Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Arabiški Noran Perfumes Suzana skirti Rusijos rinkai, kopija baccarat, pastarųjų beveik neužuodžiu, vos, vos, o Suzana net labai jaučiu. Man patinka. 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2019 09 17, 15:42)
<p>Arabiški Noran Perfumes Suzana skirti Rusijos rinkai, kopija baccarat, pastarųjų beveik neužuodžiu, vos, vos, o Suzana net labai jaučiu. Man patinka. </p>

Brungesni jie už baccaratą man rodos. O šitie identiški ir tik pydisas kibiras kvepalo.
Atsakyti

O Tinhare kur pirkote? yra Vilniuje kur pauostyti? ax.gif Papildyta: Tai čia jau galas Mindaugo, gaila, kad nebe centre dalinimas bus. O planuojate darbo dienomis per pietus dalinti? visgi labai nekokia vieta ten vakarais vaikščioti ax.gif O kaip dėl paštomatų nusprendė temos šeimininkės? bus tokia galimybė? smile.gif

Ir dienos metu bus galima pasiimti. Taip pat daznai dienos metu busiu ir centre. O kas su ta vieta negerai vakarais? Cia ne uz Kauno gatves ty ne stotis, tarp iki ir maximos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egluzek: 17 rugsėjo 2019 - 15:00
QUOTE(JMD @ 2019 09 17, 13:06)
Man skanu.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 09 17, 13:07)
Toks sniego gniūžtes efektas veikia labiau.
Pabandykite. Stebuklo, garantuoju, nebus biggrin.gif

QUOTE(zuikaa @ 2019 09 17, 13:08)
Jei kas noresite, tai dalinuosi i atomaizerius Baccarat Rouge 540 (edp) arba galiu perleisti apie 60ml likuti is 200ml. Yra ir dezute kvepalu.

QUOTE(doruta @ 2019 09 17, 13:18)
I Cremine reikia eiti ;)
Nesakau, kad neskanus, bet jau per daug visur...

Dabar jau reiks eit uostyt biggrin.gif , būtinai. Jei patiks, pasinaudosiu zuikos pasiūlymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 09 17, 15:57)
Brungesni jie už baccaratą man rodos. O šitie identiški ir tik pydisas kibiras kvepalo.

Kur perkate Tinhare už 50?
Atsakyti

Nu kad ne, pvz Rusijos saituose gaunasi apie 56 eur, testeris dar pigiau,75ml. Kvapomanai manau turi. Vienur mačiau 10ml už 12 eur. parduoda, aš išvis aukcione už 8 eur gavau. Dar sako Countes ir Ariana Grande Clouds panašūs. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja*: 17 rugsėjo 2019 - 15:40
QUOTE(Egluzek @ 2019 09 17, 15:59)
Ir dienos metu bus galima pasiimti. Taip pat daznai dienos metu busiu ir centre. O kas su ta vieta negerai vakarais? Cia ne uz Kauno gatves ty ne stotis, tarp iki ir maximos.</p>

O bus galima sekmadieniais pasiimti? 4u.gif
Atsakyti
LEVIS
-30%
vartotojo įkelta nuotrauka

SWAROVSKI Outlet Sale

https://www.swarovsk...m_content=other

JCREW
-57%

JCREW FACTORY
-52%

LANDSEND
-30% Sale

YOOX

MACYS

GAP -46%
OLD NAVY -40%

VITACOST
-20% Vitaminams

HARNEY
-20%

Atsakyti

O bus galima sekmadieniais pasiimti? 4u.gif

Manau, kad bus. 

Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2019 09 17, 17:01)

JCREW
-57%

JCREW FACTORY
-52%

Kokioms čia prekėms galioja ir nuo kurių kainų? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2019 09 17, 15:59)
<
<p>Ir dienos metu bus galima pasiimti. Taip pat daznai dienos metu busiu ir centre. O kas su ta vieta negerai vakarais? Cia ne uz Kauno gatves ty ne stotis, tarp iki ir maximos.</p>

Man ir labai nepatogu Eiguliai rolleyes.gif ,bet rasote,kad busite Centre,tai gal bus galima ir ten atsiimti? smile.gif
Atsakyti
Reik dzinsu🧐 Juodu, aptemtu, minkstu ir aukstu liemeniu😀 Ai dar kokybisku ax.gif
Atsakyti