Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2019 09 06, 21:23)
Kiba tau autizmas nuo skiepų ištiko?  bigsmile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Eimutė @ 2019 09 06, 21:50)
Kaunas turėjo Loren  wub.gif Tai per kelias minutes ir sukneles spėdavom aptarti  ir vaikus bigsmile.gif Aukso vertės pliurpalai  bigsmile.gif

Aš ir issimatuodavau pas Loren 🤣🤣🤣🤣
Atsakyti
Aš tai už paštomatą.
Kai siuntinio lauki 2-3 savaites, tai nelabai ką keičia jei prisideda dar viena kita diena, bet kai nereikia prie nieko taikytis (nei prie dalintojos laiko, nei prie kamščių), tik pačiai prie savęs tai labai super.
O ir dėl kainos - važiavimas iki dalintojos irgi kainuoja, jei ji tam miesto gale iki kurio šiaip niekada nevažiuoji.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 09 06, 22:23)
Kiba tau autizmas nuo skiepų ištiko?  bigsmile.gif

Atsiprašau, ko tokių? biggrin.gif
Atsakyti
Primename, kad musu komanda turi paskyras Facebook, FB nuolaidu ir laisvu prekiu grupe, FB isparduotuve, kurioje galima perleisti per mus pirktas ir netikusias prekes. Taip pat naujiena - musu Instagram profilis. Kvieciame pasekti, jungtis ir draugauti. ax.gif
Atsakyti
Taigi užkimšim visus Vilnius paštomatus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2019 09 07, 10:50)
Taigi užkimšim visus Vilnius paštomatus  biggrin.gif

Labai gerai, tam pastomatai ir skirti. Matys, kad aktyviai naudojami, statys ju daugiau, visiems tik i nauda.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 09 07, 09:53)
Labai gerai, tam pastomatai ir skirti. Matys, kad aktyviai naudojami, statys ju daugiau, visiems tik i nauda.

Sia vasara i Palangos pastomata gavau siunta. Tai parase, kad pastomate nera laisvu vietu, siule nurodytu laiku (dvieju valandu begyje) atvykt prie pastomato ir atsiimt is kurjerio. Bet negalejau, tai po dvieju dienu atsilaisvino pastomatas, tada idejo jr pasiemiau. Jeigu jau taip, tai man geriau atsiimt is dalintojos, greiciau gaut ir nemoket uz siuntima. Nors kitavertus, kai atostogauji kur nors LT, geriau pastomatas. Zodziu, belekaip bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonono: 07 rugsėjo 2019 - 10:08

Aš už paštomatą, laiko susitaupo smile.gif
Atsakyti
https://www.instagra...id=955bnnzropf0 kas ieškot vyrui small dydžio canada goose merginos parduoda nerealią kaina bigsmile.gif
Atsakyti
Turime siek tiek OLD NAVY Super Cash, su jais bus apie 39% nuolaida nuo raudonu kainu, galioja viskam, laukiu uzsakymu
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2019 09 07, 11:03)
Sia vasara i Palangos pastomata gavau siunta. Tai parase, kad pastomate nera laisvu vietu, siule nurodytu laiku (dvieju valandu begyje) atvykt prie pastomato ir atsiimt is kurjerio. Bet negalejau, tai  po dvieju dienu atsilaisvino pastomatas, tada idejo jr pasiemiau.

Kalėdų laikotarpiu visada šitaip.
Atsakyti
ECCO gera kaina

GEOX gera kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 07 rugsėjo 2019 - 11:34