Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Su USA 9 koki imti tapkiu dydi, gal kas pirkot 4u.gif Turbut L rolleyes.gif
https://www.loft.com...slippers/489637
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2019 01 18, 12:33)
vienodai rengtis nepatariu.
vartotojo įkelta nuotrauka
Idealu, jei derėtumėt tiesiog taip lyg atsitiktinai.

O pasiūlyt galiu puikų fotografą Glasses'n beard photography
arba kiek brangesnius, bet labai šiltas, smagias fotosesijas organizuojančius  - Foto plunksna

oi, čia ta nuotrauka kur įdėjot, tai baisu biggrin.gif
darėm fotosesiją vasarą prieš kelis metus, tai tiesiog rengėmės sviesiai visi, bet nevienodai.
Tiesiog pagalvojau, gal žiemai ant sniego kokie šilti megztukai būtų faina, kokia nors detalė vienoda, kol kas nesugalvojau nikeo konkretaus... unsure.gif
Ačiū,pažiūrėsiu jūsų rekomenduojamus fotografus.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 18, 12:56)
Man irgi nepatinka, kai per šventes, fotosesijas būna vienodai. Derinti reikia, o ne vienodus rūbus.
Galima užmest akį į karališkas, garsias (pasaulyje) šeimas - niekada tokio kičo nebus. Bet pas mus žiauriai populiaru.

Jasna, reikia galvot ką spintoj turim, kad visiems susiderint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 01 18, 13:21)
oi, čia ta nuotrauka kur įdėjot, tai baisu biggrin.gif
darėm fotosesiją vasarą prieš kelis metus, tai tiesiog rengėmės sviesiai visi, bet nevienodai.
Tiesiog pagalvojau, gal žiemai ant sniego kokie šilti megztukai būtų faina, kokia nors detalė vienoda, kol kas nesugalvojau nikeo konkretaus... unsure.gif
Ačiū,pažiūrėsiu jūsų rekomenduojamus fotografus.
Jasna, reikia galvot ką spintoj turim, kad visiems susiderint biggrin.gif

Mes prie porą metų fotografavomės pas Daivą Morozovą, kainavo 100 Eur. Rengėmės taip, kad visi turėtų mėlynų detalių - vyrai buvo su melsvais marškiniais, aš turėjau mėlynus papuošalus, dukra mėlyną lankelį su gėlėm. Gavosi labai stilingai. Bet mes fotkinomės studijoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 18 sausio 2019 - 12:56
QUOTE(linamog @ 2019 01 18, 11:42)
Ššššš, nieko nematau. Sios atsiliepimus paskaiciau, dauguma geri, vienas prastas, bus matyt. Norejau ilgos ir lengvos.

Tyliu tyliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2019 01 18, 13:29)
Mes prie porą metų fotografavomės pas Daivą Morozovą, kainavo 100 Eur. Rengiamės taip, kad visi turėtų mėlynų detalių - vyrai buvo su melsvais marškiniais, aš turėjau mėlynus papuošalus, dukra mėlyną lankelį su gėlėm. Gavosi labai stilingai. Bet mes fotkinomės studijoje

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 18, 12:10)
Krepsy kainos gautines
Net nakti sapnavau ja, o siandien, ziuriu, vienintelis M imestas, nu kaip nepagriebt?

Labai faina Linamog wub.gif
as sios taupe laukiu ji man tokia gera wub.gif matavaus panasia max &co ziauriai gerai atrodo wub.gif
https://www.michaelk...5M82?color=0001
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babilone: 18 sausio 2019 - 12:51
Ačiū Gafsa už patarimus ir kritika .Perku tiek kiek man reikia tik niekada nieko neklausinejau , bet kadangi nei striukes nei palto nesu pirkusi nesimatavusi todel ir klausinejau, pasistengsiu daugiau netrukdyti.☺
Atsakyti
perkat www.shopjustice.com?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 01 18, 12:54)
perkat www.shopjustice.com?

perkam
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 18, 12:10)
Net nakti sapnavau ja, o siandien, ziuriu, vienintelis M imestas, nu kaip nepagriebt?

XS siuo metu yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2019 01 18, 09:30)

131.99$-60% ta su kailine apacia
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 18, 14:27)
131.99$-60% ta su kailine apacia

OOO $52.80 dabar bigsmile.gif
Atsakyti