OLD NAVY kokia turite nuolaida? Kaip puslapyje nurodo ar didesne? Aciu
QUOTE(Rita003 @ 2019 01 18, 10:58)
OLD NAVY kokia turite nuolaida? Kaip puslapyje nurodo ar didesne? Aciu
Krepsy kainos gautines
Net nakti sapnavau ja, o siandien, ziuriu, vienintelis M imestas, nu kaip nepagriebt?
QUOTE(AstaRaud @ 2019 01 18, 11:37)
aš tai iš kiniečių žiūrinėju
aš tai bijau iš kiniečių, nes dažnas atvejis kai atsiunčia visai ne tai kas nuotraukoje
QUOTE(linamog @ 2019 01 18, 11:55)
tai va, ieškau, dar neradau bet svarbiausia - užsakiau
reikia poros siam tusui,gautusi apie $5
https://www.walgreen...kuId=sku6144992
VITACOST -20%,kodas vienkartinis,junkites
https://www.walgreen...kuId=sku6144992
VITACOST -20%,kodas vienkartinis,junkites
QUOTE(linamog @ 2019 01 18, 11:10)
Krepsy kainos gautines
Net nakti sapnavau ja, o siandien, ziuriu, vienintelis M imestas, nu kaip nepagriebt?
Pries pora metu panasia pirkau. Kabo. Salta su ja net prie 0, rankoves striukos, pukai plunksnos lenda kai velnias.
QUOTE(Kriziukas @ 2019 01 18, 09:28)
Patarkit prašau - noriu žieminės šeimos fotosesijos, ką galėtumėt rekomenduoti? Ir kur gauti gražių šiltų megztukų, vienodų visai šeimai, kad derėtumėm
Ir dar biškį apie vitaminus, kur vakar užsakinėjom - performix, užsakiau, bet kuo jie įpatingi?
Ir dar biškį apie vitaminus, kur vakar užsakinėjom - performix, užsakiau, bet kuo jie įpatingi?
vienodai rengtis nepatariu.
Idealu, jei derėtumėt tiesiog taip lyg atsitiktinai.
O pasiūlyt galiu puikų fotografą Glasses'n beard photography
arba kiek brangesnius, bet labai šiltas, smagias fotosesijas organizuojančius - Foto plunksna
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 18, 11:28)
Pries pora metu panasia pirkau. Kabo. Salta su ja net prie 0, rankoves striukos, pukai plunksnos lenda kai velnias.
Ššššš, nieko nematau. Sios atsiliepimus paskaiciau, dauguma geri, vienas prastas, bus matyt. Norejau ilgos ir lengvos.
QUOTE(linamog @ 2019 01 18, 12:10)
Krepsy kainos gautines
labai graži linkiu, kad būtų pasiteisinęs pirkinys
QUOTE(linamog @ 2019 01 18, 11:42)
Ššššš, nieko nematau. Sios atsiliepimus paskaiciau, dauguma geri, vienas prastas, bus matyt. Norejau ilgos ir lengvos.
Panasia turiu, tik mano ne taip persiuta. Labai lengva ir ilga, deviu rudeni. Rankoves ir man trumpokos, bet as ilgaranke. Pukus minimaliai leidzia
QUOTE(linamog @ 2019 01 18, 11:42)
Nebloga ta striuke, daug nesiojau, pukai i gala tik biski pradejo lysti. Didinta aisku. Rankoves jo trumpokos kiek, bet as kazkaip nebijau tu trumpu rankoviu, niekad nekliuvo. Prie didelio minuso neidavau- susalus nebuvau Viena is nedaugelio striukiu mano, kuria tiesiogine to zodzio prasme sunesiojau. O ir kompaktiska begalo, esant reikalui i rankine susipakuodavo.
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2019 01 18, 12:33)
Man irgi nepatinka, kai per šventes, fotosesijas būna vienodai. Derinti reikia, o ne vienodus rūbus.
Galima užmest akį į karališkas, garsias (pasaulyje) šeimas - niekada tokio kičo nebus. Bet pas mus žiauriai populiaru.