Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aš paštomatu matau dvi problemas- mūsų rajone tikrai dažnas reikalas yra perpildyti paštomatai ir tada dalinama iš autobusiuko nurodytu laiku, žiemą tai eina sau kaip nefaina stovėt toj eilėj- tamsu, kurjeris kuičiasi, nieko neįskaito, neranda, šalta... O kita problema- sumaišytos prekės. Bent man neretai pasitaikydavo gaut ne savo. Tai tiesiog atiduodi dalintojai, ar per draugę perduodi, jei kuriai pakeliui dalintoja ir tvarka. O šiuo atveju kaip būtų? Aš darbe neturiu galimybės iš anksto atsispausdint adresą , o lauke tą daryt-eina sau, ekranai vos reaguoja. Arba popierius baigiasi.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 09 07, 12:57)
Aš paštomatu matau dvi problemas-  mūsų rajone tikrai dažnas reikalas yra perpildyti paštomatai ir tada dalinama iš autobusiuko nurodytu laiku, žiemą tai eina sau kaip nefaina stovėt toj eilėj- tamsu, kurjeris kuičiasi, nieko neįskaito, neranda, šalta... O kita problema- sumaišytos prekės. Bent man neretai pasitaikydavo gaut ne savo. Tai tiesiog atiduodi dalintojai, ar per draugę perduodi, jei kuriai pakeliui dalintoja ir tvarka. O šiuo atveju kaip būtų? Aš darbe neturiu galimybės iš anksto atsispausdint adresą , o lauke tą daryt-eina sau, ekranai vos reaguoja. Arba popierius baigiasi.

Man bet kuriuo atveju reikės važiuoti, ar iki dalintojos, ar iki paštomato, nes arti nėra paštomato. Su paštomatu patogiau gauti, bet jei reikalingi mainai, tada sudėtingiau nei perduoti dalintojai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2019 09 06, 15:40)
vartotojo įkelta nuotrauka

Minus 25 proc. nuo kainos.
Tik 3C dydis jau man užrezervuotas, jeigu ką biggrin.gif

Dar prisiskaičiau, kad tie dinozauriukai šviečia tamsoje wub.gif

Jeigu dydį atitinka, tai 3C mums perdidelis būtų biggrin.gif

https://www.sierra.c.....alia~b~18413/
Gal kas turit vaikiškus Emukus ir patartų dėl dydžių su 20.7cm ir 13.1cm 2C pirmu atveju ir 8T antru, teisingai pasirinkau? 4u.gif
Ech, mažiukui vistik dideli bus, reikėtų 7 arba 6 verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 07 rugsėjo 2019 - 12:59
QUOTE(linamog @ 2019 09 07, 11:19)
Turime siek tiek OLD NAVY Super Cash, su jais bus apie 39% nuolaida nuo raudonu kainu, galioja viskam, laukiu uzsakymu

NEBETURIME
Atsakyti
Aš paštomatu matau dvi problemas-  mūsų rajone tikrai dažnas reikalas yra perpildyti paštomatai ir tada dalinama iš autobusiuko nurodytu laiku, žiemą tai eina sau kaip nefaina stovėt toj eilėj- tamsu, kurjeris kuičiasi, nieko neįskaito, neranda, šalta... O kita problema- sumaišytos prekės. Bent man neretai pasitaikydavo gaut ne savo. Tai tiesiog atiduodi dalintojai, ar per draugę perduodi, jei kuriai pakeliui dalintoja ir tvarka. O šiuo atveju kaip būtų? Aš darbe neturiu galimybės iš anksto atsispausdint adresą , o lauke tą daryt-eina sau, ekranai vos reaguoja. Arba popierius baigiasi.

