Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sandrixxx @ 2019 09 09, 11:21)
Vat aš iš vyriškų ur žiūriu sau, ačiū Keistuole wub.gif USA 8,5 ar 9 dydį imate?

pas mane beveik visi 9, vieni gal kokie 8,5
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 09 09, 12:28)
Sveikos,

pilnas 41 dydis, koks čia būtų USA? 10 ar 10,5? Kalbu apie tokius batus https://www.joesnewb...uz-v2n/wcruzna2

Vyriški pasirodė didinti.

DĖKUI

Fresh Foam turiu kitokius, tai su EU41 plačia pėda tiko USA11

QUOTE(keistuole @ 2019 09 09, 12:31)
pas mane beveik visi 9, vieni gal kokie 8,5

Dėkui!
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2019 09 09, 11:11)
O kur jūs gooses medžiojat ? Ir kur galima pasimatuot gyvai ?

www.nowellsclothiers.com pirkdavom, bet ziuriu, nebeturi isvis jie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2019 09 09, 11:33)
Fresh Foam turiu kitokius, tai su EU41 plačia pėda tiko USA11
Dėkui!

Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
BELK
vartotojo įkelta nuotrauka

JCREW FACTORY

GAP

GAP FACTORY

JOESNEWBALANCEOUTLET, negalioja Final Markdown

LOFT 49% nuolaida sale prekems

LORDANDTAYLOR

OLD NAVY

REEBOK

SIGMA BEAUTY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 09 rugsėjo 2019 - 10:54
Gal kuri esat pirkusi Noize firmos žieminį palta? Kaip dydžiai, kokybė įdomu? smile.gif
https://www.nordstro...VoWM1IRHW7waDlI
Atsakyti
SKINSTORE
Atsakyti
Nu, keliauninkės 😉
parodykit su kokiais sporbais keliaujat? ilgai ir daug ☺ pažiūriu aš į tuos keliautojus su kedais nu man niekaip nelimpa jie kelionėse, koja šunta, karšta 😝 aš po kelias savaites atvarau su Fitflop f. ❤šliopkėm, o vyras su Ecco basutėm 👍 o vat draugai kartu pastoviai su kedais, man vargo vakarienė🤨 aš tik nuskrendu ir parskrendu su jais.
Atrodo turiu visokių Adidas, Ecco, Skechers, Reebok... nu bet ne tas ir viskas, kad ilgai būt su jais.
Gal esat atradę kokius lengvučius, patogius, kvėpuojančius? 🧗🏽♀
Atsakyti
Dar ne į temą užklausiu, gal kažką žinot kas gražiai piešia pvz reiktų ant vaiko kambario sienos? smile.gif
Atsakyti
man patogiau būtų paštomatas, o jei dar nemokamai, tai iš viso fantastika wub.gif
Atsakyti

Nu, keliauninkės 😉
parodykit su kokiais sporbais keliaujat? ilgai ir daug ☺ pažiūriu aš į tuos keliautojus su kedais nu man niekaip nelimpa jie kelionėse, koja šunta, karšta 😝 aš po kelias savaites atvarau su Fitflop f. ❤šliopkėm, o vyras su Ecco basutėm 👍 o vat draugai kartu pastoviai su kedais, man vargo vakarienė🤨 aš tik nuskrendu ir parskrendu su jais.
Atrodo turiu visokių Adidas, Ecco, Skechers, Reebok... nu bet ne tas ir viskas, kad ilgai būt su jais.

Man vieninteliai nepakartojami nb 501 (medžiaginiai)

Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2019 09 09, 12:22)
Nu, keliauninkės 😉

Ecco instinct. Kur gafsa sakė senobiški. Man labai geri
Atsakyti