QUOTE(Gafsa @ 2019 09 12, 17:52)
Cos neišgelbės, draugė vakar buvo, sakė eina švilpt kaip brangu ir dafiga sintetikos.
Galėtų uniqlo ką nors pasiūt tuo klausimu.
Ką iš MK imat?
Būna ilgų šiltų gražių, kartais Dolitoj už viedrą pinigų.
Papildyta:
Parėjau. Nespėju nieko sekt, ką perkat. Ta proga prisiminiau, kad sąskaitą turiu nemokėtą
einu
Man MK rūbai patinka. Kainų su nuolaida ir kokybės, grožio (na čia individualu) santykis mano nuomone puikus. Suknelių turiu ne vieną ir dar užsisakiau. Aš neaukšta, tai man jos būna ilgesnės nei modeliams, bet man taip ir patinka. Šį kartą tokios rimtesnės. Bet turiu ir su gėlytėmis, raukinukais, kurias nešioju su falconais
na ir batai man jų patinka, platesni, patogūs. Kuprinę iš vyrų skyriaus pirkau seniau, irgi gerai nešiojasi.
Nuoroda ,
Nuoroda 2
Dėl Dolitos, tai šimtas metų nebuvau. Kokios ten dabar kainos batų? firmom kokiomis prekiauja? Kai kažkada seniau buvau užsukusi, tai man ten viskas per brangu buvo
Žieminių šiltų gražių batų esu mačiusi, bet jie nebuvo elegantiški. Aš būsiu ne elegantiška, nusipirkau sausio mėnesį ugg (ačiū kas temoje užrodė) ir dar nanoteku išpurškiau prisiskaičius čia temoje koks gėris
QUOTE(Irreelle @ 2019 09 12, 21:46)
Merginos,
GAP pukiniai paltai nesipukuoja? Ziuriu i viena dvi dienas ir neapsisprendziu ar man jo reikia
Dar su Falconais siandien pirma karta isejau. Nesuprantu masines psichozes... turbut patys nepatogiausi kedai... kauliukus skauda, ziauriai platus ir karsta kojai
tik man vienai taip?
Gal dydis jums blogas falconų ar koja jūsų labai siaura? man jų patogumas normalus, nei ten kažkokie ypatingai patogūs, nei nepatogūs. Aš turiu juodus lakuotus, nežinau ar ten nuo spalvos kažkas skiriasi.