Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Nonono @ 2019 09 12, 22:06)
Man sitas irgi pasiteisino, kaip ir ju antakiu serumas. Blakstienos ir antakiai ataugo tose vietose, kur nebeaugdavo, buvo isreteje.

QUOTE(Slyviukas @ 2019 09 13, 07:20)

Čia kaip suprantu blakstienom. O antakiams jis taip pat tinka, ar reikia kito?
Ilgam jo užtenka?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Carlin @ 2019 09 13, 08:08)
o kurį antakiams naudojot? tą patį ar kažkurį kitą? nes man reikia keliose vietose antakius atsiauginti  unsure.gif

Ant to musiskio parasyta, kad tinka ir antakiams

QUOTE(juratela @ 2019 09 13, 08:43)
Man vienoj vietoj po vėjaraupių blakstiena neauga, kažin stebuklą padarytų g.gif

Abejoju, cia jau persodinimo reikia. Maciau IG viena moteri, i antakius persisodinusia plaukus is galvos. Vaizdas, bent pradzioj, labai savotiskas.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 09 12, 17:52)
Cos neišgelbės, draugė vakar buvo, sakė eina švilpt kaip brangu ir dafiga sintetikos.
Galėtų uniqlo ką nors pasiūt tuo klausimu.
Ką iš MK imat? unsure.gif
Būna ilgų šiltų gražių, kartais Dolitoj už viedrą pinigų.

Papildyta:
Parėjau. Nespėju nieko sekt, ką perkat. Ta proga prisiminiau, kad sąskaitą turiu nemokėtą biggrin.gif einu biggrin.gif

Man MK rūbai patinka. Kainų su nuolaida ir kokybės, grožio (na čia individualu) santykis mano nuomone puikus. Suknelių turiu ne vieną ir dar užsisakiau. Aš neaukšta, tai man jos būna ilgesnės nei modeliams, bet man taip ir patinka. Šį kartą tokios rimtesnės. Bet turiu ir su gėlytėmis, raukinukais, kurias nešioju su falconais biggrin.gif na ir batai man jų patinka, platesni, patogūs. Kuprinę iš vyrų skyriaus pirkau seniau, irgi gerai nešiojasi.
Nuoroda , Nuoroda 2

Dėl Dolitos, tai šimtas metų nebuvau. Kokios ten dabar kainos batų? firmom kokiomis prekiauja? Kai kažkada seniau buvau užsukusi, tai man ten viskas per brangu buvo ax.gif Žieminių šiltų gražių batų esu mačiusi, bet jie nebuvo elegantiški. Aš būsiu ne elegantiška, nusipirkau sausio mėnesį ugg (ačiū kas temoje užrodė) ir dar nanoteku išpurškiau prisiskaičius čia temoje koks gėris biggrin.gif

QUOTE(Irreelle @ 2019 09 12, 21:46)
Merginos,
GAP pukiniai paltai nesipukuoja? Ziuriu i viena dvi dienas ir neapsisprendziu ar man jo reikia doh.gif

Dar su Falconais siandien pirma karta isejau. Nesuprantu masines psichozes...  turbut patys nepatogiausi kedai... kauliukus skauda, ziauriai platus ir karsta kojai unsure.gif
tik man vienai taip?

Gal dydis jums blogas falconų ar koja jūsų labai siaura? man jų patogumas normalus, nei ten kažkokie ypatingai patogūs, nei nepatogūs. Aš turiu juodus lakuotus, nežinau ar ten nuo spalvos kažkas skiriasi.
Atsakyti
Daug kas pirko sia pudryte, ar tinka sausai odai , kaip dengia, ar patenkintos? ax.gif

Atsakyti
Turiu krepsy L dydzio Camel spalvos J.Crew merino golfa
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2019 09 13, 07:58)
Čia kaip suprantu blakstienom. O antakiams jis taip pat tinka, ar reikia kito?
Ilgam jo užtenka?

