Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.swarovski.com
www.bloomingdales.com - 25%
www.calvinklein.us - 15%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 20%
www.sierra.com - 25%
www.yoox.com - 30%
www.outlet.loft.com - 15%
www.ralphlauren.com - 30%
www.gapfactory.com - 39%
www.gap.com - 39%
www.loft.com - 40%
www.venus.com
www.walmart.com
www.2xu.com - 40%
www.hm.com-15%
www.ae.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.seekairun.com - 10%

PREKES MUSU GROZIUI

www.amway.com
www.puritan.com - 10$ nuo 35$
www.vitacost.com - 19%
www.fragrancenet.com - 37%
www.fragranceshop.com - 30%
www.naturessheabutter.com
www.rcmamakeup.com
www.beautyencounter.com-15%
www.pharmapacks.com
www.iherb.com
www.walgreens.com - 20%

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2019 09 26, 09:00)

Woow kokia pelėda bigsmile.gif wub.gif labas rytas, visoms!
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2019 09 25, 16:21)

Dar turit šią nuolaidą? svarstau gal ir man reikia. Mano ūgis 164, toks ant ribos petite. Dažniausiai viską perku S dydžio. Užpildžiau jų klausimyną, kur parenka dydį, tai rašo XS regular. Jie didinti? hmm.gif figūra mano link kriaušės, tai nesinorėtų, kad būtų aptemta ties klubais, iš foto gan tiesus modelis atrodo hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2019 09 26, 10:10)
Dar turit šią nuolaidą? svarstau gal ir man reikia. Mano ūgis 164, toks ant ribos petite. Dažniausiai viską perku S dydžio. Užpildžiau jų klausimyną, kur parenka dydį, tai rašo XS regular. Jie didinti?  hmm.gif figūra mano link kriaušės, tai nesinorėtų, kad būtų aptemta ties klubais, iš foto gan tiesus modelis atrodo  hmm.gif

Varvinu ir as i ji seile, bet Landsend lyg i didesne puse, tai bijau, kad nesiojanciai XS bus didelis.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2019 09 26, 09:10)
Dar turit šią nuolaidą? svarstau gal ir man reikia. Mano ūgis 164, toks ant ribos petite. Dažniausiai viską perku S dydžio. Užpildžiau jų klausimyną, kur parenka dydį, tai rašo XS regular. Jie didinti?  hmm.gif figūra mano link kriaušės, tai nesinorėtų, kad būtų aptemta ties klubais, iš foto gan tiesus modelis atrodo  hmm.gif

kol kas dar galioja nuolaida 4u.gif

GAP ir GAP FACTORY dar turime GAP CASH (~40%) ,labai laukiu uzsakymu ir su mazesnemis sumomis,nes puorojant labai praverstu smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

po nedaug truksta iki shipu
www.walgreens.com-20%
www.beautyencounter.com-15%
www.joesnewbalanceoutlet.com-20%
www.hauteelook.com
www.kiko.com
www.2xu.com-40%
www.yoox.com-30%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 26 rugsėjo 2019 - 09:19
QUOTE(Rita003 @ 2019 09 26, 09:35)
Varvinu ir as i ji seile, bet Landsend lyg i didesne puse, tai bijau, kad nesiojanciai XS bus didelis.

ten kažkaip kitaip dydžiai suskirstyti nei įprastai. S rašo 6-8 US, nors dažniausiai S būna 4-6US ax.gif
DKNY pirkau 4US dydį, man pats tas. Darbe esu, tai pamatuoti nelabai yra kaip

QUOTE(ciurlionis @ 2019 09 26, 09:45)
kol kas dar galioja nuolaida  4u.gif
<...>

Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2019 09 26, 09:10)

https://www.supermam...?...9358&st=900

Yra komentaras sio paltuko:
QUOTE(agise @ 2019 01 23, 10:56)
Parduodu Lands' End paltą XS d., 130 eurų. Labiau tiktų aukštoms ir nešiojančioms S dydį.
Atsakyti
Laba,
dėl Landsend palto, pardavinėjau pusmetį raudoną M niekam nereikėjo:)) Man su 110 klubais tempė per plačiąją, krūtinė mano iki 90 kažkur ok buvo. Šiaip jis tolygus daugiau, bet labai gražus, lengvas, matosi kokybiškas daiktas.

Mergaitės, kas paugliukes turite, ką žiemą ant pėdkelnių aunate? Galvojau megstus lenginsus imti, ale gal jau nesidės:)
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2019 09 25, 17:55)
Noriu ilgos dideles kaldros smile.gif niekaip neapsisprendziu su 175cm ir L dydziu imti M regular ar M tall to isgirto landsend paltuko.
Abejoju ar tall nebus paskui nepatogu eiti/sestis i auto. Bet noriu silumos 😀

Merginos,kas galvojate apie Landsend palta ir Tall dydi,tai siulau toki pirkti tik tada jei ugis bent 186cm kokie. Mano ugis 182 ir man Tall per ilgas. Jis man iki ciurnu yra. Labai silta su juo,bet ne itin patogu vairuoti,laiptais lipti ir pan. Ir siiap jauciuosi,kaip su vakarine sukne biggrin.gif
Atsakyti
asta1477 aciu, kad pasidalinote smile.gif. Issisprende mano dvejones del palto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 26 rugsėjo 2019 - 09:40
QUOTE(Rita003 @ 2019 09 26, 10:39)
asta1477 aciu, kad pasidalinote smile.gif. Issisprende mano dvejones del palto  ax.gif

Nera uz ka 4u.gif
As irgi uzsisakiau sita paltuka 4u.gif kadangi dvejojau del dydzio, tai praknisau pardavimu temas taip pat 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ericute @ 2019 09 26, 10:39)
Merginos,kas galvojate apie Landsend palta ir Tall dydi,tai siulau toki pirkti tik tada jei ugis bent 186cm kokie. Mano ugis 182 ir man Tall per ilgas. Jis man iki ciurnu yra. Labai silta su juo,bet ne itin patogu vairuoti,laiptais lipti ir pan. Ir siiap jauciuosi,kaip su vakarine sukne biggrin.gif

Labai dekinga Jums uz komentara 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jusu komentaras padejo issirinkti dydi wub.gif
Atsakyti