Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2019 09 07, 21:24)
Kas ryt maratoną bėgat?  biggrin.gif mano tas pasiutbernis mažas gazuos  biggrin.gif

oho ..koks saunuolis,sekmes jam!!!
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2019 09 07, 21:36)
Timeless nebeturit užsakymų? Ten dar yra 50 proc. nuolaida.

Sveiki, turim, nedaug truksta iki nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2019 09 07, 21:38)
oho ..koks saunuolis,sekmes jam!!!

Bėgs mažiuką, moksleivių biggrin.gif
Atsakyti
Kas ryt maratoną bėgat?  biggrin.gif mano tas pasiutbernis mažas gazuos  biggrin.gif

Dukra bėgs pusmaratonį,jos draugas maratoną smile.gif
Sėkmės taviškiui victory.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 09 07, 21:55)
Dukra bėgs pusmaratonį,jos draugas maratoną  smile.gif
Sėkmės taviškiui  victory.gif

Ačiūūūūū 4u.gif

Mano padėjėja irgi pusmaratonį biggrin.gif
Atsakyti
Bet kai tu iki tos  maikutės važiuoji valandą ir degini soliarką, tai paštomatas nugali. Nes mano valanda kainuoja daugiau nei paštomatas. Aš tą valandą geriau nueisiu į treniruotę ar su vaiku praleisiu.

Aš niekada specialiai nevažiuodavau. Visada ištaikydavau pakeliui kažkur.
Todėl man ir gerai ax.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.victoriassecret.com
www.samsonite.com - 20%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 30%
www.landsend.com - 30%
www.sierra.com - 25%
www.loft.com - 40%
www.dillards.com
www.hautelook.com
www.ralphlauren.com
www.kohls.com
www.6pm.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.disneystore.com - 25%

PREKES MUSU GROZIUI

www.sephora.com
www.vitacost.com - 19%
www.puritan.com - 10$ nuo 35$
www.fragrancenet.com - 37%
www.maccosmetics.com - 25%
www.fragranceshop.com - 30%
www.timelessha.com - 50%

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 07 rugsėjo 2019 - 21:37

Maniškis vaikis irgi bėgs, bet tik šiandien sužinojau, kad galėjo moksleivių bėgti 2 km, nors ten buvo parašyta, kad tik nuo 2007m. gali, o šiandien sako, tai taip gali, jei norit registruokitės papildomai...

Žalia Rūta prie ko čia CG, idealu turbūt nei vienai nebus, bet per kamščius važiuoti, ar taikytis vienoms prie kitų ne pats pačiausias dalykas.

O kaip į reebok.com įeiti, man neatidaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zakiene: 07 rugsėjo 2019 - 21:46
QUOTE(zakiene @ 2019 09 07, 22:45)
Maniškis vaikis irgi bėgs, bet tik šiandien sužinojau, kad galėjo moksleivių bėgti 2 km, nors ten buvo parašyta, kad tik nuo 2007m. gali, o šiandien sako, tai taip gali, jei norit registruokitės papildomai...

Žalia Rūta prie ko čia CG, idealu turbūt nei vienai nebus, bet per kamščius važiuoti, ar taikytis vienoms prie kitų ne pats pačiausias dalykas.

O kaip į reebok.com įeiti, man neatidaro.

Aš skambinau. Bėgti leido. Tik skirtumas - jei ir nubėgtų pirmas, apdovanojimo negautų, nes nepatenka į amžiaus grupę. O bėgt gali visi norintys moksleiviai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 09 07, 22:55)
Aš skambinau. Bėgti leido. Tik skirtumas - jei ir nubėgtų pirmas, apdovanojimo negautų, nes nepatenka į amžiaus grupę. O bėgt gali visi norintys moksleiviai.

Mano tik 200 m bėgs, vis ne prie kompo rolleyes.gif
Atsakyti
Del pastomatu, tai lp express pastomatai dabar plesis ne tik Vilniuje, bet ir kituose miestuose. Bus daugiau ju.
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2019 09 07, 19:02)
Nors ir labai smagu buvo paplepėti su Sandrixxx, bet tekdavo važiuoti per visą Vilnių, pas Foto Vestą mokėdavau iš parkingą, o pvz. paštomatas yra šalia darbo, tad man būtų patogiausia.

Brangioji, gal jau laikas pradėti vyrams ieškoti su nuolaidom, nes man negali atleisti, kad jam neradau GC bigsmile.gif

12Centų už parkingą, bent jau man, mokant programėle. Juokingas mokestis ax.gif Bet vieta, kad reikėdavo derinti, kada gausis nuvažiuoti, nora kartais netgi pakeliui būdavo rolleyes.gif
Viskas turi savų plusų, savų minusų, tad kaip bus, taip bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 08 rugsėjo 2019 - 07:14