Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2019 09 23, 09:04)
Su vardadieniu, darbscioji musu  biggrin.gif  4u.gif

Aaaaciu labai wub.gif

Turime laisva City Coat - 0US Hthr Mushroom, kaina 40$
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 rugsėjo 2019 - 09:18
Laba ryta. Priminkit prasau, kokius ten gerus papildus miegui perkat?
Atsakyti
Sveikos,
kadangi rytais jau salta. Ir net baisu pabalgoti apie artejancia ziema, noriu patarimo. Reik ziemines striukes. Siltos. Labai siltos. Imanomai silciausios smile.gif Zodziu man ziema VISADA salta biggrin.gif
Svajoniu striuke - Canada Goose TEI5 (bet kokia, svarbu silta butu), bet kaina neikandama man.
Patarkit ka nors gero 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2019 09 23, 10:44)
Sveikos,
kadangi rytais jau salta. Ir net baisu pabalgoti apie artejancia ziema, noriu patarimo. Reik ziemines striukes. Siltos. Labai siltos. Imanomai silciausios smile.gif Zodziu man ziema VISADA salta  biggrin.gif
Svajoniu striuke - Canada Goose TEI5 (bet kokia, svarbu silta butu), bet kaina neikandama man.
Patarkit ka nors gero  4u.gif

Na ta Andrew Marc reversible Moxie labai šilta. Gal kas nori L, nešiojau max 1,5 mėn.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2019 09 23, 10:40)
Laba ryta. Priminkit prasau, kokius ten gerus papildus miegui perkat?

Man tai Power to sleep

AHAVA akcijai "Dvi uz vienos kaina" reikia poru MINERAL RADIANCE ENERGIZING DAY CREAM SPF 15, 52$ ir MINERAL RADIANCE OVERNIGHT DE-STRESSING CREAM, 55$
Atsakyti
Landsend turbūt sale prekėms nėra papildomos nuolaidos? kažin kaip ten su vyriškų striukių rankovių ilgiais? unsure.gif reikia ilgam, kūdam, visos rankovės trumpos pasidarė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2019 09 23, 10:48)
Na ta Andrew Marc reversible Moxie labai šilta.  Gal kas nori L, nešiojau max 1,5 mėn.

O kodėl parduodat?
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2019 09 23, 11:17)
Landsend turbūt sale prekėms nėra papildomos nuolaidos? kažin kaip ten su vyriškų striukių rankovių ilgiais?  unsure.gif reikia ilgam, kūdam, visos rankovės trumpos pasidarė  blink.gif

Yra 30%

Odines pirstines su pasiltinimu gera kaina, atsiliepime raso, kad mazintos

Sitas su lapes kailiu man koks grazus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 rugsėjo 2019 - 10:29

Sveikos :4u:  Gal kas nors pirko JCrew Petite sukneles? Galima vadovautis jų lentele? Ačiū atsakiusioms :D​ 

Atsakyti
Laba 4u.gif

ieškau ilgo kardigano, geriausiai juodo, be kišenių ir sagų ir aišku už gerą kainą bigsmile.gif gal netyčia kas užmatė? reikia S dydžio

kažko tokio nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 09 23, 11:20)
O kodėl parduodat?

didelė man
Atsakyti
Turime laisva City Coat - 10US Burnished Citron, kaina 40$
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 rugsėjo 2019 - 11:16