Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rimaitytetyte @ 2019 09 21, 11:43)
O 556 nėra?

Negaliu tiksliai atsakyti, gavau 576 siuntas, tačiau yra ir nuo vasaros siuntinukų, gal paklauskit Rudaplaukės, patikslins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2019 09 21, 11:52)
Labas rytas,

Jau atsiemem vaikui ziemine striuke iš naujo taško Vilniuje (uzsakyta kitu niku tik). Man labai patiko vieta, viska radau lengvai. Rekomenduoju masina statytis Saltiniu gatvej, tada rasit viska be problemu smile.gif

Striuke - expedition parka is landsend:
https://www.landsend...:50?sku_0=::616

Iki siol landsend turejom 3-1 striukes. Lansend esam istikimi nuo pirmos 3in1 striukes smile.gif Jau kokius 6 metus, tik sios firmos striukes nesioja vaikis. Superines striukes bet norejosi kazko naujo dizaino prasme. Zodziu si stiuke superine, patiko  tiek vaikui tiek man. Neperlyjama, neperpuciama, pukine. Ziemai tikrai bus siltesne nei 3in1 (bet musu ziemoms pakanka ir 3in1). Spalva superine  wub.gif
P.S. Savo bernui perku nuo mazumes ryskias striukes, tai jis jau iprates kad nebus tamsus. Priezastis - prieblandoj rudens/ziemos rytais/vakarais tu tamsiai melynu/juodu nesimato striukiu

Zodziu aciu Jums, super  wub.gif

Kokį dydį pirkote? Ar atitinka jų lentelę, o gal didintos? 4u.gif
Vis šią žiūrinėju. Bet dvejoju dėl vyresnėlio ar tiks g.gif Iki vyriškos nedaaugo pūkinės, o columbia lyg iš vaikiškų dar nešioja, bet norisi ilgesnės žiemai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 21 rugsėjo 2019 - 11:20
QUOTE(Dzemuskinas @ 2019 09 21, 10:55)
Galbūt nusileis kreminis storuliukas dalinti, jei nuotaikos turės  biggrin.gif

Paroooo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(juratela @ 2019 09 21, 11:20)
Kokį dydį pirkote? Ar atitinka jų lentelę, o gal didintos?  4u.gif
Vis šią žiūrinėju. Bet dvejoju dėl vyresnėlio ar tiks g.gif  Iki vyriškos nedaaugo pūkinės, o columbia lyg iš vaikiškų dar nešioja, bet norisi ilgesnės žiemai.

Aš pati tokią nešioju - didžiausio dydžio, husky biggrin.gif 40 dydžio 178cm tetai pats tas laisvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 09 21, 11:47)
Panašiai pagalvojau  biggrin.gif  skamba kaip koks Jean Paul Goosseu  biggrin.gif  naujas fr brandas  biggrin.gif

Turėtų brangiau prašyt, kaip kad už už Gooseou! brunette.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dzemuskinas @ 2019 09 21, 11:48)
Mano katukas atrodo neprasčiau wub.gif

QUOTE(Dzemuskinas @ 2019 09 21, 11:55)
Galbūt nusileis kreminis storuliukas dalinti, jei nuotaikos turės  biggrin.gif

Nu jau dar ir kreminis, tai lėksiu :-)
Atsakyti
QUOTE(Dzemuskinas @ 2019 09 21, 09:58)
Negaliu tiksliai atsakyti, gavau 576 siuntas, tačiau yra ir nuo vasaros siuntinukų, gal paklauskit Rudaplaukės, patikslins  smile.gif

Tai man reiktu labai vasaros siuntos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2019 09 21, 12:20)
Kokį dydį pirkote? Ar atitinka jų lentelę, o gal didintos?  4u.gif
Vis šią žiūrinėju. Bet dvejoju dėl vyresnėlio ar tiks g.gif  Iki vyriškos nedaaugo pūkinės, o columbia lyg iš vaikiškų dar nešioja, bet norisi ilgesnės žiemai.

As landsend ziuriu i ugiu lentele, rinkdamasi striuke. Tai man atitinka. O jei dvejoju, tai imu siek tiek didesne.

Dabar vaiko ugis 160cm. Iki siol nesiojo i mokykla rytais Rain Jacket su pamusalu, bet jau salta. Issitraukem savo 3in1 stiuke L dydzio. Nesioja be vidinio isegamo dzemperio, kaip rudenine striuke siuo metu. Kodel reikejo naujos - kazkur paliko vidini issegama dzemperi. Dairiausi naujos stiukes. Ir kai pamaciau sita labai suzavejo. Tai ciupau, kai tik atsirado papildoma nuolaida sale prekems.

Nauja striuke uzsakinejau XL dydzio (nuo 167 cm), tai siek tiek didoka dar. Matavosi ant dzemperio.
Pasimatavau ir as. Mano ugis 175 cm, 40dydis, tai man tinkama striuke, bet per sedimaja noretusi laisviau (bet pas mane uzpakalis ne is mazuju biggrin.gif). Siaip labai patiko, net paziurejau moteriskas expedition biggrin.gif bet brangios rupuzes, plius tik juoda ir balta spalvu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta1477: 21 rugsėjo 2019 - 11:47
Turiu krepsy Marc Jacobs rankine, Stone Grey spalva uz 45$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 21 rugsėjo 2019 - 11:56
QUOTE(Gafsa @ 2019 09 21, 12:22)
Paroooo  bigsmile.gif
Papildyta:

Aš pati tokią nešioju - didžiausio dydžio, husky  biggrin.gif 40 dydžio 178cm tetai pats tas laisvai  biggrin.gif

o geras,aciu uz ideja 4u.gif 4u.gif husky ir man bus gera, reik papildomos nuolaidos palaukt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta1477: 21 rugsėjo 2019 - 12:04
QUOTE(asta1477 @ 2019 09 21, 13:03)
o geras,aciu uz ideja  4u.gif  4u.gif husky ir man bus gera, reik papildomos nuolaidos palaukt 4u.gif

Yra 30% raudonoms kainoms LANDSEND
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 09 21, 13:15)
Yra 30% raudonoms kainoms LANDSEND

sitam irgi taikytu 30proc papildoma nuolaida? https://www.landsend..._59?sku_0=::BLA
bigsmile.gif

Merginos, priminkite prasau, kaip su dydziais?Pernai daug kas pirkote.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2019 09 21, 13:28)
sitam irgi taikytu 30proc papildoma nuolaida? https://www.landsend..._59?sku_0=::BLA
bigsmile.gif

Merginos, priminkite prasau, kaip su dydziais?Pernai daug kas pirkote.

Regular kainoms turim vienkartini 50% koda
Atsakyti
Gauta įv. muestų 606 siunta. Susimokėjusioms išsiųsiu purmadienį 4u.gif
Atsakyti