Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2019 09 19, 08:26)
kokias pėdkelnes mergaitėms į mokyklą prie uniformų perkat? reikia kokių plonesnių, bet, kad nebūtų vienkartinės. O tai su storesnėmis jau griežtai atsisakė šiais metais eiti  unsure.gif

Pirkau Impresijoje vaikiskas, nu labai neblogos, tik aisku palaipiojo ant betoniniu tokiu kolonu, tai keliai issipesiojo 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 09 19, 07:49)
Tokios jau “per storos”  unsure.gif nori plonų, tai jau nebemedvilninių reik.
Aš pati mažiausią dydį perku iš moteriškų biggrin.gif o maniškė 130 tik, tai didelės ir plačios bus. Reikia kažko iš vaikiškų.
Matau Zara turi, tik įdomu kaip dėvisi, nes pirkau vienas iš kamon.lt, labai greit išplyšo per pirštus.

jeigu ne medvilnines, tai perku maximoj, dabar net galvoju, gal kokiu 100 denu storio jos buna, keliu spalvu berods tik yra, baltos, navy ir violetines. tikrai labai geros ir pigios, apie 4e gal, bet palaukiu kada buna nuolaidos smile.gif jos buna bent jau musu maximoj, visada ant apatines lentynos, prie visu kitu plonu pedkelniu. bet butent sitos, kur man patinka, buna supakuotos kaip ir visos kitos pedkelnes paprastos, ne taip kaip moteriskos. kabo pakabintos.
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2019 09 19, 08:52)
Aš perku Maximoje tokias iš savęs raštuotas, neilonines, bet jos storesnės tokios. Tai maniškei gana ilgai laiko. Jos supakuotos kaip moteriškos pėdkelnės, vaikų skyriuje, visada būna apačioje prie pėdkelnių  4u.gif

Ačiū! Paieškosiu smile.gif

QUOTE(JMD @ 2019 09 19, 08:54)
Mes juk visi skirtingi. Jei sėdi kokiam stikliniam biure, kur durys kortele atsidaro yra viena. Kai turi didžiulį ūkį su melejonu pastatų tai yra ką ir neštis. Visų poreikiai ir suvokimai skirtingi.

Dabar net ir kai kurių stiklinių biurų durys telefonu atsidaro biggrin.gif

QUOTE(stuleju @ 2019 09 19, 08:55)
Pirkau Impresijoje vaikiskas, nu labai neblogos, tik aisku palaipiojo ant betoniniu tokiu kolonu, tai keliai issipesiojo 4u.gif

Ant betono net storos medvilninės nelaikytų biggrin.gif
Ačiū už mintį, reiks pas šituos specializuotus pasižiūrėt.
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2019 09 19, 09:04)
jeigu ne medvilnines, tai perku maximoj, dabar net galvoju, gal kokiu 100 denu storio jos buna, keliu spalvu berods tik yra, baltos, navy ir violetines. tikrai labai geros ir pigios, apie 4e gal, bet palaukiu kada buna nuolaidos smile.gif jos buna bent jau musu maximoj, visada ant apatines lentynos, prie visu kitu plonu pedkelniu. bet butent sitos, kur man patinka, buna supakuotos kaip ir visos kitos pedkelnes paprastos, ne taip kaip moteriskos. kabo pakabintos.

Nu ką, tikrai reiks į maxima varyt biggrin.gif buvau nurašius ją šiuo klausimu
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 09 19, 09:49)
Tokios jau “per storos”  unsure.gif nori plonų, tai jau nebemedvilninių reik.
Aš pati mažiausią dydį perku iš moteriškų biggrin.gif o maniškė 130 tik, tai didelės ir plačios bus. Reikia kažko iš vaikiškų.
Matau Zara turi, tik įdomu kaip dėvisi, nes pirkau vienas iš kamon.lt, labai greit išplyšo per pirštus.

paziurekite maxima, gal dar yra prie vaikisku tokios 200 dienu ar ne po 3 eur jos budavo, as pernai jas atradus, jos neilonines, bet pastorintos ir neplysta 4u.gif jo stik dvieju spalvu kremines tokios ir melynos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2019 09 19, 10:04)

va va ivedes nauja spalva violetine 4u.gif pernai radau tik kremines ir melynas, bet labai pasiteisino jos, jos net i celofana suktos, tik kartonine etiket uzdeta 4u.gif as siais metais dydziu neradau verysad.gif( man reikia 10-12 dydzio, nes jos pamazintos ant mano vaiko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 19 rugsėjo 2019 - 08:12
Kurioms panikėms nepatinka pėdkelnės,tai lb neblogos šios pėdkelnės - timpos https://www.macys.co...srcCatID~z65582
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 09 19, 09:09)
Ačiū už mintį, reiks pas šituos specializuotus pasižiūrėt.

Tai taip taip, norejau pasakyti, kad supratimo dar nera, kad nebegali karstytis, reikia elgtis kaip damai biggrin.gif
Atsakyti
Jūs čia apie seven lemon pėdkelnes kalbat ,kad neblogos ?
Papildyta:
NEXT pėdkelnės atitinka dydį pagal lentelę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 19 rugsėjo 2019 - 08:17

Sveiki. Ar Gap. taip ilgai siunčia? Užsakyta rugsėjo 3d, negaunu sąskaitos, rašiau į paštą, tyla dvi dienos.  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 09 19, 08:17)
Papildyta:

ne, ne seven lemon. vaziuosiu per pietus i maxima, atkreipsiu demesi kaip jos vadinasi.
salyginai atitinka, vos i mazesne puse sakyciau, nes po skalbimo kaip ir visos kazkiek pasitraukia. mano mergina 132 kazkur, perku dydi 134-140. pradzioj lyg pora cm ir ilgokos buna, po skalbimo viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2019 09 19, 09:22)
ne, ne seven lemon. vaziuosiu per pietus i maxima, atkreipsiu demesi kaip jos vadinasi.
salyginai atitinka, vos i mazesne puse sakyciau, nes po skalbimo kaip ir visos kazkiek pasitraukia. mano mergina 132 kazkur, perku dydi 134-140. pradzioj lyg pora cm ir ilgokos buna, po skalbimo viskas ok.

Mane irgi sudomino, nufotografuokite kaip atrodo 4u.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 09 19, 10:17)
Papildyta:

Mums next pedkelnes per pacia pedute buvo per dideles, kulnas islipdavo is batu, bet mes kitokias nei nuorodoj turejom, gal cia tik mum beda, nes dabar vaiku pedos nemazos smile.gif.
Atsakyti