As turiu du: vienas skirtas blakstienoms, kitas antakiams. Gal sudetis ta pati, nezinau, bet antakiams septelis platus, skirtas antakiams, tai tiesiog patogiau patepti. Pirkau hautej, mokejau uz abu 49,97. Pirkau per kucias dar naudoju, nepanasu, kad baigtusi, bet pas mane, kaip minejau, du. Kartosiu.
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2019 09 12, 22:05)
Mergaite?  vienu metu pirkot seruma skatinanti blakstienu augima,  ar pasiteisino , ar buvo koks poveikis  ?  ax.gif

Ir man pasiteisino, siunčiu užsakymą, draugės užsiprašė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2019 09 13, 07:43)
Man vienoj vietoj po vėjaraupių blakstiena neauga, kažin stebuklą padarytų g.gif

Nepadarys, rande turbut svogunelio ner.

QUOTE(Argija @ 2019 09 13, 08:08)
Man MK rūbai patinka. Kainų su nuolaida ir kokybės, grožio (na čia individualu) santykis mano nuomone puikus. Suknelių turiu ne vieną ir dar užsisakiau. Aš neaukšta, tai man jos būna ilgesnės nei modeliams, bet man taip ir patinka. Šį kartą tokios rimtesnės. Bet turiu ir su gėlytėmis, raukinukais, kurias nešioju su falconais  biggrin.gif na ir batai man jų patinka, platesni, patogūs. Kuprinę iš vyrų skyriaus pirkau seniau, irgi gerai nešiojasi.
Nuoroda , Nuoroda 2
Dėl Dolitos, tai šimtas metų nebuvau. Kokios ten dabar kainos batų? firmom kokiomis prekiauja? Kai kažkada seniau buvau užsukusi, tai man ten viskas per brangu buvo  ax.gif Žieminių šiltų gražių batų esu mačiusi, bet jie nebuvo elegantiški. Aš būsiu ne elegantiška, nusipirkau sausio mėnesį ugg (ačiū kas temoje užrodė) ir dar nanoteku išpurškiau prisiskaičius čia temoje koks gėris  biggrin.gif
Gal dydis jums blogas falconų ar koja jūsų labai siaura? man jų patogumas normalus, nei ten kažkokie ypatingai patogūs, nei nepatogūs. Aš turiu juodus lakuotus, nežinau ar ten nuo spalvos kažkas skiriasi.

Esu ten pirkus ilgus aulinius klasikinius su kailiu, elegantiskus. Dar litais virs 700 kainavo. Kai atradau amerika, nieko ten neperku, bet apziuriu biggrin.gif jie interneto psl turi, galima paziuret, ka sezonui atsiveza.
Atsakyti

Pilna kaina perkat ar yra nuolaida?

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 09 13, 08:47)
Jei toj vietoj randelis - vargiai

Na ten lygi vieta g.gif

QUOTE(linamog @ 2019 09 13, 09:00)
Ant to musiskio parasyta, kad tinka ir antakiams
Abejoju, cia jau persodinimo reikia. Maciau IG viena moteri, i antakius persisodinusia plaukus is galvos. Vaizdas, bent pradzioj, labai savotiskas.

Na dėl vienos blakstienos tai tiek to ax.gif

QUOTE(Gafsa @ 2019 09 13, 10:24)
Nepadarys, rande turbut svogunelio ner.
Esu ten pirkus ilgus aulinius klasikinius su kailiu, elegantiskus. Dar litais virs 700 kainavo. Kai atradau amerika, nieko ten neperku, bet apziuriu biggrin.gif jie interneto psl turi, galima paziuret, ka sezonui atsiveza.

Lygi vieta ten, tiesiog neauga. g.gif Gal šalia daugiau užaugtų, tai nesimatytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2019 09 13, 09:32)
Na ten lygi vieta g.gif
Na dėl vienos blakstienos tai tiek to  ax.gif
Lygi vieta ten, tiesiog neauga. g.gif Gal šalia daugiau užaugtų, tai nesimatytų  biggrin.gif

Atrofinis randas ir yra lygi vieta, gali tik kiek spalva skirtis.
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2019 09 13, 10:27)
Pilna kaina perkat ar yra nuolaida?

20.99$

Turiu krepsy grazuoliu baltu moterisku Converse 8.5US ir 7US dydi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 13 rugsėjo 2019 - 10:29