiu kaip pvz palladium. Man komfortiskas ilgis, tik sonus prasegu kiek, zingsniai platus.
Papildyta:

M ar S?
I tall m 110 tilptu.

M regular aš turėjau, man su 110 klubais nepatogu buvo dėl tall nežinau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlužė: 26 rugsėjo 2019 - 12:01
Parduodu berniukui Jcrew striukę, žalios spalvos, dydis 8 m., su siuntimu 29 Eur, didinta:
https://www.jcrew.co...primaloft/J5424
Rašyti į až.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo singa: 26 rugsėjo 2019 - 12:03
QUOTE(Gafsa @ 2019 09 26, 12:44)

Po uzsakymo ir ilgu dvejoniu del M ar tall M (su 175), prisiminiau, kad namie turiu CK palta, tik sintetinis, ne pukinis, kuris man per jau mazas, bet kazkodel sesei neatidaviau blink.gif pamatavau ilgi, tai 49 inch.
Landsend pagal lentele dydzio M - ilgis 48 5/8. Tall M - 52 5/8.

Kai nesiojau CK, tai ilgis buvo pats pats, tik paltas be soniniu uztrauktuku, kas buvo nepatogu. Bet uztrauktukas buvo 2-sides, tai atsisegdavau is apacios. Ilgis jau toks labiau ant ribos, nes lipant i masina neatsargiai, sugebedavau issipurvinti.

Du metus nesiojau RUDSAK paltuka, bet kazkaip man salta buvo su juo, plius jis sunkokas (bet kapisonas - nerealus). Siemet vel norejosi striukytes-kaldrytes, kad butu ilga ir silta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Concubina @ 2019 09 26, 11:55)
<p>apie landsend ilgaji palta, daug diskutuojate, o i klausima ne veina neatsakote  hmm.gif</p>
<p> </p>
<p>ar jis su naturaliais pukais ar sintetiniais?</p>
<p>kokia jo isorine medziaga, ar labai tokia skista, kur dregme pereina kiaurai ar tokia, kuri atlaiko rimtesne slabdriba??</p>
<p> </p>
<p> </p>

Neardeme.
Kur dregme pereina kiaurai, zmonems nerekomenduotume.
Atsakyti

Sveikos, 

Priminkit is kokios nuorodos timberlandams 50%

Aciu.

Atsakyti
QUOTE(Concubina @ 2019 09 26, 12:55)
<p>apie landsend ilgaji palta, daug diskutuojate, o i klausima ne veina neatsakote  hmm.gif</p>
<p> </p>
<p>kokia jo isorine medziaga, ar labai tokia skista, kur dregme pereina kiaurai ar tokia, kuri atlaiko rimtesne slabdriba??</p>
<p> </p>
<p> </p>

Prekę apibūdina jų tinklapyje:

Features

TEMPERATURE RATING – WARMEST: -45° to -13° Fahrenheit. Learn more
600 fill power down warms without weight
HyperDRY™ down retains its warming power even when wet
Inner storm flap blocks wind and wet
Removable, adjustable hood has faux fur trim
Two-way zipper for venting and mobility
Front handwarmer pockets
Inner rib-knit cuffs keep warmth inside
Zippered side vents add ease for walking, getting in and out of cars
Falls to mid calf
100% polyester shell. Machine wash (remove hood before washing). Imported"
Na ir atsiliepimų nemenkai!

P.S. - O būna sintetinių pūkų? Kažkaip man atrodo, "arba - arba".
Atsakyti
Grazuolis Spygliz RL raudonas megztukas: wub.gif
https://www.ralphlau...othing-sweaters
Atsakyti
QUOTE(Concubina @ 2019 09 26, 12:55)
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>

Natūralūs pūkai. Dėl medžiagos nepakomentuosiu, nes dar nenešiojau.
Atsakyti