Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2019 09 07, 17:10)

VITACOST papildoma 31% nuolaida Youtheory prekems, kitoms papildoma 19%
vartotojo įkelta nuotrauka

Kolagenas dabar čia pigiausiai , ar dar kitur gera kaina ?
Atsakyti
Falconų turbūt visos prisipirkot smile.gif Koks dydis atitinka 39? 25 cm pėda
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2019 09 07, 18:26)
Falconų turbūt visos prisipirkot  smile.gif  Koks dydis atitinka 39? 25 cm pėda

Su tiek cm juodi su ruzavai-violetiniu padu geri 8dydzio. Dziaugiuos, kad tik puse dydzio mazesnius paemiau, nes kitaip butu mazi.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2019 09 07, 18:33)
Su tiek cm juodi su ruzavai-violetiniu padu geri 8dydzio. Dziaugiuos, kad tik puse dydzio mazesnius paemiau, nes kitaip butu mazi.

O jie kažin ne visi vienodi? Žiūriu į šiuos.
https://www.finishli...HuslHaS2iJrf28#
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2019 09 07, 18:45)
O jie kažin ne visi vienodi? Žiūriu į šiuos.
https://www.finishli...HuslHaS2iJrf28#

Pries perkant skaiciau visokius atsiliepimus, bei cia temoje klausiau, tai kazkodel susidare toks vaizdas, jog dar nuo spalvos priklauso unsure.gif
Gal atsilieps kas turi butent sia spalva.

As tai turiu klausima del NB skalbimo skalbiankeje. Siuo metu namie yra 5poros kedu, bet ant vienu maniskiu parasyta, jog negalima skalbt masinoje. Sviesi spalva, kazkaip noretusi, modelis 515 su zomsa... ant kitu nera tokio uzraso ir kai kurie jau kelis kartus skalbti ir nieko g.gif
Ar jus skalbiate zomsinius kedus skalbykleje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 07 rugsėjo 2019 - 17:59
QUOTE(rudaplauke @ 2019 09 06, 21:24)
Noreciau suzinoti vilnieciu pirkeju nuomone  ax.gif  kadangi Vilniaus atstumai didziausi ir bet kuri atsiemimo vieta kazkam bus patogi, o kazkam visiskai nepatogi, todel idomu, ar jums geriau butu atsiimti siuntinukus pastomatuose ir taip isvengti stovejimo kamsciuose ir transporto islaidu? ax.gif Ar visgi senas, patikrintas budas is ranku i rankas, pabendraujant dar ir su dalintoja, butu malonesnis ir patikimesnis? rolleyes.gif

Nors ir labai smagu buvo paplepėti su Sandrixxx, bet tekdavo važiuoti per visą Vilnių, pas Foto Vestą mokėdavau iš parkingą, o pvz. paštomatas yra šalia darbo, tad man būtų patogiausia.
QUOTE(spygliz @ 2019 09 07, 11:06)
https://www.instagra...id=955bnnzropf0 kas ieškot vyrui small dydžio canada goose merginos parduoda nerealią kaina  bigsmile.gif

Brangioji, gal jau laikas pradėti vyrams ieškoti su nuolaidom, nes man negali atleisti, kad jam neradau GC bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2019 09 07, 18:02)
.
Brangioji, gal jau laikas pradėti vyrams ieškoti su nuolaidom, nes man negali atleisti, kad jam neradau GC bigsmile.gif

Laikas laikas... biggrin.gif pirmiausia save aprūpinom
Atsakyti
https://youtu.be/-VBXuSteupc
https://www.walmart....owWee/942633421
Kur tokius grožiukus mergaitėms perkate ?Kiek jie pas mus kainuoja gal žinot smile.gif ?
Atsakyti
Balsuoju uz pastomatus. Zinoma, jei pvz perki viena maike uz 5 € ir reik moketi uz siuntima 2,50 €, gal ir nelabai apsimoka, bet visais kitais atvejais man pastomatu geriau, nebent dalinama darbo metu. Griztu namo i Romainius 16 val ir kai reik vaziuoti i kita miesto gala po darbo valandu, tai as sugaisdavau 1 val 20 min. Laime, kad su Loren pavykdavo susitarti ir atsiimti savaitgaliais ir pan, didziulis jai aciu uz supratinguma ir prekyciu palaikyma 4u:
Atsakyti
1. Bet kiek darbo suruošt tokius kiekius paštomatams? unsure.gif Viską suregistruot, kad ir per savitarną (sutartį reik pasirašyti). Be savitarnos - nupušimas, ne gi kiekvieną siuntą suvedinės? Apie kalėdinį laiką visai patylėsiu, o juk tokiu metu ir čia ypač daug siuntų.
2. Įkainiai kyla paštomatų. TIKRAI atkris dalis pirkėjų, ypač, kad perka ne gooses, nes norės, kur atsiėmimas nemokamas.
3. O jei ateina į savaitę vieną maikutė, kitą savaitę dar siuntinukas? Atrodo, kad užsakai vienu metu, o pardės USA siunčia skirtingai.. Čia apie tas paštomatų kainas.
4. Man tai tinka, važiuoja pakeliui - pasiimi.
5. Nemokių klientų prekes tokiu atveju bus išsiunčiamus tik gavus apmokėjimą? Nes kitaip, vėl pas kažką sandėliuosis.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 09 07, 21:10)
1. Bet kiek darbo suruošt tokius kiekius paštomatams?  unsure.gif Viską suregistruot, kad ir per savitarną (sutartį reik pasirašyti). Be savitarnos - nupušimas, ne gi kiekvieną siuntą suvedinės?  Apie kalėdinį laiką visai patylėsiu, o juk tokiu metu ir čia ypač daug siuntų.
2. Įkainiai kyla paštomatų. TIKRAI atkris dalis pirkėjų, ypač, kad perka ne gooses, nes norės, kur atsiėmimas nemokamas.
3. O jei ateina į savaitę vieną maikutė, kitą savaitę dar siuntinukas? Atrodo, kad užsakai vienu metu, o pardės USA siunčia skirtingai.. Čia apie tas paštomatų kainas.
4. Man tai tinka, važiuoja pakeliui - pasiimi.
5. Nemokių klientų prekes tokiu atveju bus išsiunčiamus tik gavus apmokėjimą? Nes kitaip, vėl pas kažką sandėliuosis.

Bet kai tu iki tos maikutės važiuoji valandą ir degini soliarką, tai paštomatas nugali. Nes mano valanda kainuoja daugiau nei paštomatas. Aš tą valandą geriau nueisiu į treniruotę ar su vaiku praleisiu.

Kas ryt maratoną bėgat? biggrin.gif mano tas pasiutbernis mažas gazuos biggrin.gif
Atsakyti
Timeless nebeturit užsakymų? Ten dar yra 50 proc. nuolaida.
Atsakyti