Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mergai, bet čia nerealiai. Už pusę vaiko rūbų kur kriu pirkom aš jau skaičius gavau ir kaip suprantu išgazuoj jie šį penktadienį pas man biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 18, 17:36)
Mergai, bet čia nerealiai. Už pusę vaiko rūbų kur kriu pirkom aš jau skaičius gavau ir kaip suprantu išgazuoj jie šį penktadienį pas man  biggrin.gif  wub.gif

Jooo va čia tai nerealiai drinks_cheers.gif biggrin.gif
Papildyta:
JustArm reiks gal prašyt ,kad autobusu man siųstų - didelės siuntos gal autobusu pigiau ir patogiau hmm.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 01 18, 17:40)
Jooo va čia tai nerealiai drinks_cheers.gif  biggrin.gif
Papildyta:
JustArm reiks gal prašyt ,kad autobusu man siųstų - didelės siuntos gal autobusu pigiau ir patogiau hmm.gif hihihi.gif

Man reiks priekabą viadoj išsinuomot ir prisistumt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 18, 17:43)
Man reiks priekabą viadoj išsinuomot ir prisistumt  biggrin.gif  biggrin.gif

Eik tu ,gi vyrų mašinų bagažinės nemažos bigsmile.gif sakai netilps biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 01 18, 17:55)
Eik tu ,gi vyrų mašinų bagažinės nemažos bigsmile.gif sakai netilps biggrin.gif ?

biggrin.gif

Reikės rytoj išgyvendint visus išaugtus biggrin.gif paruošt vietą naujiem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 18, 18:21)
biggrin.gif

Reikės rytoj išgyvendint visus išaugtus  biggrin.gif paruošt vietą naujiem  biggrin.gif

A man taip gaila. Pries keleta savaiciu atsiunciau savo bernui is kriu pora maikiu jau paskutini dydi berniuku syriaus,- ir jau vsio aptemptos. Tai dabar jau tenka pamirsti berniuku skyriu, teks is vyru, o ten jau kainos kitos unsure.gif tai pirkit kol dar galit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2019 01 18, 18:27)
A man taip gaila. Pries keleta savaiciu atsiunciau savo bernui is kriu pora maikiu jau paskutini dydi berniuku syriaus,- ir jau vsio aptemptos. Tai dabar jau tenka pamirsti berniuku skyriu, teks is vyru, o ten jau kainos kitos unsure.gif tai pirkit kol dar galit mirksiukas.gif

Batų jau iš vaikų skyriaus nebegaliu pirkt. Nebėr dydžių. Tikiuos rūbus bent porą metų dar galėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 18 sausio 2019 - 18:34
QUOTE(JMD @ 2019 01 18, 18:31)
Batų jau iš vaikų skyriaus nebegaliu pirkt. Nebėr dydžių. Tikiuos rūbus bet porą metų dar galėsiu  biggrin.gif

Mano 13metis bet kaip pavare per vasara iki 179cm. Beje, kur isaugtus dedat, kai ner kam atiduot? Pardavinejat ar i koki carita nesat?
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2019 01 18, 20:27)

Kokio ugio jusiskis? As pirma kart Criu bernui pirkau savo. Tai irgi laukiu ir bijau, kad bus trumpos rankoves. Jis 170, nu bet l.kudas tai tikiuosi dar tiks.
Atsakyti
Hey mamos, gal zinot Ralph Lauren suknytes mergaitem M dydis kokiam ugiui svoriui? dydziu lentele maciau, bet gal kuri nare gali realiai pakomentuoti? mano smulki 128 ugis. Aciu smile.gif
Atsakyti
Aš irgi JustArm prašysiu per autobusus, verkiant šeštadienį turiu turėti, ten striukė krikštasūniui, o vakare einu pas jį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 01 18, 18:35)
Kokio ugio jusiskis? As pirma kart Criu bernui pirkau savo. Tai irgi laukiu ir bijau, kad bus trumpos rankoves. Jis 170, nu bet l.kudas tai tikiuosi dar tiks.

Jei 16 dydi pirkot tai turetu tikt. Juolab jei kudas. Mano ne kudas ir tai i maikes itelpa, bet jau norisi laisvesnes.
Atsakyti