Tam, kad užsisakyt paštomatą, užtenka telefono. Kodą gauni sms. Bet.... kai nori - ieškai galimybių, kai nenori - priežasčių.
Kaip bus, taip bus gerai biggrin.gif

Užėjau šiandien į COS. Norėjau nusipirkt marškinius. Dvi kasininkės. Abi turi po klientę, prieš mane dar viena moteris. Prie vienoa kasos moteriškė stovėdama dar rinkosi prekes.... norėjos pasakyt susirink ir tada mokėk, o prie kitos pardavėja pirkėjai aiškino kokios nuoatabios kelnės, kaip jos nuoatabiai krenta, koks jų puikus modelis ir kokį ji nerealų pasirinkimą paxarė.... nu pleeeee, man neatlaikė nervai, padėjau marškinius ir išėjau. Nafik. Laiko gaišimas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 09 07, 13:57)
Tam, kad užsisakyt paštomatą, užtenka telefono. Kodą gauni sms.  Bet.... kai nori - ieškai galimybių, kai nenori - priežasčių.
Kaip bus, taip bus gerai  biggrin.gif

Užėjau šiandien į COS. Norėjau nusipirkt marškinius. Dvi kasininkės. Abi turi po klientę, prieš mane dar viena moteris. Prie vienoa kasos moteriškė stovėdama dar rinkosi prekes.... norėjos pasakyt susirink ir tada mokėk, o prie kitos pardavėja pirkėjai aiškino kokios nuoatabios kelnės, kaip jos nuoatabiai krenta, koks jų puikus modelis ir kokį ji nerealų pasirinkimą paxarė.... nu pleeeee, man neatlaikė nervai, padėjau marškinius ir išėjau. Nafik. Laiko gaišimas.

neieškojai galimybės tease.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 09 07, 15:14)
neieškojai galimybės  tease.gif

Ne, kojos į šikną sulindo biggrin.gif šiaip keistas požiūris, kam dar šitiek laiko gaišt ir pliurpt kažką, jei žmogus apsisprendęs ir perka prie kasos... man tokiai suveiktų atvirkščiai biggrin.gif beje ir suveikė, nusibodo stovėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 09 07, 15:53)
Ne, kojos į šikną sulindo  biggrin.gif šiaip keistas požiūris, kam dar šitiek laiko gaišt ir pliurpt kažką, jei žmogus apsisprendęs ir perka prie kasos... man tokiai suveiktų atvirkščiai  biggrin.gif beje ir suveikė, nusibodo stovėt  biggrin.gif

kiek fizineje pardeje kastuoja marskiniai?
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2019 09 07, 15:57)
kiek fizineje pardeje kastuoja marskiniai?

Žiūrint kurie. Ten jų daug. Bet pvz 1 suknelė kurią norėjau pirkt pas mus 89€ usa129$. Manau visai normaliaj.
Atsakyti
AMERICAN EAGLE 40$ nuo 150$ nuolaida, negalioja clearance

JCREW FACTORY papildoma 50% nuolaida clearance

FRAGRANCENET papildoma 37% nuolaida pradinems kainoms

JOESNEWBALANCEOUTLET papildoma 30% nuolaida, negalioja Final Markdown

JUICY COUTURE papildoma 60% nuolaida nuo raudonu kainu

LEVIS papildoma 25% nuolaida nuo raudonu kainu

PURITAN papildoma 28% nuolaida, galioja ir ne Puritan prekems

REEBOK papildoma 50% nuolaida sale prekems

VITACOST papildoma 31% nuolaida Youtheory prekems, kitoms papildoma 19%

VICTORIASSECRET liemeneliu ispardavimas, kainos nuo 15$
Atsakyti
https://www.nordstro...ket?color=BLACK
Papildyta:
https://www.nordstro.....or=DARK OLIVE
Atsakyti

O kaip tie atvejai, kai nesusimokama ilgai arba ilgai nepasiimama ?

QUOTE(JMD @ 2019 09 07, 14:57)
Tam, kad užsisakyt paštomatą, užtenka telefono. Kodą gauni sms.  Bet.... kai nori - ieškai galimybių, kai nenori - priežasčių.
Kaip bus, taip bus gerai  biggrin.gif

gedimino 9 jau veikia cos ?
Atsakyti