QUOTE(JMD @ 2019 09 18, 19:20)
Mano vienas kaimynas, jis gėjus, turi tokį coach per petį. Jis pats žiauriai stiliovas ir žiauriai gerai tas tašiokas atrodo. Dėvi jį įstrižai, sutrumpinęs diržą. Dėl tokio nepykčiau. Man, beje baisiau kai viskas kišenėse ir ypač džinsų. Žiauriau nei žiauru. Kolxozas visiškas. Mano diedas įsigijo kupriaką. Nes maža to, kad telefonai, waifajai, tai dar raktų kaip pas šventą petrą.
aš tai nesuprantu, ką ten tiek nešiotis
pas mano vyrą vienas raktas nuo mašinos ir vienas nuo namų. Piniginėje irgi tik dvi banko kortelės, teisės ir keli banknotai
aišku, dažnai matau parduotuvėse vyrus, kurie išsitraukia iš kišenės pinigines, kurios kokių 10 cm. storio ir pilnos prigrūstos kortelių, čekių ir pan. Tokiems tai atskiro sakvojažo reik, čia jau į mažiuką rankinuką nieks netilps
bent man daugeliu atveju ir piniginės nebereik, kartais net rankinės nebeimu kai einu kur nors, telefonas, laikrodis ir viskas
kokias pėdkelnes mergaitėms į mokyklą prie uniformų perkat? reikia kokių plonesnių, bet, kad nebūtų vienkartinės. O tai su storesnėmis jau griežtai atsisakė šiais metais eiti